За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честит рожден ден на Емо на Маги и от нас!!! Да е жив и здрав и много щастлив, да има весело и безгрижно детство  Hug

# 661
Честит Рожден Ден на малкия Емо ,да е много усмихнат ,здравичък и обичан от всички   bouquet

# 662
  • София / Сливен
Честито на рождениците живички и здарвички да са!
•● milkinis ●•·˙ наистина как лети времето. А пробвали за коликите да даваш Биогайя?

# 663
Честит Рожден Ден на малката сладка Бела на Верчето,Марти на мама Мишенка и Никола на Дейзи ,да са живички и здравички ,много игриви и късметливи,хуабви празници мили дечица   bouquet

# 664
  • Под кленовите дървета
ЧРД на всички майски дечица празнуващи днес!
Да бъдат много здрави и радост за мама и тати!  bouquet

# 665
Честит рожден ден на Емо на Маги и от нас!!! Да е жив и здрав и много да радва мама и тати! Hug Heart Eyes
Честито и на всички днешни рожденици! Дечица бъдете здрави, щастливи и много да радвате мама и тати! Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря  на всички за хубавите пожелания за Борисчо и тук и в ФБ! Hug

Вече съм сигурна че Боби има алергия към сладкото или поне много го дразни, на РД-то хапна малко торта и ми направи ужасен пристъп точно след 10 минути след хапването, пак си изкарах акъла но овладях положението с хомеопатия. Peace

Лилка, стискам палци пиши какво се случва! Praynig

# 666
Честито и от нас на всички днешни рожденници!Да са живи и здрави! Money

Нямаше пак такова разиграване вчера. #Cussing outЦяла София обиколих  в три здания на НАП ходих.Да не  изпадам в  подробности не можело да стане  ,един ти казва едно друг друго.След което ме храна вече нервата и ходих при   началниците  на тези институции поне бяха любезни хора .НОИ  са направили уж всичко(ще видим като трябва тия дни да подам и там документите) а НАП при събрание на 4-5 души в кабинета на зам директорката се стигна до може би някакво решение на въпроса в моя полза. Ще видим ще чакам тези дни да се обадят.Имаше и запознати със случая еми как няма -къде ли не внедрих проблема  НАП, НОИ, ГИТ,омбудсмани,журналисти,министерства,май чрез омбудсмана на РБ и до НС, стотици тел разговори  и какво ли не Mr. Green ,но човек не е ли на място...........,ще видим какво ще стане.Е стига с проблемите ми .

Лек ден на всички!

# 667
Благодаря със закъснение за отговорите на въпроса ми за пътуването  Simple Smile

Лилка, стискам палци да си получиш парите.

Вени, случаят ти с акането и пишкането определено е деликатен. Изглежда ми, че се съпротивлява на учененто на гърне. Аз бих пробвала да престана с поканите на гърне за известен период, за да видя дали ще се откаже да цапа.

А да знаете, Мартинчо си кръсти камиона. Казва му "Понго". Измислил си е прякори и на някои хора от обкръжението ни и настоява да ги наричаме с тях. Така Васко, например, се сдоби с невинния никнейм "Гага" (даже си измисли песен за Гага и му я пее). Научил е думата "жена" и дразни дядо си като му вика, че е жена. Когато е в добро настроение му казва, че е шофьор  Simple Smile С други думи, забавляваме се

# 668
  • Под кленовите дървета
Фол, та е работата, на гърбне не ще, но на тоалетна сам иска. И изведнъж дръпна 6 месеца нзад Thinking

Лилка, мила, няма оправия ooooh!

# 669
Ох,благодаря ви дано стане нещо.
И моята госпожица взе да ме разиграва.Беше спряла да ми казва за акито ,пак почна и сега пак е на момент акане в памперса.Два дни преди да тръгнем за София се започна пак с номерата. Rolling EyesИ тези дни като се наака ми вика "маме аку аку, лано пеним пама".Уча я уж че като не каже  от акуто ще излезнат буболечки  и ще я хапят ,ама то пак си знае нейното казва ми "булешки апат" и до следващия път като е забравила за тях. Mr. Green

# 670
Привет на всички.
Пиша телеграфно понеже сме още в Смолян а тук интернета е кът.
Искам да ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ- НЕКА БЪДАТ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И МНОГО ОБИЧАНИ ДЕЦА.Мноого щастливо детство желая на всички мушмуроци. Hug Hug Hug
Ние се прибираме в Понеделник.Тогава ще ви чета и ще разказвам.Дано не сте ни забравили Embarassed Wink.Ние в неделя също сме рожденници:) Crazy

# 671
  • София
Честит рожден ден на днешните пораснали дечица - Бела на Верчето, Марти на Мишенка и Никола  на Дейзи!

Да са живи и здрави и много засмяни дечица!

Днес влезнах в ролята на Меца от Работна Мецана... след 2 рд-та (на мама и на лелята на Габче), кратък сън на обяд (в скута на другата леля), малкото ми пиленце тотално каталяса. Но аз докато се натуткам да оправя това и онова в нас, тя готова за сън, по пижама, с четка за зъби в ръце... влизам, а то милото спи толкова сладко... ще гледам да кача снимка да видите. Направо ми се сви душата, Габче, дето без "амане" почти не заспива, кротко кротко спи, и нищо не чува...  Blush

Отивам да си я гушна и дано скоро Сънчо дойде и при мен.

Лилка, дано все пак нещата имат добър край!  Praynig

Мира, чакаме те с включване, когато можеш  Hug

# 672
Привет!

Хайде да се разпиша докато Боби спи и яденето се готви. Joy никакво време не ми остава. Wink

Честит рожден ден на днешните ни рожденици Мануела на мама ppeettiiaaa ,Валентин на мама Lady*,Ивайла на мама mira sm! Да са живи и здрави, да имат безгрижно детство и да радват мама и тати!
Hug Heart Eyes Heart Eyes

Боби пак е на АБ, кашлицата се промени и секретите са почнали да слизат на долу, според педката имал и затруднено дишане, говори на мъж ми че вижда и 3 сливица и всичко било от там. Така и не успях да отидем този път при Масларски и се доверих на нея. Сега търся добър УНГ да го заведа да видя какво ще каже за тази 3 сливица. ooooh! Препоръчаха ми д-р Златанов от ВМА или по точно МЦ Св. Георги Софиски във ВМА. Thinking

И да ви се оплача Боби е почнал ужасно да се тръшка за всяко нещо което не  стане както иска, почва да се свлича на земята и да пищи, направо ръце съм вдигнала. Sad На знам какво да правя, оставям да се тръшка и го задминавам но той се изправя и продължава да прави това което не трябва, карам се , напоследък и няколко шамарчета получи , но нищо не помага.  Whistling

Ох на оплаках ви се...

Хубав ден на всички! Hug Heart Eyes

# 673
  • Розовата долина
Здравейте и от нас!!!
Честито на всички рожденници,които съм пропуснала,да са живи и здрави,безгрижни и усмихнати!!!

dilqnkaa,Сияна се държи по същият начин и аз го отдавам на възрастта.Стискам зъби и чакам да мине и този труден период.Тя напоследък все НЕ казва,иска постоянно да ходи гола,маха памперса и се разхожда по дупе,че и пишка където трябва и нетрябва......абе труден характер са това телетата,но ние не трябва да им се даваме.На мен сутрин ми е най-трудно да ги оправя двете,себе си и да не закъснея за работа.Всичко в движение върша.
Malini,явно трябва да се уморява Габи,за да няма вече "амане"Ще чакаме снимки да я видим как сладко спинка!!!
Аз все за РД  нищо не съм мислила,най-вероятно ще занеса почерпка в яслата,вечерта с приятелчета и това ще е.Ще го отбележим скромно,вероятно!!
За яслата-Сияна си свикна без проблем,хапва си,спинка,играе.За болестите-не е боледувала нещо сериозно,но сополите и кашлицата са често срещани при нас!! Важното е ,че успяваме да спрем нещата до там.Намерих си и жена и да ги гледа,когато сме заети,та сега съм по-спокойна,че има кой да ги вземе ,та да нощуват в градината.
Това е около нас,изпращам поздрави и целувки!!!

# 674
  • Пловдив
Честито на всички рожденици от изминалите дни - Борисчо, Емо, Бела, Марти, Никола!
Честито и днес на Вал, Мануела и Ивайла! Всички да са живи и здрави и много да слушкат мама и тати!!!

При нас нищо ново, Бел все така не говори, но почва да прави някакви опити, предимно на китайски  Mr. Green Ето малко пролетни снимки от село с една придобивките им за рождените дни

http://zmeikovica.snimka.bg/children/zima-2011-2012.635224.26942385

Все така цока, но е само сутрин и вечер - няма намерение да се отказва сама скоро... След нейния РД ще се върна за 2 седмици на работа и после пускам всички отпуски...
Ще опитам да пусна Бела на ясла от лятото или есента, само да каже директорката кога ще може да я вземат, дано се адаптира лесно като кака си

Дилянка, лошо, че пак се мъчите с болести  Confused Но не е ли много рано за махане на третата сливица - на нас с Кали ни казваха най-най-рано на 3,5-4 год.

Общи условия

Активация на акаунт