Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 31 994
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Милите ми, L&B, Hug   bouquet !

# 556
Момичета, благодаря!  Hug Hug Hug Two Hearts

# 557
  • планетата Земя и по точно до морето
L&B  Бланка и Лакуна, огромно благодаря за превода!
Страхотни сте!  Hug Hug  bouquet  bouquet 

По бързи сте от КудрИЕтЬ. Къде изчезна рускинята, липсва ми да чуя, как го произнася.  Grinning   
Тегля и ще ми е кефа за тази вечер. Още веднъж, благодаря за удоволствието. Перфектни сте. Heart Eyes Heart Eyes

# 558
  • По света и в нас.
Страхотни сте!Благодаря за епизода!

# 559
Момичета благодаря много, много  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

# 560
Момичета, нямам думи - страхотни сте наистина!  bouquet  bouquet  bouquet

# 561
Добър вечер, и аз благодаря за бързия превод.

Докторът, ако това е доктор наистина, е много зле, да не  говоря за Алев, милата, и тя е много зле. С това наливане постоянно, чудо голямо...освен че кърка, от друга страна е и истеричка...

Интересно Музо какво общо има с цялата случка?

# 562
  • Пазарджик
Привет и от мен
Първо да БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯ ЕКИП ЗА ОГРОМНИЯ ТРУД ЗА ДА НИ ДОСТАВЯТ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ.
Аз малко бях без комп че се счупи чудото ама сега вече си е ОК и ще се връщам да ви чета и да ви наваксам.

Оооо Колко много ми липсвахте всички  Hug

# 563
ATV'de yayınlanan Son dizisinde 'Bahçıvan' Bahman karakterine hayat veren Yeşilçam oyuncularından Yılmaz Şerif, dizinin kendisi için de bir muamma olduğunu söyledi:
* Son dizisindeki karakterin bana uygun olması dizide oynamama vesile oldu.
* Son'da ben dahil hiçbir oyuncu arkadaşım ilerleyen bölümlerde olayların nereye geleceği hakkında bilgi sahibi değiliz.
* Senaryolar bize de haftalık olarak, bölüm başına geliyor.
* Bana diziyi sordukları zaman, Son'un sonuna kadar izlenmesi gerektiğini söylüyorum.
* Son, seyirciye "Vay be!" dedirtecek farklı bir finalle bitecek.

Йълмаз Шериф, който се превъплъщава в ролята на Градинаря Бахман в "Край", каза, че за него сериалът е една загадка. "Нито един от колегите актьори, включително и аз, не знаем какво ще се случи напред в епизодите. Сценариите идват седмица за седмица, в началото на епизода. Когато ме питат за сериала, казвам, че „Край“ трябва да се гледа до края му.  „Край“ ще свърши с един „различен“ финал, който ще накара зрителя да каже: „Оле майко!“.

# 564
Алев дали успя да прехвърли информацията от компа-идваше секратарката му newsm78 скрита лимонка е Алев...
не, но май сви целия комп Joy

# 565
  • По света и в нас.
И на мен това ми стана чудно,хем сви целия комп.,а като отиде в ателието си започна да се налива и не го отвори да види вътре какво има.Музо ако я нападне ще си вземе лаптопа ... newsm78 и тя пак няма да разбере.

# 566
GÖKÇE BAHADIR İLE YİĞİT ÖZŞENER BİRLİKTE Mİ?

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 567
Не мисля, че Алев сви целия лаптоп. Сигурно го е сбутала между нещата на масичката, за да не се набива на очи. Иначе копира от него цяла папка с данни, вероятно голяма, защото беше рар-ната. А какво има в папката, предполагам ще видим в следващия епизод. Явно сега не искаха да развалят напрежението на момента.  Grinning

# 568

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 17:19 от dajoan

# 569
Фрагман още не намирам, само това

Alev tehlikenin ortasında kalır! (11. Bölüm)

Uçak düşmeden 1 gün önce... Leyla, çocuklarıyla beraber yasa dışı yollardan onları Türkiye’ye sokacak, göçmenlerle dolu bir kamyona binmeye çalışmaktadır. O sırada atlattığını düşündüğü Majid çıkagelir. Leyla kaçmayı başarır ama geride bir parçasını da bırakmıştır...

Günümüz... Alev stüdyodaki davetsiz misafirden habersiz eski resimleri karıştırmaktadır. Halil gelir, panik içindedir ve Alev’in tehlikede olduğunu düşünmektedir. Ama o bile tehlikenin yanıbaşlarında olduğunu fark etmez...

Общи условия

Активация на акаунт