Ин-витро в Истанбул 5

• 80 354
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
t_icsi, успех! всички стискаме палци! дано това е вашия опит  Praynig Praynig

# 586
t_icsi, успех и от мен!

# 587
  • In a surreal moment!
t_icsi - ако в сряда към 15.30 сте в болницата може и да се видим:) и запознаем.

Букнах си хотел за 11-ти, до гарата, да оставим багажа, да взема душ и да отидем спокойно в болницата. Скочили цените много сериозно, не бях гледала букинга от началото на февруари.
48 евро двойна стая и то намалена от 69... И няма да спим, щото влака тръгва в 22ч обратно към БГ, но...какво да се прави...Моят душ проблем не намери друго разрешение. Ако няма топла вода ще е най-скъпото подмиване със студена чешмяна хаххаха.... Grinning
Много сме притеснени с парите и ако не е огромното ми любопитство към турската кухня бих взела храна от тук...Много ме наплашихте и за такситата...оффф дано попаднем на по-малко лакоми шофьори. Това е за сега. Овъртолих се в медиц. документи и няма изплаване...Умея да създам идеалния хаос в последния момент и да наплаша всички около мен  Embarassed Като седна във влака и се успокоявам и ми става едно подредееено....хахахха...Дай Боже!

# 588
ИКСИ относно такситата пазарлъка върви много, така че първо говорите после се качвате.
Успех.

# 589
  • София
t_icsi ,кога се чудеше дали ти е дошъл МЦ,кога вече си на инжекции  Shocked Супер,стискам ти палци да се върнете от там пълно семейство,най-малко,с един нов член  Praynig Hug

# 590
ИКСИ относно такситата пазарлъка върви много, така че първо говорите после се качвате.
Успех.

Стига бе, сериозно ли  Shocked Shocked, ние като бяхме там понаваля малко сняг и 2-3 дена не вадихме колата от паркинга. Не за друго ами другите коли около нас се пързаляха като на световно по ски. Просто там за зимни гуми не са чували и се притеснихме да не ни удари някой при този гъстия трафик. Та тогава ползвахме таксита- проблеми с цените не сме имали, само дето не могат да карат на сняг.  Crazy

# 591
  • София
проблеми с цените не сме имали, само дето не могат да карат на сняг.  Crazy
Аааа,те и на сухо не могат да карат  Shocked Затова и си оставихме нашата кола на паркинг и движехме с таксита,като бяхме по-миналата година. Завоите обикновено ги правят ляв, от крайна дясна,през 3 ленти,без мигач и обратно. За всичките ни качвания,нито един шофьор не зави от лентата си за завой,ама нито един.Чудех се,дали така си карат или това е емоция само за чужденците  Mr. Green Стигнахме до там,че мъжът ми,който не издържа колани,че е "бременен 7 месец с близнаци"  и все го стягат,сам си го търсеше  Laughing..ама нямаше  Wink Иначе, и на мен за цените ми направи впечатление,че за една и съща дестинация ни взимаха все едни пари

# 592
Здравейте момичета,
най-после и ние да започнем процедурата в Мемориал. След толкова стрес и нерви как и кога ще бъде, вчера започнахме стимулацията с 225 гонал f. Следващ преглед в понеделника.
Този път на прегледа доктор Фунда ми се видя много мълчалива и още нещо с нас беше не Кюбра а нейна помощничка.
Стискам палци на всички започнали процедура!  Peace  Hug  Hug
Иначе времето в Истанбул и супер пролетно и топло и навсякъде има засадени лалета, теменужки и е едно цветно по градинките!!  Simple Smile

# 593
успех на цялата великденска група и да ни зарадвате всички с положителни тестове Hug

# 594
t_icsi ,кога се чудеше дали ти е дошъл МЦ,кога вече си на инжекции  Shocked Супер,стискам ти палци да се върнете от там пълно семейство,най-малко,с един нов член  Praynig Hug

дам, моите терзания за МЦ се оказаха абсолютно напразни Simple Smile и добре, че не се отказахме. Благодаря за стиснатите палци, дано наистина имаме този път късмет.

kiara78, в понеделник кога трябва да сте в болницата. Ние ще сме в 9:40, така че ако сте по това време и вие там можем да се видим. Simple Smile Аз също сега първите три дни съм на 225 гонал Ф

# 595
Ние сме в болницата в понеделник в 10,30 Grinning Ще се радваме, ако се срещнем Hug Hug Hug

Утре сутрин приготвяме бухчите, слагаме чалмите и отпрашваме за Истанбул Laughing

Момичета, стиснете ни едни палци да успеем, имаме нужда от вашата подкрепа и положителна енергия  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 16:32 от .Надежда.

# 596
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  За всички,вкл.  и за себе си !!!

# 597
Simple Smile Късмет и от мен на всички в стимулация.

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 17:52 от t_icsi

# 598
t_icsi, не си сбъркала, във всяка писалка има допълнително количество - бонус. Не се шашкай Peace Накрая може да ползваш и остатъците Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 17:53 от .Надежда.

# 599
t_icsi, във всяка писалка има допълнително количество - бонус. Не се шашкай Peace Може да го ползваш и него, но за следващата трета доза Grinning

Уф, редактирах си предишния пост, но мерси много за изясняването, че така се шашнах, че съм сбъркала. Камък ми падна от сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт