(май съм най-голямата кукувица тук
)
На мен много ми харесва! Настройва ме на пролетна вълна, дано баба Марта е по-сговорчива от пъчещият се Малък Сечко (който реши да се прави на интересен тази година, че е по-дълг... )
(това ще да е от нуждата да говоря. Явно и в писането се отразява и нощем там ме избива
)

на сестра ми хич не й хареса, та яде други неща, а ние ометохме и нейното сет-че
и пак ми дойде муза 

одеве се свлече с един панталон и се цапардоса в масата
въобще нон стоп контузии, нови номера... Имаме една руска масичка, тя е за алкохол май
но в нас е за книжки, лего и други играчки.
) Та вчера правя печени сандвичи на 1 скаричка. Казвам й, че пари. Тя повтаря. Обръщам се за миг, в следващия момент я поглеждам и виждам как си дърпа ръката. И следва як рев. Ного паи, паи... боля (боли/заболя). Дава да й целуна пръстчето, цунка го и тя и вика: мина
да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли.
макар че и при нас това е мисия невъзможна (Ани, не си сама...).
Много се радвам на всички пишещи

/,а житов и здраве ние като си идваме от Варна ако имаш нужда от нещо ще ти напазарувам
,на една бременна мама не трябва да и липсва нищо .

Май да доста заслужена.
Just a Woman
Много добре си се справила ,Благодаря! 
Много хубава новина! 

Например : http://www.zoya.bg/ Много хубаво,че си намерила къде да се срещаш и виждаш с хора.
От три седмици ходя на Йога но е само в петък.Чакам с нетърпение топлото време и контакта с по вече хора. Даже ми се ходи на работа,но като си помисля,че този момент да е малък е единствен ще му се насладя до край.
Пък и нямам работа,на която да ме чакат и идея си нямам,какво ще правя,като са на градина и училище и двамата,но съм оставила това на времето и малко летящи идеи. 
Слънчев и прекрасен ден! 

. Как искам и Ива вече да говори на нормален език
.
. Онзи ден се трясна в един шкаф и имахме цицина отстрани на челото, оцветена в червено-лилаво-синя гама, почти й беше минала и се центрира в масата, та оцвети и другата част на челото 
Тя, милата, с това опаковане и разопаковане.... 
Да си отива вече тая зима, че ми омръзна, много депресивно ми действаше.
А и така ми се ходи вече някъде за един-два дни.
Но ще почакаме да се стопли и тогава. Ние с мъж ми много обичаме да обикаляме по разни места, да се разхождаме сред природата, а пролетта е най-хубавия сезон за такива неща - толкова свежо и зелено е всичко. 

да това е най-важната дума която трябва да знае едно дете, ама такъв ни бил късмета

и от мен
темичката е много хубава.
Да е много здраво,обичливо и добро детенце.Това е щастието-пълна къща 

да я нацелуваш от мене 
Дано няма повече такива моменти 
Всичко да мине добре.
Ще си се надявам като тръгне на ясла да забрави що е то "тити" (цици).
И си поръчва все едно и също като отидем някъде на заведение - "таатан" (таратор) Но пък е много смешна в тези И моменти
Като дойде сервитьорката и пита "какво да бъде",Бела полуполегната,търпеливо изчаква да си поръчат всички и поглежда с един смразяващ поглед и заповядва "таатан"
голям смях пада.
Свалила съм и картинки на лаптопа и само ме кара да ги пускам.