Кибела, определено ще кажа на майка ми да провери тези магазини, и да види дали има тази конкретна марка. Благодаря и на Мимак за сайта, със сигурност ще се възползвам от него, има много интересни неща. Не се бях сещала за ДМ, там верно може да има доста неща. Ileina, много мило и от твоя страна да предложиш да ми купиш необходимите неща от Варна
Надявам се да не стигаме до този вариант. Абе гладна няма да остана, пък и току виж позаслабна маалко, че срамота - едва на 18 седмици съм, а вече съм 5-6 кг отгоре. И в тази връзка Змейчето попита дали съм още на строгата диета - ДА, и е много вероятно тя да си остане до живот. Беше ми доста трудно в началото, но с всичко се свиква. С глутена съм много стриктна, защото веднага ми става лошо от него, с другите неща правя малки изключения понякога, но и те често ми излизат през носа. Ето на Св. Валентин за десерт си поръчахме крем брюле - най-любимият ми десерт на света, който до скоро правих често, имам си даже специална горелка за крем брюле и малки керамични съдчета, и съм го правила с всякакви аромати. В него обаче всичко вече ми е забранено - яйцата, сметаната, захарта. А тази вечер освен че облизах съдчето на моя, изядох и остатъка от този на мъжа ми, та после 3 дни страдах и ми беше много лошо.
Пусто чревоугодничество!
И собственическо чувство няма все още, дори първата му работа като види друго дете, е да му подаде играчката си или бисквитата си примерно. Раздава всичко и на всички.
Криста задължително е с чорапогащник под анцуга в къщи, но подът е гранитогрес, а те са почти постоянно на него. Сложила съм някакви килими да играят, но често са извън тях. Иначе поддържаме топло, но и аз съм зиморничава и се навличам. Заради пода задължително са с пантофи 
Миналата седмица изкара някакъв вирусен ларингит и сега мисля, че е на доизлекуване - мъчи я нещо, постоянно се буди с рев и само млякото я успокоява. Последните дни през деня не се храни добре и може би е и гладна. Надявам се да е няколко дневен период
В "нормално" време вечер пие 210мл, понякога не ги изпива, ако е хапнала добре и през нощта още 210. Габи пи АМ нощем до 3-годишен.

Та при нас невиждам скоро да го откажем. Той вечеря заедно с нас около час преди банята но почти никога не е стабилна вечеря ами по скоро си замезва от всичко по малко и после си е направо гладен.
Дано не е до живот, както казваш. 

. Нищо де, като се сетя, пак ще се включа.

))
Добре сме, малката расте и дивее. Отказахме се от бибата, но още папкаме АМ или прясно мляко през нощта. Във ФБ не влизам много много. Последно бях качвала снимки преди месец

Препоръчани теми