Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 32 110
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик
Оле , оле... Това сигурно е трупа на Ариф който Кудрет хвърли във водата.А какво съобщават на Айлин по тел. А това Алев ли беше дето я награби Халил.Ще има екшън в следващия епизод.Вече нямам търпение

# 106
Оле , оле... Това сигурно е трупа на Ариф който Кудрет хвърли във водата.А какво съобщават на Айлин по тел. А това Алев ли беше дето я награби Халил.Ще има екшън в следващия епизод.Вече нямам търпение

Да, Алев беше...На Айлин и съобщиха нещо за Селим, но какво... newsm78

# 107

Рецепционистка: Г-жо Айлин?
Айлин: Заповядайте, аз съм.
Рецепционистка: Като не мога да се свържа с г-н Селим, изпаднах в положение да звъня на вас. Извинете ме. Не искам да развалям изненадата, но не ни остана друг шанс, освен да ви се обадим.
Айлин: Защо искате да се свържете с г-н Селим?
Рецепционистка: Г-жо Айлин, за годишнината ви г-н Селим беше резервирал стая за снощи и за тази вечер. Изглежда вчера не сте извършили настаняване в хотела ни.
Айлин: Е, аз...
Рецепционистка: А, един момент. Много се извинявам. Всъщност г-н Селим е пристигнал тук. Много, много се извинявам. Отнех ви времето.

# 108
Бланче, благодаря!  Hug  bouquet
много хубаво им се получават фрагманите на тези хора, ейй, сега до понеделник ще се чудим Селим ли пристигнал, с кого е пристигнал ... или Халил и Алев са отишли вместо тях... newsm78 Mr. Green

# 109
  • Пазарджик
Бланче мерси за превода   bouquet
Е сега вече ме  #Crazy .Как ги мислят тия хора не знам но до понеделник ще има да си блъскаме главата.Как пък сега Селим е в хотел и как се измъкна от лудия градинар.А може и това да е подвеждане на Айлин и също да е час от плана.

# 110
# 111
  • Пазарджик
Благодаря на целия екип от B&L и на всички благодарение на които до нас достига този невероятен филм.Благодаря ви момичета  Hug

# 112
Мили момичета  Hug Hug Hug   newsm51 newsm20

# 113
И аз благодаря на B&L  bouquet

# 114
http://www.youtube.com/watchv=pn6Xteb_Xwc&list=UUSaEksHqrQGARFjFEPIIgag&index=2&feature=plcp

Кудрет: Нарекъл си сина си Йомер. И си приличат. Напомни ми Йомер.
Селим: На мен ми го припомня всеки ден.
Кудрет: Готов ли си да потеглиш?
Селим: Дай й/му това, моля те.
Кудрет: Когато научиш истината, ще се успокоиш ли? А ако истината е като това, от което се плашиш?

# 115
  • Пазарджик

# 116

Аууу, нашият градинар да не отива вече на Експо - 2016 та, носейки в саксия клонинга на Селим Laughing Laughing Laughing

# 117
  • По света и в нас.
БЛАГОДАРЯ,за преведения епизод.

# 118
Феи -Бланка и Лакуна, Късметче  Heart EyesДа сте живи и здрави!

Лакунка привет! Hug
Какво е  гьол без кмет!
Ще възцари анархия
във патешката партия!
С молба- решението си смени
ела местото ти си заеми!
Шегите ти ни липсват тук,
ела си дори само за напук! Heart Eyes

# 119
  • СТАНДАРТНО.
 Като гледам на градинаря косата и брадата колко са черни на снимките със самолета, ми се чини, че са по-скоро от миналото, а не от 2016. Явно ще покажат каква е била мисията на Кудрет и Али през 1999 (мисля, че тогава беше  Rolling Eyes).

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 19:40 от късметчето

Общи условия

Активация на акаунт