Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 204
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Bestellungen е по-добре.

# 226
  • Бг
 ive, и за трите сайта важи това за гарантирана най-ниска цена. След като влезеш в акаунта най-отдолу в ляво на сайта има този текст "Tiefpreisgarantie", натискаш "Beantragen Sie die Tiefpreisgarantie" и си избираш артикула, за който искаш възстановяване и следваш стъпките.
Оффф тез франсета хич не ме долюбват мен.
Трих, наново въвеждах, давах пак да повтори плащането и не става, и не става.
Писах им на контакт формата да видим какво ще ми отговорят. Вече си мисля, че и тези няма да ги получа. Някой с друга идея, за да ми мине плащането. Благодаря Simple Smile.
Егати късметлийката, където съм. Сигурно знаят вече, че не съм боса  Joy.

# 227
ive, и за трите сайта важи това за гарантирана най-ниска цена. След като влезеш в акаунта най-отдолу в ляво на сайта има този текст "Tiefpreisgarantie", натискаш "Beantragen Sie die Tiefpreisgarantie" и си избираш артикула, за който искаш възстановяване и следваш стъпките.
Оффф тез франсета хич не ме долюбват мен.
Трих, наново въвеждах, давах пак да повтори плащането и не става, и не става.
Писах им на контакт формата да видим какво ще ми отговорят. Вече си мисля, че и тези няма да ги получа. Някой с друга идея, за да ми мине плащането. Благодаря Simple Smile.
Егати късметлийката, където съм. Сигурно знаят вече, че не съм боса  Joy.

Най-добре звънни до банката и им кажи, че имаш проблемно плащане към търговец и питаш защо не може да бъде направено. Те ще ти кажат правен ли е опит да теглят и в колко часа Wink

# 228
Добре, момичета, благодаря ви,  осмелих се, ще опитам да си върна разликата. Simple Smile
Става дума за немското Джавари. И там ли има такова условие за гаранция? Не разбирам езика, но смятам на английски да им пиша, пък каквото-такова. Но имам въпрос: от формата за контакт има опция за няколко теми - връщания, поръчки, стоки и т.н. Коя трябва да избера?  От "returns" става ли? Много моля за помощ, за първи път ми е! Simple Smile

Ето от тук пробвай 
http://www.javari.de/help/200636560/ref=foot_pg_gw?ie=UTF8&p … ;pf_rd_s=bottom-5

# 229
  • Пловдив
Ако някой не е успял да поръча,има наличен и 5ук
http://www.javari.co.uk/s?ie=UTF8&pf_rd_m=A9UMZ77PKDFNW& … 97%26pageCode%3Dd

# 230
  • Бг
kkk_taralejka, говорих с банката, нямам блокирани суми.
Сега получих отговор от франсетата. Големи са шегаджии, мда  Joy.
Аз съм им писала на английски, т. к. с френския съм на Вие, а те моля ти се ми отговорили на френски. Писали са ми, че след като се консултирали уж плащането ми е потвърдено и ми се подготвяла поръчката. Ми хубаво ама защо като влезна на статуса на поръчката ми изписва пак, че има проблем с картата. Или много ги мързи или ме лъжат  newsm78. То ще стане ясно тези дни, мдам.

# 231
момичета, не ми се отваря документа от първа страница

бъфало ботуши отговарят ли си на номера

за тези става въпрос по принцип

http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/277-6083679-0293114/?on … _2%26pageCode%3Dd

# 232
kkk_taralejka, говорих с банката, нямам блокирани суми.
Сега получих отговор от франсетата. Големи са шегаджии, мда  Joy.
Аз съм им писала на английски, т. к. с френския съм на Вие, а те моля ти се ми отговорили на френски. Писали са ми, че след като се консултирали уж плащането ми е потвърдено и ми се подготвяла поръчката. Ми хубаво ама защо като влезна на статуса на поръчката ми изписва пак, че има проблем с картата. Или много ги мързи или ме лъжат  newsm78. То ще стане ясно тези дни, мдам.

Франсетата определено са най-мързеливи, поне за себе си  до тоя извод съм стигнала.
Но до утре поне статуса на поръчката трябва да ти се е променил  Thinking
А аз и на френски на немски пиша с преводача и да ти кажа разбират ме  Laughing немците ония ден ми подчертали, че кредитното ще ми бъде издадено на немски език  hahaha hahaha hahaha

Междо другото и немците и англичаните са страшно коректни и мили, чак неудобно да ти стане понякога. На немците в събота пуснах по пощата едни ботуши. Писах им колко са  ми били пощенските, в понеделник са ми пуснали кредитно за цялата сума с пощенски с всичко и вчера парите вече ми бяха осчетоводени по сметката, изобщо не чакаха пратката да стигне до тях или да им пращам бележката от пощата или такива щуротии.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 17:07 от kkk_taralejka

# 233
За дама с малък крак сандалки Лотус ест. кожа 10 лири http://www.javari.co.uk/dp/B004DI63Y2?ie=UTF8&ie=UTF8
Във файла на 1 стр. пише, че са умалени с номер. А качеството, наистина ли е толкова разочароващо? Имаше и 7-ца и се чудя дали да я плащам..
много зарибява този сайт охх...  ooooh!

# 234
Много ви благодаря на всички за помощта!  Hug  bouquet
Ще си кажа, ако има нещо нередно. Wink

Получих този Кикерс, 39-ти номер е, но ми е много голям. За широк крак е и по мое виждане е унисекс модел. Ако някой го иска, моля да пише. Ще пусна и в темата за размени. Simple Smile

# 235
Момичета аз пак да попитам,защото нямам е-mail с тракинг от немския и в моя профил на поръчката пишеше
Aufgegebene Bestellung: ,което според google e спряна поръчка ,а отстрани  бутон с надпис
einen artikel aus dieser lieferung zurücksenden /елемент,за да се върне от тази доставка/ Дали е спряна или да чакам още за e-mail?

# 236
  • Sofia
Здравейте , момичета, аз се престраших с първа поръчка за мен, че съм много проблемна с всякакви обувки.
Чакам тези: http://www.javari.de/dp/B004ZJMBYK. В емейла пише дата 05.03, поръчах ги вчера.
Ще дам отзиви, щом ги получа.

# 237
  • София
Писали са ми, че след като се консултирали уж плащането ми е потвърдено и ми се подготвяла поръчката. Ми хубаво ама защо като влезна на статуса на поръчката ми изписва пак, че има проблем с картата. Или много ги мързи или ме лъжат  newsm78. То ще стане ясно тези дни, мдам.
И аз водих дълга кореспондеция за едни сандали, за които не изтегляха пари от картата ми. Накрая получих отговор, че са потвърдили плащането, което изобщо не беше вярно (аз проверих в банката) и 1 ден след това ми отказаха поръчката. Имам чувството, че понякога имат проблеми със сайта и им се дублират поръчките.  ooooh!

# 238
Не съм поръчвала скоро от немското Джавари та да питам още ли DHL носят пратките или ги взимате от пощата newsm78. Вчера пуснах едни ботушки и една чанта та пише доставка до 06/03/2012 и се почудих как ще дойдат.

# 239
Не съм поръчвала скоро от немското Джавари та да питам още ли DHL носят пратките или ги взимате от пощата newsm78. Вчера пуснах едни ботушки и една чанта та пише доставка до 06/03/2012 и се почудих как ще дойдат.

Аз имах питане преди два поста,защото бях изгубена в превода,но сега имам e-mail от немския и са пратени с DHL.

Общи условия

Активация на акаунт