Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 31 991
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Според мен най-логичното обяснение е, че Селим сам е потърсил Бахман за убежище, за да скрие Лейла и децата преди да ги изпрати в Норвегия.
Навярно Лейла е тръгнала обратно за Иран за второто дете без съгласието на Селим, затова той се опита да я последва и я търсеше в гората. 

Абсолютно точно това си мисля от няколко дни. Селим помогна на Бахман в миналото и той му е длъжник (особено според турската ценностна система). И в момент, когато има нужда от укритие, той е отишъл при Бахман, къде другаде. Но в тежкото психологическо състояние, в което е изпаднал, може би са му идвали неразумни идеи. В този смисъл Бахман не е гонил Селим с пушката, а просто го е спрял да направи нещо глупаво под натиска на емоциите. Защото в един момент Селим може да постави и самия Бахман в опасност. Джипът го запали, защото вече беше видян на много места, си мисля. В този момент до Бахман може да е бил и самия Селим. Както казах, във фрагмана не изглежда Селим да стои в къщата насила, защото както Алев влезе при него, така и той би могъл да излезе. В крайна сметка Бахман все пак е изпратил едното дете в Норвегия, значи продължава да помага.

# 586
Защо ли в началото искаше да вземе колата и да избяга по всяка вероятност, а сега си седи незаключен А може би след този момент решава да бяга newsm78, след като детето е заминало
Али как се сети да търси Селим в онази къща, където се снимаха, а за тук, наистина не му светва newsm78

Виви, според мен той не се е опитвал да избяга с колата, а е търсил начин да последва Лейла, може би и да замине с нея...
Както казва Бланка, сигурно Бахман го е спрял да не направи нещо неразумно под въздействие на емоциите - много точно предположение, мисля.

Интересно ми е това, че Алев вижда Селим и детето  newsm78

# 587

L&B   Hug  страшни сте  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Алев след психото Музо налетя на не по-малко психясалия Селим  Mr. Green Crazy

Не мисля, че Селим е имал намерение да заминава за Норвегия, но се чудя имаше ли намерение да пътува с падналия самолет? Преди плановете му да се объркат  Thinking
А къде беше Селим, когато Лейла тръгна с Бахман, а детето остана в къщата  newsm78
Бахман му помага, ама защо Селим е толкова безпомощен  ooooh! Tired

# 588

А къде беше Селим, когато Лейла тръгна с Бахман, а детето остана в къщата  newsm78

Как къде ?  Мъкнеше щайги в хладилника ... Joy Joy

# 589
трудовата терапия май му влияе зле  Joy
може Алев да е довела д-р Джем да го лекува  hahaha

# 590
Лакуна,Бланка благодаря за превода  bouquet   bouquet   bouquet
Все си мисля дали съседът на Асъм не е Бахман Thinking

# 591
Отговорът на тези въпроси до голяма степен се крие в това дали всъщност Селим е бащата на децата -  на Лейля  Peace Ако той е бащата според мен не би се отказал от тях  Thinking

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 16:03 от dajoan

# 592

Не мисля, че Селим е имал намерение да заминава за Норвегия, но се чудя имаше ли намерение да пътува с падналия самолет? Преди плановете му да се объркат  Thinking

Едва ли е имал. Ако приемем, че след като изпрати на сигурно място Лейла и децата, е щял да се върне при семейството си, това пътуване е било идеално напаснато.

B l a n k a, може би е така. Но пък и каквото и да го задържа при Бахман, все тая защото скоро трябва да излезе. Дори ми е странно това неговото криене. Да върви да си оправя кашите и да освободи близките си от тази неизвестност.
( Ако бях Айлин, бих го пребила до смърт тоя човек, като го видя,  Mr. Green то бива да помогнеш, ама чак за сметка на семейните ти...)

# 593
Охххх,нямах комп и днес-БЛАГОДАРЯ!!!!!  bouquet Hug

# 594
# 595
Здравейте  Hug

Доста време чакахме да се появи в нета един филм, който обра сума ти награди по кинофестивали и се коментираше като нещо "различно". Та по тази причина го направихме между нашите сериите. Слагам кратко резюме тук, може би да ви привлече вниманието.

ЗЕННЕ-ТАНЦЬОР (2012) - торент

ЗЕННЕ-ТАНЦЬОР (2012) - директно теглене

В миналото е било недопустимо жени да играят в театъра. За женските роли преобличали мъже, наречени зенне. Във филма зенне е метафора за хомосексуалност. Той е базиран върху историята за първото в Турция официално регистрирано убийство на честта, извършено срещу мъж. Същевременно „Зенне-танцьор” разказва и за изискванията, които се поставят пред хомосексуалистите, за да докажат, че са такива и да бъдат освободени от военна служба.
          Филм за "различните", които се опитват да оцеляват в едно общество, което тотално ги отхвърля.

# 596
B&L, благодаря ви! Two HeartsHug

# 597
        мерси, съкровища  Hug lovekiss Flowers Bouquet

Аз пък се чудя къде изчезнаха родителите на Айлин и защо не са до нея в тези трудни моменти, ами се налага да оставя детето си при чужди за него хора  Confused
Когато споменаха, че баща и е бивш военен, си мислех, че и оттам ще изскочи нещо, ама те съвсем ги забравиха  Whistling

# 598
  • Пазарджик
Панда и аз си мисля че има и там някаква връзка.Може би точно връзката на бащата на Айлин и Асъм е станала причина за запознанството на Селен и Айлин.Но ще видим може и да греша но все още не са дали от къде се познават те двете и въобще Селен и всички останали

# 599
Привет!

Oι ηθοποιοί του Κismet διασκέδαζαν πριν λίγες μέρες στο Zihni Bar.Είναι όλοι υπέροχοι!-за първите 2 снимки от един гръцки профил във фейсбук, преди 8 часа- като че ли сега са правени newsm78

Dudaktan Kalbe 76 Bolum - 1 Kisim

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OEOsYg7yLQ4

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 21:27 от vivivi2

Общи условия

Активация на акаунт