Раждане вкъщи 19

• 40 590
  • 798
  •   1
Отговори
# 615
razel_dazel , вярвам си, защото виждам нагледно фактите. Обаче изобщо не ми се спори по тази тема за концентрацията и т.н.. Тук темата е раждане в къщи.

# 616
Ето, направих тема за веганството. Пишете там: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663561.new#new

# 617
Това е онази девойчица-бегемотката. Laughing Детето е малко още. Обаче понеже е влязло да учи пхд и вече се има за голяма работа. Но аргументите и примерите са си му детски--мама каза, тате мисли, кака туй, пък баба онуй... Grinning Тя не издържа на дискусия, става само ако си говори сама в модериран от нея блог, където не се допуска спор. Освен това лъже за квалификациите си. Подписва се като доктор, казва, че е кандидат на науки...А до това време има бая хляб да изяде. Като не знае какво да каже в разговор, просто изчезва и млъква-така направи на лични с мен. Супер е комично когато големи хора ползват нейните писания за доказателства едва ли не. Ми то е смешно. Laughing

опс, изчезна поста на който отговорих Simple Smile

# 618
Тц... Не е бегеСмотката това - оная е Мария, тая е Мая, оная учи, тая преподава на студенти - бъдещи медици...  Crazy   А постът изчезна, щото в статията на тази персона всъщност иде реч за ваксини и не е по темата тук - каквато и да е тя...  Laughing

# 619
Тц... Не е бегеСмотката това - оная е Мария, тая е Мая, оная учи, тая преподава на студенти - бъдещи медици...  Crazy   А постът изчезна, щото в статията на тази персона всъщност иде реч за ваксини и не е по темата тук - каквато и да е тя...  Laughing

Така ли? Заблдила съм се. Може би защото пишат еднакъв стил глупости. Още по-зле тогава преподавател на медици ползва довода "а пък баба ми каза.. и уйчо ми добави" Joy Темата наистина няма връзка с тия тъпотии, но какво да правим-ВАСП пусна тоя линк като някаква форма на висше доказателство по тази тема и ние коментираме. Sunglasses

# 620
хехе
ВАСП пусна линка, защото и се стори леко комичен "анализът" в него
само дето забравих  да го напиша
ама като гледам не ви пречи

Grinning

# 621
  • Boston, MA
....Ако не бяха минали през стандартния процес нямаше да е така положението. А откъде знам-виждам по-големи братя и сестри на тия деца, които не са били подложени на настоящия ваксинационен календар и там нещата са значително по-добре във всяко отношение. А ако бяха избегнали проблемите свързани с родилните практики, щяхме да имаме ново човечество до 20 години.

Глупости, лъжи, пак глупости и пак лъжи.

# 622

# 623
....Ако не бяха минали през стандартния процес нямаше да е така положението. А откъде знам-виждам по-големи братя и сестри на тия деца, които не са били подложени на настоящия ваксинационен календар и там нещата са значително по-добре във всяко отношение. А ако бяха избегнали проблемите свързани с родилните практики, щяхме да имаме ново човечество до 20 години.

Има участник, спечелил голямата награда в томболата!  Mr. Green
Печелиш участие в клюкарника! Joy

Тази тема тук е за простолюдието, което няма нужда от въвеждане в еволюционата теория.  Crazy

# 624
# 625
  • Boston, MA

Сладко бебе! 3 часа изгонване (ама явно не е било съвсем изгонване), и акушерката спукала мехура. Е, друго е ако интервенциите се прилагат не от доктор  Grinning. Бързо и ефективно е протекло оттам, да са живи и здрави семейството и бебето!

# 626

Сладко бебе! 3 часа изгонване (ама явно не е било съвсем изгонване), и акушерката спукала мехура. Е, друго е ако интервенциите се прилагат не от доктор  Grinning. Бързо и ефективно е протекло оттам, да са живи и здрави семейството и бебето!

Ти май не знаешкога се пука мехур в болница, и кога тук е станало.

# 627
  • Boston, MA
При второто ми раждане ме питаха искам ли да спукат мехура, аз казах не преди упойката. И акушерката каза добре.

Кажи как е според теб.

# 628
При второто ми раждане ме питаха искам ли да спукат мехура, аз казах не преди упойката. И акушерката каза добре.

Кажи как е според теб.

Това не беше в България, обаче нали? Да не говорим, че и в Америка не винаги питат,макар, че там е значително по-добре. Тук си правят каквото си искат с теб, никой не пита и пукат мехура в началото още при приемането.

# 629
  • Варна
Персимон, втория път и мен мепитаха (те и първия ме питаха, щото бях с протекции) - и за клизмата, и за пукането на мехура, и за вливане на химия. И бебето ми дадоха да си гушна, макар и за малко. В България, в държавна болница. Предполагам, че случих на екип, защото не всички са доволни от същата болница. Но вече има и доволни, нещата се променят. Вторият път не ни разрешаваха да даваме АМ, освен ако изрично не реши неоантолога. Представяш ли си?!

Общи условия

Активация на акаунт