За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Честит втори рожден ден на Бобчо! Пожелаваме му на първо място да е здравичък, че май това най-много му липсва в последно време  Confused, нека има много безгрижно детство, пълно с усмивки и весели игри!  Hug

Нелка, дано бързичко оздравява, партито не е най-важното в случая.  Wink Hug Hug Hug

Ние бяхме 5 дни на гости на моите родители и сега съм заредена с енергия. Починахме си, направихме си и няколко много хубави разходки, с една дума...релакс  Mr. Green

# 646
Честит рожден ден Бобчо, бъди много здрав, весел и игрив и много да слушкаш мама и тати  Hug Wink

# 647

Честит Рожден Ден Боби да си живичък и здравичък ,много лъчезарен и чаровен ,както винаги ,за радост на мама и тате
Нели мила за празника не го мисли ,важнто е Боби да здрав сега ,а празник пак ще си направите  Hug
Ех как минава времето ,сякаш беше вчера както гушкахме нвородени бебчета  Heart Eyes

# 648
  • София
Честит втори рожден ден на прекрасен Борисчо! Да расте здрав, весел и послушен за радост на мама и тати!

# 649
Мислих си, че много съм изпуснала в темата, а тя бавничка пак. Ех, кога стана време пак за рождени дни! Честито на Бобчо и от мен! Да е много здрав и да има най-прекрасния и весел рожден ден!

Fall, стана ми смешно като попита дали децата са големи за 1 час пътуване с автобус Simple Smile Джулиан миналата година на 10 месеца летя 20 часа, и тази година пак, а такива едночасови или по-дълги пътувания са песен за нас.

При нас всичко е ок, на малкия много му харесва в Ямбол, почти по цял ден сме навън. Най-голямото ми оплакване са агресивните деца обаче. До такава степен, че вече като види дете бяга и се крие зад мен и започва да плаче. И шамари, и ритници яде, и го блъскаха по площадките, и той вече има панически страх. Дано това нещо отмине, защото най-малко искам да го е страх от деца. Другото е, че обувките и дрехите му стават ужасно мръсни за един час, ние сме отвикнали от мръсотията. Но сме щастливи, че сме тук и си изкарваме добре!

# 650
Честит празник на всички рожденици! Да са живи и здрави и да слушкат много мама и тате!

Аз да се включа пак на бързичко, така като по прочитам и гледам, че наближава края и на тази тема, ако искате давайте предложения да направя една анкетка за заглавие нова тема Simple Smile

# 651
Едно предложение за заглавие на новата темичка от мен:
МАЙчето се смее и лудува, защото втори рожден ден празнува  newsm78

# 652
Боре честит рожден ден! Жив, здрав и мноооооого обичан и безкрайни игри пожелеваме с Йо  Hug

Момичета почвам лекинко да се панирам - трети ден Т се е закотвила на 38,8 с изключение на тази нощ - 39.6 и бутам с панадол или нурофен, на което му е ред и след 3 часа пак 38,8. И антибиотик от вчера давам......не знам каква е тази постоянна температура. Гледах я и за кърлеж, че бяхме 2 дни на село не знам вече какво да мисля. Доки каза настинка ама то това настинка ли да е, чудо ли

# 653
Честит втори рожден ден на Боби!!!
Нека расте здраво,добричко,умно и послушно детенце,което да радва безкрайно много мама и тати!

# 654
Включих и мое предложение, за да не загубя другото  Mr. Green, че каква съм блейка просто Whistling не е истина...

Ако има други казвайте, ще добавям  Grinning

# 655
Честит втори рожден ден на патерички на Борисчо!Да расте живо здраво и послушно дете!

Вчера неможах да се включа.Пристигнахме в София и бях гроги. #CrazyРали се представи добре спинка два часа и половина във влала   Peace от 6 аса и половина общо и после бесня.Не изглеждаще да е уморена. Mr. Green

Днес предстои маратон из софийските институции НАП и НОИ.Дано успея да свърша днес и да не се занимавам другите дни и се отдам на разходки и срещи.,дано не измислят нещо друго.

Хубавелка ще ти пиша да се видим,щом няма други желаещи мамита.

Лек ден! Hug

# 656
Честит втори рожден ден на Емо на Маги! Здраве и весели игри му пожелаваме!   ura

Лилка, успех по институциите! fingerscrossed Дано има някакъв резултат, че на мен ми писна само като те чета, а пък на теб не знам какво ти е.  Confused 

Днес тук е слънчево от рано, ще почакам госпожицата да се наспи и излизаме навън, че вчера подивя вкъщи.  Party

# 657
  • София / Сливен
Лилка ще чакам да пишеш.

# 658
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БОРИСЧО!!!
Да е жив и здрав, игрив и много щастлив!!!
 bdbaloni

Как бързо минава времето, направо се плаша. Айде пак рожденните дни дойдоха Simple Smile

Вчера нашия Себастиан с тана на 40 дни и ходихме на молитва. На лошото дъждовно време се изтъпанчихме цялото семейство в църквата. Пламен промрънка само един два пъти, защото беше кисел нещо, а бебо заспа в ръцете ми докато попа четеше. Simple Smile
Иначе сме добре, баткото дивее, малчото цока, спи и пълни памперсите. Simple Smile Колики го мъчат много. Капки пробвахме два вида но ефект - НУЛЕВ. Чай от копър тотално отказва дапие /то не е само чай ами каквото и да било от шише отказва/, както и залъгалки. Само на циците ми виси, ама на моменти не съм много очарована от желанията му. Дано скоро да отминат коликите и да се пооправят нещата, а ако се появи и нещо като режим ще съм много доволна. За момента се водя от него, коликите го тормозят достатъчно много, за да го тормозя и аз с някакво ядене под час.

# 659
Честит рожден ден на Емо, пожелаваме му много здраве и весели игри  Hug newsm59

Аз напоследък се включвам рядко, но ви чета редовно.
Ние свършихме ремонта на двете спални и вече децата си имат детска а ние спалня. Още нареждам и разнасям дрехи и багажи по стаите ,но като цяло се понаредиха нещата. Тук да похваля Светли че откакто сме в отделни стаи "откри" че има кошара и си заспива в нея и вечер и на обед. Още първата нощ отказа да легне в другата стая на спалнят, и се намушка в кошарата и каза че там ще спи, хич не му повярвах и останах изумена как си заспа кротко там. През ноща се буди и го взимам при мен но пак е по поносимо от преди.

Общи условия

Активация на акаунт