Раждане вкъщи 19

• 40 246
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
Мамасита, остави ги.  Stop Една част от човечеството ще се ликвидира от фармацевтичната мафия, друга част ще бъде умъртвена от лекарите злодеи, трета от ваксините......четвърта, пета....., а останалата част ще се самоунищожи без чужда помощ, но с чувството за изпълнен дълг, че не е позволила на останалите да го сторят.  Whistling

Абсолютно точно!!! Това е най-смисленото нещо, казвано в тази тема Peace Simple Smile

# 676
Какво прави едно стадо,ако го пуснат на свободия,ако преди това векове е било в кошара и само на сено?
Започва да пасе първата зелена тревичка.

# 677
Според мен... бля-бля-бля...

Ето това разбрах аз...  Laughing

# 678
  • Пловдив
Какво прави едно стадо,ако го пуснат на свободия,ако преди това векове е било в кошара и само на сено?

Като гледам колко напушен народ има, не я пасат тревичката.  Naughty Пушат я.   smokeuu

# 679

Като гледам колко напушен народ има, не я пасат тревичката.  Naughty Пушат я.   smokeuu
Толкова грубо не исках да прозву4а,но и не мисля ,4е разбра какво написах по горе....

# 680

отново умряло при домашно раждане бебче:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1600518

поздравления, Родилница, набирате скорост, скоро ще изпълните поставения ви план

как спите спокойно не знам

# 681
Ужас... Sad
Ама защо и как става ясно, че е намесена Родилница - там нищо подобно не прочетох...?

# 682
Ужас... Sad
Ама защо и как става ясно, че е намесена Родилница - там нищо подобно не прочетох...?
Аз пьк не разбрах как полицаите са разбрали,че жената била родила в дома си и как установиха,че детето е нейно.
Много обичам да вярвам на жьлта преса и да живея живота си по нея. Mr. Green

# 683
  • Пловдив
Това последното не е сериозно, нали?  Shocked Аз си мисля, че колко и тъп да е един полицай, все ще разпознае току що родила жена. Ще има кръв, корем на бременна, макар, че аз се изписах от болницата с дрехи отпреди да родя, грешка и редактирам, дрехи отпреди да забревенея, но стана ясно какво имам предвид....т.е. нямах никакъв корем три дни след раждането. Явно са ми подарили бебе, не е било мое.  Whistling  А ако бебето не е нейно, значи някой специално е донесъл трупчето, за да хвърли вината върху нея.  #Crazy И ако е така, а жената все пак е родилка, къде тогава е нейното бебе......Оф, аман пък от конспирации ще кажа аз. Не само от жълта преса.  ooooh!

А на историите за мъртви бебета в болници, умъртвени от докторите, вярвате на жълтата преса.  Stop Ако може да сме малко по-обективни.  Peace

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 11:56 от razel_dazel

# 684
# 685
  • Пловдив

За съжаление това е родната действителност.  Tired  Tired И за съжаление изходът от домашно раждане, независимо дали е планирано или наложено от обстоятелствата, не винаги е благополучен, както се твърди /твърдеше/ в темата. Много ми се иска да видим отнякъде светлина в тунела, която обаче да не от идващият влак.  Tired

# 686
само дето раждането и линейката не искат пари, поне на хартия

razel_dazel, остави го Крис
той не е излязал от кошарата заедно със стадото на свободия (лично негов цитат)
простено му е, не е лесно да се стои в отворена кошара

Сова, в Родилница и Бейнса... няма да прочетеш за смъртни случаи
там са само захаросаните
иначе как ще им вярват онези, дето уж не били овце (цитат по спомен от тук)

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 12:10 от Анонимен

# 687
Мда, в Родилница не си сваляме розовите очила! Добре, че си ти еднооката, да ни покажеш верния път.

# 688
Не, не съм се изразила правилно значи. Под "там" няма предвид , че съм чела в Родилница, а в дадената горе статия. Не разбрах как личи връзката на този случай с Родилница или някоя организация въобще.
А ако няма такава ясна връзка... няма файда да си я измисляме тук, това имах предвид  Peace

# 689
Не, не съм се изразила правилно значи. Под "там" няма предвид , че съм чела в Родилница, а в дадената горе статия. Не разбрах как личи връзката на този случай с Родилница или някоя организация въобще.
А ако няма такава ясна връзка... няма файда да си я измисляме тук, това имах предвид  Peace
Mного правилно! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт