АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 010
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Sashkova  и на мен д-р Алексиев ми каза същото и не съм се притеснявала за столчето, а ние мн пътуваме. Просто правим по-чести почивки:)
Ek3otu4na- това е любимата песен на Дара, научила е припева и само него слушам Joy Joy

# 526
Наистина много бързо се сменят темите - тъкмо да се включа за болниците и раждането и вече на друга Crazy Но ще споделя за количките - имаме http://www.x-lander.com/uk/xa#, но с включен зимен кош, сигурно е навъртяла хиляди км, защото правех преходи по 10-15 км на ден - тежка е, но може да се плъзга по стълбите и съм я качвала и слизала до 8 етаж без проблем, защото колелата са големи - тях сме пукали 2 пъти  и при вулканизатор за 2,3 лв ги лепят, така че не е сериозен проблем. Иначе столче за кола започнахме да използваме след 6 месец, когато махнахме коша - в него беше по-удобно - бебето си е изцяло легнало (не е кошница пак да кажа) и може да се сваля от шасито на количката и се привързва с коланите на колата - има допълнителни колани за самото бебе, но ние подходихме малко безотговорно и не ги взехме  #Crazy, знам че пегпереговските кошове са с допълнителни колани също, но не съм ги виждала в действие. Иначе за сгъването - неудобното е, че трябва да се свалят колелата, за да се събере в багажник (може и в голф 2ка), за сравнение сгънатото кенгуро влизаше без проблем и без да се свалят колелата. Спирам да пиша, че стана многооо дълго.

# 527
Слънчо: да ти е жива и здрава:)))

# 528
Шех, коя лекарка те гледа в Щерев?Моята там пак беше уж мила, но някак много дръпната и много не обяснителна....не съм доволна вече се отказах от нея изцяло.

Милчева - една младичка и много мила Wink По-нататък мисля обаче да се насоча за преглед и раждане към по-опитните в клиниката - сега избрах нея, просто щото бързах и нямаше много варианти Wink А твоята коя беше?

Bi_bi, това за кръвната група ме разби Laughing Ами грешки явно стават по лабораториите - затова при съмнение второ изследване и това е Wink

# 529
Припознаването в различните градове явно е различно.В Русе идва след ражддането една мацка, която ме разпитва за семейно положение и др.Уговаряме се кога бащата може да дойде за да разпише документите за припознаване.Носи си и личната карта.Това е.Без нотариус и т.н.

И аз много подкрепям марката Cangaroo.Такава е количката на каката и съм много доволна  Grinning

Линкове за "направи си сама"  Wink
дънки/панталон на англ. , но от снимките се вижда добре
пола
бебешко боди за лятото
блуза за кърмене
панталон и потник
по-сложни рокли поне за мен  Mr. Green
риза
мъжка тениска в блуза за бременни
Всички линкове са на англ., но с google преводач, мисля че и незнаещите езика могат да се справят.Дано линковете са полезни на  някого  Hug

# 530
Голямо спорене голямо нещо. Чак ми е досадно да 4ета спорове ве4е ooooh!.. , аз пиша в др тема на първото ми дете и там такива неща никога не е имало. Защо някои хора оби4ат да спорят и да налаг мнение, не знам, все пак всеки си има начин на живот, разбиране за нещата и акъл да прецени какво и как!  Hug Peace

Аз лично досега спорове, налагане на мнение и акъл не видях. Само споделяне  Simple Smile

Аз се допитах до Криско за име и избрахме  Blush

# 531
Блонди и какво име избрахте? Wink

# 532
Не мога да насмогна с четенето. Времето се оправи и аз излувах навън:)

mimiss - имай предвид, че в бебешкото кошче за кола не се препоръчва бебето да седи дълго време (повече от 2-3 часа). Със сигурност трябва да имаш вариант с напълно легнало положение. Аз лично съм го ползвала, ако бебето ми заспи в колата и аз трябва да сляза за да свърша нещо, и за да не го будя, но ако е за кратко

Sashkova - първо да кажа, че д-р Алексиев аз също харесвам и му вярвам. При него ходихме и за дъщеря ми. Абсолютно съм съгласна с неговото мнение, че тези столчета са съобразени ...въпроса е, че самите производители пишат в упътването към тези столчета, че не са за употреба повече от 3-4 часа непрекъснато.

Т.нар.Зимен кош  - моята дъщеря изкара близо 6 м с него. Супер ми беше удобен. Тя си заспиваше в него още вкъщи, аз я изкарвах, качвах си я на колата, после я вадех, ходех където имах да ходя...тя си спеше...и изобщо не и пречеше това размотаване:)

На всички мами, които вече си имат закачени щъркелчета : честитооооо Hug

Честито и на всички с хубави резултати

За количките - аз съм твърдо в подкрепа на големи помпащи се колела. Много маневрени и много лесна за каране. Минават навсякъде:)

Екзотична, Блонди -Bugaboo Donkey я няма в БГ. Една мацка от темата за бременните си я е поръчала по интернет и а струвала 3800 лева. Аз също много я харесвам, но за 4 см не влиза в асансьора ни:(

# 533
bg_trinity:  Joy на мен за 3000 лв не се побира в портмунето ми  Wink Хубава е, но и парите са и много хубави! Ако ги имах в излишък, може би бих ги дала, но не и сега. #Crazy #Crazy #Crazy
Стискайте палци да спечеля от тотото и ще купя такава количка на близнашките майчета от форума ни Wink Laughing Wink

# 534
  • София
bg_trinity:  Joy на мен за 3000 лв не се побира в портмунето ми  Wink Хубава е, но и парите са и много хубави! Ако ги имах в излишък, може би бих ги дала, но не и сега. #Crazy #Crazy #Crazy
Стискайте палци да спечеля от тотото и ще купя такава количка на близнашките майчета от форума ни Wink Laughing Wink
Стискам палци  Party Joy Joy

bg_trinity Съгласна съм с теб, разбира се, 4е е само за пътуване, но ако се правят по4ивки за по 30-40 мин не е вредно, просто да е безопасно придвижването с автомобил. Аз не бих си разхождала детето така и не съм го и правила Simple Smile Сега, ако си взема на Хане коли4ката, тяхното стол4е има пълно легнало и е супер удобно и за път, само не знам вътре как се захваща бебето с колани..  Thinking Ина4е марти след 6м го сложих в по голямо стол4е от 6-36м и му беше много добре. Нашето е на Грако и има и за спане назад опция.

За споронето в темата няма да коментирам, аз 4ета по 10 стра наведнъж и съм си направила изводи за себе си.

Щях да попитам дали пийвате понякога бира, страшно мн ми се пие и си позволявам по 1-2 4аши около 300мл, питала съм лекаря каза 4е има В комплекс витамини и 4е била полезна  Thinking Сега се облизвам при мисълта.. какво е това 4удо не знам  Outta Joint

Лека ве4ер от мен и си почивайте Hug

# 535
bg_trinity:  Joy на мен за 3000 лв не се побира в портмунето ми  Wink Хубава е, но и парите са и много хубави! Ако ги имах в излишък, може би бих ги дала, но не и сега. #Crazy #Crazy #Crazy

Ха ха ха Развесели ме:) Аз палци ще ти стискам за Тотото, но после друга количка искам, че тази не влиза в асансьора;)

# 536
Аз за кола до 6 месец ползвах "зиния кош". После от 6м до към 8-9м бебешкото столче, но не и за дълъг път. Само ако я возя в София. След това, че и до днес на Bebe Confort това столче с въртенето за дълъг път в семейната ни кола - има много полегнала позиция и е супер добро, а за София в моята кола ползвам Recaro.

# 537
3000  #Crazy Въх  Tired Ама то ако за едно може да е 2000, какво пречи за две да са над 3000, ужас  ooooh!

Саш, няма да навреди малко биричка  Hug

Екзо, Адриян  Blush

# 538
 stork-boy  Two Hearts

Блонди, вече може да ми сложиш щъркела!

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 19:43 от MaryJane

# 539
stork-boy  Two Hearts

Блонди, вече може да ми сложиш щъркела!
newsm10
Саш, опитвам се да пия винце- ама малко ми прилошава, ама тия дни по рождения ден на Викчо ще се пробвам с прекрасната бира от зимната селекция на Загорка (резарва), аз не мисля, че ще навреди и само да спре да ми прилошава ще види тя бирата. CrazyОсобено на лято в парка beer3 cheers Ох, дано не ми прилошава от нея Praynig
Екзо? Това е едното име или аз нещо не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт