За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 621
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Весел празник на всички Simple Smile

# 631
Воистина Воскресе!  easterМного здраве щастие и любов донесе в дома ви!
Честито на именниците!  bouquet

# 632
  • София
Воистина Воскресе! Да сме живи и здрави! Simple Smile)))

# 633
Воистина Воскресе!  Много здраве, щастие и усмивки! Hug Heart Eyes Heart Eyes

Честито на всички именници! Hug Heart Eyes

Боби пак е с ужасна кашлица. ooooh! И вече ми иде да се  #2gunfire
Утре зависи какво ще каже доки и дали ще има РД. Май всичко ще се провали ама какво да се прави.
Ох стига съм се оплаквала излизам да не ви развалям празника. Hug Wink

# 634
  • Русе
Честито на всички празнуващи! Hug
Дилянка Hug ,дано има РД Heart Eyes! Hug
И на нас много ни се ходи,ноооо........Тюленово -1 преспиване-катастрофа.Смазващо е без помощ с деца на чуждо място,като се прибрахме на следващият ден бях ,като парцал.Не е проблем пътуването,а по скоро престоя. Mr. Green Обица ми е на ухото,ще видим как ще действаме лятото.
Ние се отбиваме.Не иска да заспива следобед без цица и става доста кисел втората половина на деня.Обаче вече искам да приключваме с това мъчение за мен. Mr. GreenЗапочнах и да го слагам на тоалетната чиния,също и да го държа по гащички,когато е по топло,дано вдене! Crazy

# 635
Ето ме и мен с прясна прясна новина - чакаме 14 - 21 дни инкубация....евентуална варицела...приятелчето ни пред блока я е прихванала и чакам и ние да се включим...отлагам последните две ваксини от доста време и сега направо ми идва вече в повече от една страна добре, че колкото по- малка толкова по-леко, но от друга..... #Cussing out...абе живи и здрави си викам, ама все пак ми идва малко в повече.... Praynig, дано я пропуснем сега за реимунизациите, ама като знам какви сме каръци, просто очаквам включване...

Оплаках ви се набързо, сега да ви оставям, като има повече яснота ще пиша пак....

# 636
  • Русе
Just а Woman,споко,каквото-такова!И аз се ослушвам още за едни ваксини,но ще трябва да ги правим. Crazy
Има ли,като мен да чакат още паричките за март?Няма ги! Crazy Но явно счетоводителката бави нещо. Crazy

# 637
Има ли,като мен да чакат още паричките за март?Няма ги! Crazy Но явно счетоводителката бави нещо. Crazy

Аз, аз  Joy Joy.Ама аз ги чакам за почти  цяла година. Mr. Green от май 2011г.Утре ще пътувам за София да видим дали да чакам или ще пия една студена вода.Уж би трябвало вече да стане. newsm78 ако пак не измислят нещо.

# 638
Аз си чакам даже болничен за февруари  #Cussing out , а като цяло на мен си ми вървят назад майчинството и си знам поне за него
Нашите празници приключиха с висока Т на Йо - в момента даже 39.2. Много кофти температура от 38.8 от снощи като я сваля с панадол и след това се застопорява на същото ниво. Иначе е доста жизнена през деня - пее и танцува почти непрекъснато и дори следобеда ми спа половин час само  Shocked
Да са здрави малките мушмороци, че рождени дни ги чакат  Hug

# 639
  • София
Честит втори рожден ден на Борисчо!!! Да е жив и здрав, много да радва мама, да я слуша и обича (и тати, разбира се, но да урЕдим първо мама Wink)

Нелка, бъдете много, много щастливи с това сладко детенце!  Hug

Почна сеееееееееееееее!!!   bigdance2 newsm59 Tada

Болничките да се оправят, че рождени дни приближават! Много целувки за Йо и Алекс!

Успех, ЛилкаPeace

Днес (вчера) бях на изписване на бебенце, та погушках 5 дневно момиченце.. Направо ме върна почти две години назад. Такова вълнение, а тя една малка сладка мишка, но си нацелва пръстчетата и пада едно смучене.. Габи обаче е забравила как да си лапа палчето и слава Богу!  Joy и без това се чудех ще трябва ли да се намесвам в отучването.

Аз по нощите, ама какво да се прави. Луд умора няма... отивам да спя, че малкият терминатор ей сега ще ме налази..  Crazy (Мимаче, успех с отбиването - за нас - ще си говорим догодина по това време  Joy ако съм още жива.)

# 640
  bigdance2 nbirthday newsm67
Честит 2-ри рожден ден на Бобчето! Да е жив и здрав, много послушен и добричък Hug

Празниците за нас преминаха в голямо мрънкане, сополяци и други подобни Close Нямам с какво да се поФаля и заради това няма и да мрънкам Joy

Хубав ден на всички!

# 641
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА  БОБИ!!! newsm59 newsm67  Gift  party023  bigdance2 Да расте много здрав, умен, красив, весел и щастлив за радост на мама и тате! Много да го обичате и той вас също  Hug Кога минаха тези 2 години и пораснаха малките ни бебчета ? Ето и нашият рожден ден наближава , а с него и тръгването на ясла, за което ми е много мъчно, че ще трябва да се разделим с малкото ми слънце, но няма начин. Весел празник на Боби  пожелаваме с много подаръци и усмивки! Целувки от нас !

# 642
  • Русе
Честит Рожден Ден,Борис!Пожелаваме ти от сърце преди всичко много Здраве,много Щастие,много Късмет и едно хубаво и весело детство изпълнено с игри,усмивки и сбъднати мечти!И много,много да слушаш щастливите мама и тате! Hug  bouquet
Кали,то и при нас не е ясно догодина дали няма да ни приказват още! Crazy
Лилка,стискам палци.Дано!Много ме е яд на БГ-измишльотините с майчинство и детски.Аз майчинство взимам тук,детските до сега взимахме чужбински.Мъжът ми от този месец е вече на нова работа,корабът плава в Германия-Холандия ,но фирмата е регистрирана в БГ,защото шефа е българин и съответно вече няма да има детски. CrazyИзобщо няма да се занимавамс тукашните"детски".В Германия взимахме 184Е,в Швейцария взимахме 130Е-имат право на детски всички деца на които дори само татко им работи в страната.За кво да си говорим,тук сме социално напред и не ни се полагат-15Е Joy.

# 643
Момичета много мерси за хубавите пожелания! Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ето една почерпка от рожденика  newsm38  cook  party023  bigdance2
малко оскъдна но така е на работа съм. Wink

Рожденика е малко болен и се гледат с баща си вкъщи, тортата за дг ще си я папкаме във вкъщи, малко ни се промениха плановете и няма и парти да има. Но здраве да е има време за всичко. Hug Heart Eyes

Лек ден на всички от мен.  bouquet

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 11:07 от dilqnkaa

# 644
  • Под кленовите дървета
Честито на голям Борисчо newsm59  bigdance2
Да е жив и здрав, гордост за мама и тати!

Ние напоследък имаме странно поведение, ще се радвам, ако някой се включи със съвет.
Сутрин се изпишква в тоалетната и после докато е в кошарата и играе ме издебва да не съм в стаята, изаква се в памперса, мята го на пода и се изпишква в кошарата. И после вика "мамоооо, мамооо" да ми покаже какво е направил. Това от няколко дни. Обяснявах, водих до тоалетна, но днес се скарах сериозно, защото нали се сещате какво пране на дюшечето пада и на дрехите му. не знам от къде дойде това поведение, напълно ново е. Постоянно си сваля памперса и като го заведа в тоалетната не пишка и не прави и другата работа. Както сложа памперса, свършва всичко там, после го мята и се доизпишква и на пода. Малко като кучета, които маркират териотоя е 

Някой имал ли е подобен случай?

Общи условия

Активация на акаунт