Ин-витро в Истанбул 5

• 80 347
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
икси, лулу, благодаря за инфото, много е полезно.  Hug

# 616
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Успех на всички започнали вече процедура  Praynig Praynig Peace Peace Peace

Ние все още сме си в София, но в края на седмицата идваме при вас  Simple Smile, дано се присъединим към вашата групичка на започналите  Grinning и дай боже всичко да е успешно и за вас и за всички пишещи тук  Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace

Успешна седмица   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 617
Аз посещавам Анадоски медицински център .Изключително доволна съм чудесни професионалисти .Бяха възмутени от това как се прави в бг инвитро тук имам 4г. ходене по мъките и наистина като видях с очите си как подхождат към пробелема на хората мога да говоря за лекари а не затърговците в българия представяйки себе си за лекари

# 618
  • София
В Анадолу също се справят добре с търговията....признават ли ти изследванията от БГ или всички ги правиш там наново?

# 619
Krasunche, ще разкажеш ли повече за впечатленията си от АМЦ? По едно време си мислех да ходя там, но се отказах заради отзивите и може да съм сбъркала. Мисля, че ще е полезно и за другите, които още се колебаят.

Мен ме осъмни това, че ме искаха направо на 2-3-ти ден от МЦ без никакво подтискане преди това, а аз съм на преклонна възраст с много висок Е2.

# 620
Виж сега незнам кой каво говори аз бях там и видях с очите си свързах се с кординаторите те поискаха изследвания които направих тук обясних каква е диагнозата и си записах час за преглед тук в софия имат офис можеш и там да отидеш с всички изседвания които имаш www.anadolumedicalcenter.com/bg/news.aspx?pid.това е сайта

# 621
Дано отношението в Турция е по-човешко наистина. В събота ходих при "моя" уж доктор, при който правих инвитро тук и ми каза най-жестокото нещо, което някой някога ми е казвал - "те били направили всичко за мен, но явно господ се намесил", т.е. господ видиш ли не искал аз да забременея ... При положение, че това ми е първи опит. Много жестоко, толкова ме заболя колкото и при неуспешния тест. Не мога още да повярвам, че се доверих на такъв човек, много много болно ми стана.

# 622
  • София
Тука като отидеш в офиса им със всички изследвания, никой не ги поглежда, защото този Мехмедов не е лекар, а ти казват да отидеш на място за преглед. Аз бях споменавала, че свекър ми ходи в Анадолу- в онкологичния сектор- там ходят основно българи с онкологични заболявания. Имат много добра техника да. Но, не признаха никакви изследвания от Бг, дадохме 1600 евро за 1 ден за същите изследвания, които и тук. Супер много ни подразни, че за разчитане на диска от скенера и други изследвания взеха 150 евро и накрая не дадоха черно на бяло изследбанията, за които платихме...само устно казват диагноза, без писмени документи. Дано в сферата на ин-витрото да не са толкова търговско-насочени, защото е меко казано дразнещо това отношение....

# 623
Виж сега аз се свързах директно с кординаторките така че не сум ходила тук в офиса да извикахаме директно на преглед не смятам че са търговски настроени напротив искат те да си правят изследванията защото тук понякога не са точни първия преглед ми беше безплатен също и изследванията защото аз реших да се лекувам при тях .Просто се приспадат

# 624
Тук на мен ми казаха неща които никоя жена не заслужава да чуе тук ме тупат по рамото и ми казват спокойно другият път не търсят причина за неуспешните опити просто си правят ей така ако стане стане ако не не ,а там търсят причина виж те клипчетата по nova play'болница на надеждата ' има специално за инвитрото .Аз споделям всичко това защото посещавам болницата виждам разликата и смятам че и други бъдещи мами имат нужда от компетентни лекари ,а не от ...... без думи

# 625
  • София
Аз не защитавам българските лекари в никакъв случай, но такова кожодерство като в Анадолу.... ако трябва всички изследвания, които съм правила тук и са ми излезли 1000 лв да ги повторя там...ми значи трябва да си приготвя 10000 лв, защото на свекър ми кръвните изследвания, които е БГ струват 50 лв, там му струваха 900 ТЛ....и резултата показа същото...но всеки си преценява къде да ходи и какво да прави. Аз също съм готова да дам и 10 пъти повече пари отколото в БГ, но не и да ме правят на балък.... Твоят опит успешен ли беше в Анадолу?

# 626
На мен ми направиха операция в амц , която въобще не ми е казано в бг че трябва да се прави и че ако не е направена аз нямам шанс за успешно инвитро просто си правиха опити с мен тук играеха си на тото , затова се включих в форума за да кажа на всички жени НЕПРАВЕТЕ ИНВИТРО В БЪЛГАРИЯ .Това не са лекари а айдуци и шарлатани обиват всяка надежда ,какво да говоря за пари тук сякъш не сме ги давали а шанс за бременост дори не е имало

# 627
Всеки има право на избор аз направих своя .А вие рашавате за себе си.Пожелавам на всички успех и дано скоро всички да станем мами нали това е целтани .Дано Бог помогне това да се случи.

# 628
Добър ден от мен и "късмета" ми wavey

Видяхме турските лалета и се прибираме обратно Mr. Green Mr. Green

Бях на преглед днес (втори ден от МЦ) при д-р Аджет, имам 7 фоликула, от които единия е доста по-голям от другите. Доктора предложи да сменим протокола ми от къс, на пач протокол, но както се сещате - можем да го приложим на следващия ми цикъл Mr. Green Mr. Green Сега ако бяхме почнали процедура, рискувахме накрая да остана само с големия фоликул, тъй като другите няма да могат да го догонят и да узреят добре. Сега на 21-ви ден от този ми цикъл лепя лепенка климара на едната ръка, на 22-ри ден бия цитротид, на 23-ти ден слагам нова лепенка климара на другата ръка и бия цитротид, и на 24-ти ден бия последния трети цитротид. До 2-3 дни от последния цитротид трябва да ми дойде и на втори ден от МЦ ме викат в Мемориал.

Обаче за щастие, пак ще сме с Упорита заедно, оказа се, че и на нея днес й е втори ден на цикъла и тя ще е по пач протокол, тъй че ще заминаваме на 4-ти май заедно Grinning
Като ми съобщиха, че отлагаме процедурата, ми беше много тъжно и гадно, но сега си мисля, че това е по-малкото зло и приемам развоя на събитията като поредното предизвикателство по пътя към нашите деца!

На момичетата в стимулация от сърце пожелавам успех и много късмет и да се върнете бременни - до една! Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

П.с: Люси, жалко, че с теб така и не можахме да се срещнем, първо твоя цикъл се изгаври, сега пък моите фоликули... Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 15:49 от .Надежда.

# 629
  • In a surreal moment!
Леле..тия наши късмети...

Надежда - всяко зло за добро! Късмет през май!  Peace

Упорита - Успех и на теб! Много си ми помогнала със снимки и разказ, каквото и щат да си  пишат хората! За мъжо снимките от "кабинета" бяха особено успокояващи, отсега се е настроил как ще се разполага и прочие  Grinning  Един път за 20г и на него да му е удобно в това отношение!
Целувки и стискаме палци да имате шанс през май!  Heart Eyes Hug

krasunche - Моля те, да систематизираш всичко , което си направила в Анадолския център и да го напишеш в едни пост. Много хора влизат и четат темата, нека да има подробна инф-я от всякакви болници. Ще видим кой ще има време да пусне новата тема, ще сложим мнението ти в първия пост, че да е заковано. Разбирам, че си набрала на бг лекари, ама като ти попремине - напиши! Юрнали сме се към Мемориал , защото за там има повечко подробна инф-я от съфорумки, ако има и за др. болници сигурно ще има и интерес от хора, които срещат проблеми в БГ.  Peace

У дома кипи една подготовка ...оф-оф... като , че ли някой ми е изпил мозъка и само се въртя около оста си.  Grinning Важното е , че обменихме пари в ОББ и вече сме въоръжени да превземем сите турски манджи. И билети взехме! Чи кво друго ни трябва...ааа и добро настроение има...Щастливо съм се нахилила.... Нещо определено ще има забравено...нещо важно...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт