Ин-витро в Истанбул 5

• 80 349
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета, не съм писала до сега във форума, въпреки, че ви чета от време на време. Аз също съм пациент на Мемориал и мога да кажа само хубави неща за екипа и професионалазма там. В момента съм в българска болница( получих кървене в 12 г.с.) и като сравнявам какво е тук и там, направо ми се плаче. Липсват най-елементарни лекарства... Искам да попитам, дали някой от вас има в наличност някоя останала опаковка ампули progynex/prоgestan. Ако някой от вас ще си идва до 2-3 дни от Турция, ще съм много благодарна, ако може да ми вземете 5 опаковки, те струват към
60-70 турски лири общо. Моля ви, пишете ми лично съобщение, за да ви дам мой контакт, в случай, че имате възможност да ми ги набавите. С благодарности!
Пожелавам на всички във форума успех!

# 601
Здравейте момичета. Аз съм в Истанбул, но се оказа, че няма да стартирам процедурата сега. Имам предплатена квартира до края на месеца, която се намира на 10 мин пеша от Мемориал. Ако някоя от вас ще идва и все още няма жилище, може да ми пише на лични.

# 602
Момичета,пожелавам ви много успех и късмет  Praynig
Моят опит беше миналата година точно април и резултата в момента спи до мен,пожелавам ви същия резултат от сърце! Praynig

# 603
  • Sofia
Ау, каква хубава групичка се е събрала!!

Надежда, Киара, т_икси, Луси стискаме ви силно палци, момичета!! всички да се върнете бременни за цели 9 месеца  Hug Hug Hug Praynig Praynig :pra :hug:y: Praynig

ИКСИ, успех и на теб на първичния, спооооко, ще видиш, че всичко ще се нареди!

Здравейте момичета. Аз съм в Истанбул, но се оказа, че няма да стартирам процедурата сега. Имам предплатена квартира до края на месеца, която се намира на 10 мин пеша от Мемориал. Ако някоя от вас ще идва и все още няма жилище, може да ми пише на лични.

Наги, какво стана, че се отложи вашия опит?

# 604
момичета, може ли да ме ориентирате къде мога да видя ценоразпис на клиниката мемориал? ние все още си чакаме първия опит по фонда, ама съм решила ако е неуспешен да се насоча към мемориал. ще ми се да посмятам като начало.

дано всички се похвалите като бърти Mr. Green

# 605
  • In a surreal moment!
Къде се е похвалила Бърти?!?
Аз си я чакам още да дойде тук с блага вест, ама...май нещо съм недовидяла...а?

За цените - виж в мой пост малко по-назад. Има изменение за първичен преглед, спермограма
За всичко останало - операции, процедури и лекарства за сега не сме чули да са увеличили или поне аз не знам.

# 606
благодаря ти икси. отивам да търся.
бърти, си каза в една нова темичка за култивиране и кокултивиране.

# 607
  • In a surreal moment!
О...дааааааааааа... Браво на нея!
Благодаря за благата вест hut   bouquet
Дано всички имаме нейния късмет!

# 608
прочетох внимателно поста на Надежда от 7-ма страница с подробната инфо за клиниката и ми направи впечатление, че се изисква задължително свидетелство за граждански брак. ами ако двойката няма брак, а живее на семейни начала? това означава ли, че няма да я приемат за процедура?

# 609
hut,да означава,брака е задължителен при започване на процедура, в МЕМОРИЯЛ компромиси спрямо брака не правят,трябва да има брак..)))Успех на всички момичета които са стартирали и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именици!  bouquet

# 610
  • София
hut,за съжаление или за радост-да,означава. И аз се опитах да изкрънкам от лекарката ми в Щерев,да се пробва за комромис,ако отидем само за трансфера и ПИД-а,който те на консилиум ни бяха препоръчали,но сега стягаме сватба  Crazy
Момичета,пожелавам ви много късмет на стартиращата групичка-всички да се върнете бременни и щастливи  Hug

# 611
Записвам се тук, ИКСИ-то ме доведе  Grinning
Засега съм в КИРМ Плевен, съвсем новак съм, макар и на преклонна възраст. От месец сме се заели с проблема си.

# 612
  • In a surreal moment!
Родена в понеделник -добре дошла! Дано не ти се налага обаче!  Peace Тази тема е за напълно отчаяни, поне аз я възприемам така.  На първо време при теб ще проработи един подробен разговор с д-р Бързашки за всичко, пред което си изправена и което ти предстои. Не се срамувай да го питаш за неговите възможности и тези на екипа , с който работи. Ти плащаш и ти трябва да си наясно. Надявам се ,че поне той няма да те вкара в заблуждение. Не е съм го хващала в лъжа и алчност от 2005 до сега.

hut
-  Не знам защо llullu спестява инфото, че доктора при който тя се лекува не е така стриктен в изискуемото брачно свидетелство. Поне в темата ни това съм чела. Ето му координатите:

проф.Леми Ибрахимоглу:
 lemi.ibrahimoglu@gmail.com
телефона на Айнур:
Айнур- 00905 33 96 76 708 – сестра, говори български

Отзивите са , че също е много добър лекар. Не разчитай на мейла, директно по телефона се уговаряй, сестрата ще ти помогне с езика.

llullu   - нали така беше? Да ти кажа нещо ме влече към него, ама по инерция и аз към Мемориал... Нищо де, може по някое време и при него хахахха...ако ми хареса Истанбул!

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 19:59 от ИКСИ

# 613
На първо време при теб ще проработи един подробен разговор с д-р Бързашки за всичко, пред което си изправена и което ти предстои. Не се срамувай да го питаш за неговите възможности и тези на екипа , с който работи. Ти плащаш и ти трябва да си наясно. Надявам се ,че поне той няма да те вкара в заблуждение. Не е съм го хващала в лъжа и алчност от 2005 до сега.

Мисля, че вече те обичам! И ти благодаря!   bouquet

Истанбул е една приказка, пожелавам ти да си донесеш сувенирче от там, може и две  Grinning

# 614
ИКСИ,не спестявам бе мила,момичето пита за клиника МЕМОРИЯЛ,затова,а при пр.ЛЕМИ ИБРАЙИМОГЛУ също искат брак в клиниката където прави процедурите,но просто асистентката се обажда там и се правиш малко на луд (ще го донеса,нямам копие и така)по принцип като цяло навсякъде в Турция брака е важен..)))А иначе професора е супер,клиниката е супер луксозна и всичко е на ниво,ембриолога е много добър.   Родена в понеделник,успех ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт