. Ива си седи в нея, пък и доста често, като се поумори от ходене,иска да я нося, а ми тежи ужасно много, та предпочитам да влачим и количката. Но пък всяко дете е различно. 
Желая ти всичко най-най-най и най-вече Беличка да оздравява по-бързо 

А след това му се полагал някакъв пакет "градински" изследвания
чете честичко, радва се на активността и се подмотква да пише 
сега наистина остава да се включат и другите мами, да разкажат какво правят техните маймунчета 

върви в посоката, която си иска, пипа, спира се пред витрините, оставя муцунки по стъклата
мотка се. И хич не й пука, че й казваме: тръгваме.
дори не знаех, че е запомнила тази дума. 

българска работа.... Чудят се от къде да съдерат още някоя кожа на родителите. Алексче, това е един истински специалист тази лелка! Лошото е, че така е навсякъде, за това сме на този хал 
все едно ще остане без тази ваксина.... Пфу.
(всъщност само трябва да сменя прозореца на компа
)
Много ме радва така де... 

Аз имам не точно но подобеен проблем от днес и съм яхнала яко метлата.....
Мойта шефка уж мен иска да оставят а не колежката която излезна по майчинство преди мен...но ако може аз да почна работа още утре щяло да е най-добре.....Аз обаче си имам други планове и най-вече деца.....Та другата седмица съм с тях на сериозен разговор....

Дано малката бързо да се оправя!
Много ми е забавно всеки път когато пишеш какви ги бърбори. Вече ми става чудно кога ли и нашият "Ънчо" ще започне с бисерите. 
Въпреки, че все си ме тегли "насам", да хвърля едно погледче.
защото аз съм от първите 20, които стартирахме за нов проект, сега той наброява 100 и никой не ме зачита. Все едно съм от последните и е егати дискриминацията, а уж в големи фирми, с приложени западни модели на работа било бля- бля- бля. Не случайно напоследък наблягам на необходимостта от оръжие за масово изтребление

Боби още на моменти кашля и то предимно след сън и сега ще пробваме този сироп за който писа. 

Препоръчани теми