За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 747
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
....................А , предния път слизах сама някъде до един комплекс ама му забравих името до затвора и Кауфланд  newsm78.Броях спирки и ги имах записани на листче  Mr. Greenза да знам къде е момента да слезна. Peace
Била си в Банишора по обяснението, което даде Laughing

# 616
  • Русе
Привет от красивото Тюленово! Hug Днес дойдохме,утре се прибираме,но е много красиво невероятно. Crazy
лилка,мерси! Hug И ние искаме племенници,но те си знаят най-добре!Харесаха ми,но жалко,че не стана ясно,колко всъщност са успешни на Австрийският и не само подиум.Доста награди и успехи имат,но тук не ги отразяват.
Честита месечинка на ,Себастиан!Да е жив ,здрав ,щастлив и послушен! Hug
Аз вече едвам гледам,ама цъкам тук. Hug Лека нощ на всички! Hug

# 617
 По повод на пътуването на Лилка, мислите ли, че децата са малки за пътуване с автобус? В моя случай става дума за един час път, междуградско. Аз искам просто да се разходим, за рождения му ден на 6-ти май искам да му покажа някое ново за него място. Досега е пътувал само с кола, в столчето

# 618
....................А , предния път слизах сама някъде до един комплекс ама му забравих името до затвора и Кауфланд  newsm78.Броях спирки и ги имах записани на листче  Mr. Greenза да знам къде е момента да слезна. Peace
Била си в Банишора по обяснението, което даде Laughing

Сетих се не  беше Банишора,а Света троица  Peace.Доста си попътувах от Драгалевци  ........Mr. Green

Fall ,аз съм пътувала само веднъж  с Рали на дълъг път и то до София както споменах.Бяхме с нощния влак ,цяла вечер не мръдна.Но за час път ако пътуваш с автобуса дакато огледа всичко и ще сте слезли, предполагам няма да е проблем.
Ето на Ели(ileina) Радо добре е минало пътуването,но във влак си е друго можеша да се разходиш.Ще се справите  Peace,разходете се ще ви е интересно.

Xybavelka ако не се организираме с други мамита ще се оговорим.

# 619
Здравейте момичета ,надявам се и при вас настроението да е празнично ,както в нашият дом  Wink.Вчера боядисахме част от яйчицата ,утре ще има още една партида ,а тази сутрин замесихме с майка ми козунаците и сега втасват ,та реших да драсна 2 редчета.Тук времето е страхотно Радо е супер щастлив ,от сутринта като излезе навън /като изключим обедния сън/вечер го прибираме като стане време за банята ,миличкия наигра се тук  Simple Smile
Пожелавм на всички прекрасни празнични дни и  срещи с любимите хора   Hug Hug
P.S. Фолл както Лили е казала ние почти 4 часа изкарахме във влака ,така че мисля че 1 час със автобус няма да е чак толкова "мисия невъзможна"  Peace

# 620
  • София / Сливен
Лилака дано дойдат и други мами но ако не ще се видм аз съм на линия само времето да е хубаво ще пишеш във фейса когато си готова може и телефон да ти дам.

# 621
Fall ние с Йо някой път за разнообразие пътуваме с автобус в града, което не е малко - има си 40 минути и повече и всеки път се изненадвам колко й е интересно и стои кротка и хората й се радват и така  Peace Пробвай ще е интересно сигурно и няма да усетиш
Днес майсторих курабийки цЪл дЪн и съм много горда от себе си и декорациите, които майсторих.
Покрай нас нищо ново интересно затова влизам само  да ви пожелая много хубави празнични дни  прекарани с любими хора и здраве за нас и най-вече за малките ни сладурчета!

# 622
  • гр. София
Среднощтно приветче и от мен!
Направо ме е срам- не съм се разписвала от има няма 100 години.Ама добре ,че е Фейса та да имам някаква представа как вървят нещата с Майчетата.
Иначе  от около три седмици си имам екскърмаче.Вече ми беше писнало постоянното цицане на Вики-няма ден,няма нощ.Тя биба не е ползвала,но затова пък си имаше 2 истински.Вторият опит за отбиване мина учудващо леко и бързо(явно и двете бяхме готови за това Wink Откакто спряхме имам чувството,че детенце сякаш порасна Simple Smile
  Както имаше страх от гърнето и не си казваше,така вече мога да кажа ,че през деня сме без памперс,а през нощта е само за всеки случай. За храненето -еми хапва си каквото иска,отдавна не сме на кухня.Покрай нея се научих и да готвя супи и да ги ям  Mr. Green
       Виждам,че обсъждате пътуването със автобус.Предизвикателство ще бъде за нас пътуването в края на май до Кушадасъ с автобус.Смятам че ще се справим-само да сме живи и здрави  Grinning
Другата седмица сме кумове и треска ме тресе с подготовката.Само да мине и ще ви посещавам по-честичко.Е, надух ви главата за нас -сега гася и лягам че пристрастяването е страшно  hahahaЖелая ви светли и весели великденски празници!

# 623
  • Русе
Привет! Hug
Ние снощи се завърнахме!Скапах се,но беше много красиво и пусто,заслужаваше си! Peace Моят мъж успя да се гмурне и двата дена,успяхме да хапнем и миди и калкан. Mr. Green
Фалл,мисля че нямате грижи.Най-много сме се скъсвали от пътуване,когато Бойко беше м/у 1и 2 години,влакове,автобуси,кораби,самолети-интересно им е. Peace
Весели празници и хубави  преживявания на всички. Hug

# 624
  • София / Сливен
Марая хич не ви завиждам има няма 20ч. път наши приятели организират почивка до Кушадасъ но да ходим с колите вместо с автобус но едва и Дани от София до Сливен едвам остисква ще видим. Преди години ходихме с Алекс беше 5г. е справи се чудесно много е уморително.

# 625

Христос Воскресе ! Мир и светлина в сърцата !

# 626
Воистина Воскресе! Нека бъдем по-добри!

# 627
  • София / Сливен
Христос Воскресе!!!

# 628
Честит Великден! Като именяк се логвам да почерпя  cook smile3525
И честито на вчерашните именяци - Мартиновци, Мартина и Марта  Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 12:18 от Fall

# 629
  • Под кленовите дървета
Воистина Воскресе!