Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 31 992
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Даж  Hug   bouquet
Селен нещо гледа лошо newsm78

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 17:45 от jap17

# 571

Son 11.Bölüm Fragmanı

# 572
Дете ли отваря вратата  newsm78  Селим в миналото ли е , в настоящето ли е  Rolling Eyes

# 573
Дете ли отваря вратата  newsm78 Селим в миналото ли е , в настоящето ли е  Rolling Eyes
Даж, благодаря  Hug
Ako съдим по на косата на Алев, трябва да е настояще.

И ръката май е детска, няма маникюр Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 20:19 от jap17

# 574
Виждат се петна от кръв по- яката на ризата на Селим .
И цвета и съвпада с този на ризата с която беше облечен , като се луташе из гората  Thinking

Така че , според мен , това е Селим от настоящето .  Simple Smile
Е  , най-после  Hug

# 575

Али: Виж, не искам отново да те тревожа, но мислех, че ще искаш да знаеш.
Жената със Селим. Може би я познаваш отнякъде?
Айлин: Свърши ли? Всичко ли знае?
Халил: Селим го пожела. Аз знаех, че Селим ще посрещне онази жена.
Айлин: Лейла Малеки.
Алев: Селим?

# 576
В лабораторията ли са? Поне не е във фризера Ама какво са му направилиииии  Погледът му не ми харесва. Като викаше Лейля пак така гледаше То май откакто изчезна по друг начин не е гледал

Бланчв, благодаря  bouquet

# 577
# 578
          Анонс на 11 епизод:

Ден, преди да падне самолетът: Лейла ще вкара децата си по незаконен начин в Турция. Заедно с тях се опитва да се качи в камион, пълен с емигранти. В този момент неочаквано се появява Маджид, от когото тя си мисли, че се е изплъзнала. Лейла успява да му избяга, но оставя назад и частица от себе си.
          В настоящето: Без да знае за неканения гост в студиото, Алев се рови в стари фотографии. Идва Халил. В паника е, мисли, че Алев е в опасност. Но дори и той не забелязва, че са в опасност.

Ръката, която отваря вратата във фрагмана, ми се струва доста дебела за детска, или пък е подпухнала? И аз мисля, че определено ще видим Селим в сегашно време. Но ако е така, значи не е затворник на Бахман. Както Алев влиза при него, така и Селим би могъл да излезе от къщата, но явно стои там по собствено желание.

# 579
Не ми харесва въобще погледа на Селим. Един такъв луд и нездрав.  #Crazy
И аз мисля, че срещата е в настоящето. Знаех си, че Алев ще се сети да отиде пак в онази къща, да провери и разпитва.  Peace За разлика от Али и Халил, които се правят на умрели риби отвсякъде.  #Cussing out
Да беше взела и Айлийн със себе си, много интересно ще да беше.  Wink

От миналата серия- не ми харесва че Селен взе вече осезателно да ръководи живота на Айлин, а и да взема решения вместо нея. Забелязахте ли- баща й дойде следобед, а когато Халил пристигна беше много тъмно и той още стоеше там. Имало е някакъв разговор. Освен това Асъм доста категорично изсъска едно не хубаво определение за Селим, нарече го развратник.
Бе, въобще много бързо го отписаха всички.
Без жена му, но пък я съветват "Зарежи".
На Алев истерията аз я виждам съвсем на място. Просто беше време тази жена да избухне и добре, че го направи. От самото начало всички я лъжат и се държат подигравателно с нея. Бутилката и компютъра даже са леки забежки от действителността, можеше и по-зле да е, предвид хората около нея. Смятам, че Музо е абсолютно прав- време е да си върви от Халил.
Селим не съм убедена, че стои по своя воля. Спомням си, че избяга, върнаха го, изглежда страшно занемарен и не на себе си. Дори да трябва да чака Лейла или който и да било друг, не непременно трябваше да стои там.
Мислите ли, че катастрофата го държи настрана от семейството му? Т.е. след като не е бил в самолета, трябва да даде обяснение, а и разследване направи жена му? Защото ако не е смятал да се връща въобще, така както ги остави в неизвестност, не говори въобще добре за него.
Билетите за кораба са закупени отрано и са за трима души. Дали това са Лейла и децата или Лейла, Селим и момчето? Как мислите? На Али му дадоха списък, но странно само името на Лейла фигурираше.

# 580

Билетите за кораба са закупени отрано и са за трима души. Дали това са Лейла и децата или Лейла, Селим и момчето? Как мислите? На Али му дадоха списък, но странно само името на Лейла фигурираше.
10 дена преди катастрофата Селим още не е знаел, че Маджит е взел единия близнак, Халил получи смса в нощта преди заминаването...  трябва да са Лейла с децата  newsm78 което какво би могло да значи... че Селим не имал намерение да заминава с Лейла и това се наложило/разбрало след смс-а...  newsm78

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 22:11 от jap17

# 581
jap, аз от самото начало не приемам версията на роднините на Селим за бягство с друга жена.
Лейла не беше въобще доволна когато Кудрет отиде да взема ДНК от децата. Как Селим е дочул, че те може би са негови, не знам. Най-вероятно, тъй като видяхме че с Бахман се познават отдавна, а той е близък с Лейла, оттам. Или от другаде. Какво е станало и принудило Лейла да напусне страната? Най- вероятно е имало план Селим да уреди подробностите и финансовата част и дотам.
Какво, освен липсващото дете се е объркало впоследствие, че Селим е принуден да живурка така, ще разберем по- нататък вероятно. Лейла си тръгна, без да го извести, видяхме го, бягайки из гората да я търси. Явно не знае къде е. Защо Бахман, на който Селим е помагал в миналото, държи човека така, не знам. Още по- ужасно е,че Халил и Али може би знаят какво се случва, но не реагират. Ако това е така, възможно е Селим да е товар за тях и сега да се освобождават от него.
Лейла навярно е мъртва.
Много, ама много ми се иска следващият епизод тази среща между Алев и Селим да доведе до някакви развръзки.
Този, който отваря вратата, да не би да е Психо, който я преследва?  Laughing
Човекът в апартамента срещу Али, който надничаше, Курет ли беше? Или Джевдет?

# 582
Според мен най-логичното обяснение е, че Селим сам е потърсил Бахман за убежище, за да скрие Лейла и децата преди да ги изпрати в Норвегия.
Навярно Лейла е тръгнала обратно за Иран за второто дете без съгласието на Селим, затова той се опита да я последва и я търсеше в гората.
Според мен Халил е съдействал от самото начало на тази 'операция', а също мисля, че може да се окаже, че той е спрял Селим да тръгне след Лейля или с нея за Иран да спасяват заедно Мехди.
Да не забравяме, че Бахман запали джипа след като се върна /когато замалко не се блъсна с Айлин на пътя/, а до него имаше още някой...може би беше Халил ??

Да не забравяме също, че Халил си беше ударил ръката .../може би в главата на Селим?/, а Селим беше ранен. Другата възможност е тогава Бахман да го е спрял насила, най-вече за да не се разбутат нещата и да не излезе наяве неговото собствено укриване...

А на Селим погледът във фрагмана е такъв, защото ми се струва, че е ужасно недоспал и изтормозен от мисли какво се случва с Лейля и Мехди в Иран, а и другото дете му е на главата...

Друг е въпросът защо детето е там, докато го открива Алев - значи, че тя го открива доста преди настоящия момент...щом още Ферхат не е в Норвегия... newsm78, т.е. това пак е малко в минало време...
В такъв случай и Алев ли е в ИГРАТА ?
И тя ли се прави, че не знае нищо за Селим ? #Crazy #Crazy #Crazy

# 583
Защо ли в началото искаше да вземе колата и да избяга по всяка вероятност, а сега си седи незаключен А може би след този момент решава да бяга newsm78, след като детето е заминало
Али как се сети да търси Селим в онази къща, където се снимаха, а за тук, наистина не му светва newsm78

# 584
Али как се сети да търси Селим в онази къща, където се снимаха, а за тук, наистина не му светва newsm78
yes newsm78

Общи условия

Активация на акаунт