За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 757
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Леле, Маринка, кога мина месец  Whistling.Да ти е живо и здраво момчето  Hug

# 601
desex, така бързо лети това време, че направо не знам. Хем не го усещаш, хем като се обърнеш назад изведнъж се оказва, че си женен с две деца!  Laughing А след някоя друга година сигурно ще започнат да си водят и гаджетата вкъщи, и ние пак няма да сме разбрали как са се изтърколили годинките.  Rolling Eyes

# 602
Привет!

Вени, бързо оздравяване на теб и на Ники. Hug Heart Eyes

Мимаче, бързо оздравяване на Бойко. Praynig

˙·•● milkinis ●•·˙, леле кога наистина се мина месец. Hug да ти е жив и здрав и да го нацелуваш. Heart Eyes

За шампоана и ние сме така и не е от шампоана а лиготия.И аз съм доволна от продуктите на Бочко. Peace

Ели, браво на Ради. Hug

Ние сме добре аз на работа, Бобче на ясла. Не ми остава във вкъщи никакво време за компютъра( дори и през почивните дни) и когато имам време ви следя от работата. Hug
Много е трудно, но вече почваме да се организираме. Hug Peace

Това време е ужастно искам да стане топло. Wink

# 603
Милкинис, да ти е жив и здрав?

Наталник, и Мартин реве, когато му мия косата. При вас от кога е така? При нас от есента

# 604
Андрей почна да реве истерично от началото на зимата - едната вечер си седеше кротко във ваничката и си пляскаше радостно, а на следващата Crazy Crazy Crazy няма такова реване - вече не мога да му измия и дупето сама... къпеме го по двама Shocked

# 605
  • София
Маринка, честита ви първа месечинка!

За къпането на коса - и Габи беше в тази група. Днес за сефте не орева орталъка. По-скоро се смя, даже поиска да й изплакна насапунисаната коса. Май най се дразни на сапунената вода, която й влиза в очите, носа и устата. Не мисля, че й люти.
Ползвам и аз Бочко - за ръце, за тяло/коса и за съдове (когато се сетя да купя). Габи се кефи и на гелчето за ръце, и като види баба си все проси: Боко, боко  Joy и й го хаби яко.

Днес пак смотано време - ту топло, ту гаден вятър. В един момент и ръкавици си сложих, че се оказаха в якето  Blush изкарахме над 4 часа в Западния парк, толкова е хубаво като се пораззелени. На моменти, с порив на вятъра, се усещаше аромат от цъфналите дръвчета наоколо, направо разкош, след противната зима.

Отивам да уча по испански, че съм бая назад с маТРиала  Crazy ама то щото сега ни води една скучна даскалка, дето ми убива всичкия ентусиазъм за слушане и участие в лекциите...

# 606
Марианка, честита месечинка на Себастиян! И аз не усетих как мина този месец Simple Smile
И при нас миенето на косата беше съпроводено с рев, допреди да му подстрижем косата. След това нямаше никакви проблеми. Сега пак му е леко дълга, но явно го е преодолял. И ние я миехме с Бочко, сега ще търся заместител и се чудя на какво да се спра.

Бързо оздравяване на всички болнички. Не се давайте  Hug

# 607
  • София / Сливен
Честита месечка на бебе Себастиян!
Ние ходихме на разходка в Младост в един парк и една люлка така удари Дани по главата добре, че нищо сериозно уж батко му го люлееше но го свали и докато реагирам бях по далеч и съседната люлка засилена беше доста. Но после доволно си поигра в един детски кът.

# 608
Значи няма да отмине скоро  Rolling Eyes Просто не обича да му пипат косата ( както и въобще по главата - ушичките, носа) - плаче и се ядосва. Едно време брат ми беше същия; викаше "помощ, хора, къпят ме"

# 609
 Hug Хайде и аз малко да се разпиша по никое време Blush

Ние от почти две седмици сме болни - кашляме и се сополим всички "аню" . Така ме приболява гърлото, ама пусти цигари не ги оставям, пия някакъв сироп, ама файда никаква....Мъчат ни и зъби за разкош на цялата картина...

При вас незнам как е, но аз така съм луднала по темата за яслите, че не е истина, просто ако не ни приемат и тази година направо ми идва да се гръмна вече, незнам още една зима как ще издържа вкъщи. Добре че поне малко се пооправи времето, че поне да излизаме навън, че сигурно щях да започна вече да си кудкудякам, ама здраве да е, всичко друго ще преживеем някакси.

Еее, аз уж щях да пиша повече, ама нещо взе че всичко ми се изпари...

Като ми дойде музата ще се включа пак...Лека за сега от мен

# 610
  • Sofia
Значи няма да отмине скоро  Rolling Eyes Просто не обича да му пипат косата ( както и въобще по главата - ушичките, носа) - плаче и се ядосва. Едно време брат ми беше същия; викаше "помощ, хора, къпят ме"

Ей това искрено ме разсмя  Joy Joy Joy
Криста се дразни, като и минава вода през лицето. Когато лежи във ваничката (нашата е анатомична) и мия косата назад, като във фризьорски салон се кефи Wink

# 611
 Wink Ще пробвам скоро пак във ваничката, по принцип го къпя с подвижния душ, протестира само ако му мия косата и ушите. Какво ли не съм пробвала; имах еднократен успех веднъж, когато хванах един плюшен Мечо, изкъпах го и го завих в хавлия и после казах на детето "хайде сега да изкъпем тебе".

В ясли при нас приемат лесно, но през летния сезон всяка ясла почива по един месец и въртят децата, които няма кой да гледа у дома, от ясла в ясла. Хич не ми се иска, на втория месец от тръгване на ясла да го местя на друго място, а после - обратно. На есен пък ще започне сезона на настинките и грипа, когато застудее...
Всъщност, щях да го пусна миналата есен, но нали помните какви снегове паднаха след краткото циганско лято. Стоях вкъщи, вечер и нощем кълвях по дипломната работа; в момента всичко ми е омръзнало.

# 612
Здравейте и от нас.

Явно при повечето дечица на този епат не се харесва миенето на главата.Ние като се къпем във ваничката сме още на тази подложка(в полулегнало положение на тялото) която е за малки бебета и като легне назад успешно я измивам с подвижния душ.

Ние идната сряда с Рали ще ходим на гости на леля й в София.Ще съчетая поканата за гостуване с това да ида до НОИ София да подам документите за майчинство ,дано вече стане ,че ми омръзна цяла година  #Cussing out да се занимавам с пустите ни български институции.
Ще пътуваме пак с влака  ще има къде да обикаля ,че в рейса няма да го има този лукс.Есента като идвахме до С-я бяхме с нощния и спа цяла вечер .Обмислях пак същия вариант но този път ще сме сами без баба й  и ще видим.
Ако някой иска може да се организираме да се видим. Ще ми е много приятно да се запознаем.Hug

Лек и успешен ден!

# 613
  • София / Сливен
Лилака колко време ще останеш в София аз съм навита за среща но зависи къде ще е защото съм в район Панчарево не ми е хич удобно в някой квартал адлечен от мен.

# 614
Xybavelka ще сме около 5-6 дена.Уф ами незнам кой район къде е..Аз не познавам ама хич София -търся по карта от  нета всичко hahaha.Задавам маршрута от къде до къде записвам немерата на рейсовете  и действам. Ако се организираме нещо където е най удобно и удачно за повечето, за мен е все едно .Аз ще съм в Драгалевци там се оправям  само от площадката за деца до къщата в която е лелята на Рали.А , предния път слизах сама някъде до един комплекс ама му забравих името до затвора и Кауфланд  newsm78.Броях спирки и ги имах записани на листче  Mr. Greenза да знам къде е момента да слезна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт