За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Нели, Марти също имаше трета сливица, но след обиколка при няколко педиатъра и 3-ма УНГ взех решение да не я махаме (нямаше проблем с ушите и не му се е вдлъбвал гръдния кош). Лошото е, че в голям процент дава рецидив и израства отново - заради това не се навих на махане. След 7-мата година на детето тя си закърнява и изчезва. Иначе съм доволна от д-р П. Кирилова - УНГ, приема и по здравна каса в Лора на Позитано.

Миленка, Дундеса май трябва да си смени провището вече на Кльоща Laughing Големи сладурки са станали и двете с каката Heart Eyes

Андрей ми е с някаква Т от вчера и не я сваля с никакви лЮкарства - пада до 37.5 и това е. Вече една седмица е сополив и уж му минаваше сопола.... сега потече с нови сили ooooh! Баткото ми прави разни пристъпчета за да ми е пълен разкоша Confused

# 676
Момичета не си и помислям да я махам, просто искам да направа консултация с  УНГ, тъй като когато ходихме при Масларски той нищо не спомена за трета сливица а педката сега от последните два прегледа я забеляза.  Hug
А за вадене и дума да не става, естествено ако крайно се наложи тогава. Peace

НатиHug прегръдки на теб а на Марти и Андрей бързо да се оправят. Praynig

# 677
  • Пловдив
Нати, така е - стопиха й се краченцата на Бел, ама то спряло ли се е това дете - вечно се катери или търчи... Пък и не е от най-ящните  Laughing
Дано твоите момчета са оправят бързо  Praynig

Ние от 2 седмици си въртим из вкъщи хрема и кашлица всички, сега е моя ред  Tired

Дилянка, ние доста дълго удържахме положението с хомеопатични капки за свиване на третата сливица и имаше някакъв ефект  Peace

# 678
  • София / Сливен
dilqnkaa страшно съм доволна от доц. Тодоров УНГ на Алекс той я вади беше огромна и страшно  боледуваше лекаря работи в Исул има и частен кабинет.
Относно повторното израстване може да се  получи но когато я извадиха ни изписаха противоалергично Зиртек точно поради тази причиня.

# 679
Нели, до 3г. възраст сливици не се оперират Naughty  Имай предвид , че прегледа е ужасен, поставя се усто -разпиретел, пластини и един ужасен ларингоскоп с който бъркат в гърлото. Мири също има 3-та сливица на 100% но чакам да стане на 3 и ще махаме.

# 680
  • София
Нели, за УНГ ти препоръчвам д-р Найден Петров от МВР болница. Приема и с направление. Ако искаш ще ти изпратя негови координати.

# 681
Здравейте и аз малко телеграфно, ама нещо съм назад с четенето, а хич не съм по писането  Embarassed Та искам да уважа всички сладурковци

Честита 2-ра годинка! Растете здрави, усмихнати и щастливи!!!

Болничките бързо да оздравяват  Praynig и хайде да спираме с тия вируси, болести и т.н.

Ние изкарахме празниците и още сме под карантина за варицела - сега до 3-ти май, Изабелка си ходи на ясла (изкара един бърз ротари вирус), дивее във вкъщи, бърбори си нещо, опитва се да ни командва - избира ми понякога блуза, чорапи и се сърди, ако ги отхвърля  Joy , тръшка се, намира си поводи все да хленчи за нещо, а и гърнето изобщо го е отхвърлила - вика "Няма" и се запъва и не ще да сяда и вече 2 месеца само го подритваме.

Айде уж щях да съм телеграфна, пък се отплеснах  Heart Eyes

# 682
Хей! Аз се поизгубих, а вие темата сте изписали!

Първо Честит Рожден Ден на патерици на всички очарователни малчовци! Да са здравички най- вече, адаптивни и слънчеви!

Забелязах, че доста дискутирате третата сливица. И ние сме с такава, затова Евгения диша като компресор, особено като спи. Нашите педита казаха, че е абсурд да се маха преди 3 год. Трябва да израстнат първо зъбките, да се оформи челюстта и носоглътката, та по тази причина не съм я и водила на УНГ- за какво да ми я инквизират само?!

Лилка, дано най- накрая приключат мъките ти с майчинските. Не се отказвай на финала!

Ние с две думи сме добре. Евгенията си има периоди, в които е нетърпима и такива, в които е като ангелче мила. Полага усилия да говори, но както Змейковица писа- предимно на китайски.

Мен ме повишиха и в събота...ъъъ..т.е. неделя се прибрах в 6:40 сутринта от диско по повод РДто на сестра ми  Embarassed Още не мога да се възстановя  Joy

Другото е, че когато ми остава време от работа, се концентрирам върху РДто. С колежка ще изработваме декорация и покани, тематиката и менюто съм очертала, само се моля да не вали, за да го направим на двора...и дано се вмъкна в бюджет от около 300лв, че нещо тегаво ми идват финансите откакто се скарахме с бащата. Той между впрочем не е виждал детето от 2 месеца, но все тая...

Хайде болничките да оздравяват- за резил сте на това време в това състояние! Naughty

# 683
Ехоооо, аз чета, но ме домързява да пиша напоследък  Blush

Кибела, честито повишение   bouquet.

Змейко, големи красавици са тези твоите моми.  Heart Eyes А Бел колко променена ми се вижда  Whistling.

И аз съм се втресла с РД-то  Confused. Не мога да измисля къде да го празнуваме, решила съм тази година да поканим дечицата, с които играе всеки ден и са около нейната възраст. Та не мога да измисля най-удачния вариант за заведение, все има нещо някъде, което е опасно за мъници.  ooooh!

Болничките да оздравяват бързичко, в това хубаво време не е за болести.  Hug

# 684
Привет!

Злати, драсни ми кординатите на доктора! Hug Аз реших да го водя при доктора който ви писах, но няма да ми е излишно да имам и този тел. Hug Heart Eyes

Силве, да не се заричам но не мисля да стигаме до вадене, много ми е страшно. Sad

Кибела, честито повишение Hug Heart Eyes. И Боби на моменти диша така. ooooh!

Щях да пиша още но имам работа! Blush
Лек ден от мен!  Hug

# 685
Здравейте и от нас.
Ние вчера се завърнахме от болница.
В петък свеки решила да даде яйце от великден на малката, защото искала. Crazy
От там повръщане нон-стоп, детето беше като трупче.
Вляха И три системи с глюкоза, слагаха много силен АБ и вече всичко е ок.
А сега се опитва да изкара нещата различни, не било от яйцето а за това, че си смуче палеца. Това, че лекарите казаха категорично, че е от яйцето, "не е вярно, то беше по-скоро боядисано".
Направо ми писна вече, все премеждия с моето детенце. Дано ми е жива и здрава от тук нататък. Praynig

# 686
Baby Love® ужасно преживяване ,ама и свекито ти и тя с кой акъл и е дала яйце на 10 дни  Thinking
дано не ви се случват повече такива неща  Hug
Ние сме добре като цяло ,свикваме като на ново с яслата ,голям рев и тръшкане ,абе с две думи истински кошмар ,но няма начин трябва да свиква  Sad
Кибела честито повишение ,а относно таткото явно не ви заслужава и не оценява какво губи  Hug
Дилянка дано се оправите и да спрат да ви преследват тия болести вече  Praynig

# 687
  • София / Сливен
: Baby Love® оф с тия тъпи свекърви писна ми от глупустите им и аз ще съм свеки и мен ще оплюват  Sad добре че вече всичко е наред при вас!

# 688
  • Русе
Включвам се с пожелания към всички рожденници,които съм пропуснала да поздравя!Да са живи и здрави,игриви и щастливи,и много желания да им се сбъднат! Hug
Baby Love®,съжалявам за преживяното! Hug Имам чувството,че в определен момент възрастните са по-зле от децата.Замъглени да угаждат,правят пакости! Дано нямате повече инцеденти! Hug
Кибела Hug
desex4е,все ще измислиш нещо! Hug Аз съм в чуденка дали изобщо има смисъл да празнуваме обширно тази година!А и татко му го няма,най-вероятно ще е домашен РД или нещо,което ще ми хрумне спонтанно,по-нестандартно Rolling Eyes на открито Rolling Eyes не съм го решила! Hug
dilqnkaa Hug Не знам,какво може да се направи за третата сливица,инхалации,хомеопатия-профилактично!Бойко вмомента е обострил точно трета сл....,хърка като спи и му се позапушва леко носа,но дефакто няма хрема.Защото,като напръскам физ.разтвор излизат само корички от мизерията,която дишаме!Мисля да му понаправя инхалации с физ.разтвор и да добавя съвсем малко сребърна вода!Давам шусерова сол 8 профилактично,тя отбъбва,аписа също е добър.Сливиците са част от имунната система,за това може да се дава и шусерова 3 профилактично.От скоро ползваме всички вкъщи Алое вера под формата на дъвчащи драженца на немската фирма Д-р Фйористер,те са напълно натурални и  засилват имунитета,преборват се добре с бактерии и др.Simple SmileХубаво е все пак да го каже специалист!Пчелен прашец също-Мира см може да каже нейната схема!Аз давам по много мъничко чисто,Кардам ги обожава Crazy обяснявам им ,че са бонбонки направени от пчеличките! Hug Надявам се скоро да ги преодолеете тези моменти! Hug
Мога да се похваля,че отбиването върви успешно! Grinning За 4 дена свикна ,че следобед мама не дава,от месец съм спряла вечерното,а от тази нощ и среднощните кърмения.Поплака си човечето,но имам усещането,че ме разбра.Другото ново е,че от снощи спим в детската.То е двуетажно легло,като долното легло има чекмеджета с горни капаци,като се издърпат се мята едно по дебело шалте и стават общо 3 легла!Бойко на горното,с Кардам сме долу.Като за първа нощувка мина перфектно! Grinning
Хубав ден на всички мами и дечица! Hug

# 689
Честит Рожден Ден, на всички дребчовци които съм изпуснала до сега. Да са живи и здрави, много игриви и щастливи! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да се "похваля", с първата бойна рана на Пламен - паднал и си пукнал тиквето отпред докато бил при свекърва ми, жената си изкарала акъла, добре че живее близо до Пирогов, та на  бегом направо там, прегледали го и му залепили главата. Няма какво да й се сърдя на жената, защото си го знам Пламен как тича като луд и как се спъва дори на равно и пада. В случая да му сменила памперса и отишла да го изхвърли и през това време чула голямото БУМ, изтичала и видяла Пламен да реве и целия в кръв /то нали главата е много кръвоснабдена та е било просто страшна картинка/. Просто в случая за късмет явно се е ударил в ръб като е паднал, поне така "казва Пламен" /опитвайки се да обясни какво е станало/.
Както се казва "Юнак без рана не може"  Rolling Eyes

Хубавелка, не съм пробвала Биогая. Нашите бяха по празниците в Австрия и от там ми донесоха Lefaxin. Не го давам след всяко ядене, давам го предимно вечер когато коликите са по-силни и може да се каже че го поуспокояват. Ако отново видя голям зор ще пробвам и Биогая.

Общи условия

Активация на акаунт