Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Хаджи Димитър
Момичета, ако някой е получил боти на Jana Fashion да каже дали наистина са оголемини с два номера. От таблицата под тях виждам това:
Schuhgröße    Schaftweite    Schafthöhe
36                    25 cm                    15.5 cm

# 256
  • Ку-куландия
Моля за помощ, като предварително се извинявам ако някъде е описано, но нямам възможност да следя темата постоянно. Поръчах на 17-ти от английското едни боти, получих ги преди две дни, но сега гледам, че цената е доста по ниска от тази на която съм ги взела. Мисля да пробвам да си поискам разликата тъй като не са минали 14-те дни. Къде да вляза в профила си? Моля, някой да ми обясни като на бавноразвиващ се!
Редактирам се открих!

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 11:21 от Presi

# 257
Момичета, ако някой е получил боти на Jana Fashion да каже дали наистина са оголемини с два номера. От таблицата под тях виждам това:
Schuhgröße    Schaftweite    Schafthöhe
36                    25 cm                    15.5 cm

за тези  Jana Fashion аз четох какви ли не отзиви - уголемени, умалени, напълно отговарят. така че на късмет... Само ако покажеш модела и някой го има и да ти кажат точно за тях Grinning

ive

Обикновена пощенска пратка, последно получих така и веднага ги върнах - мъжки обувки и бяха много зле боядисани. Едни такива пъстрички, приятни на вид за някой обущар да вземе пари за пребоядисване  hahaha

# 258
  • София, Хаджи Димитър
Май  няма да рискувам с Jana Fashion .Едни с платформичка съм харесала иначе.Мерси.

# 259
rumbich, само да ти кажа, че това което гледаш, не са сантиметрите на стелката, а ширината и височината на кончова на ботуша, или там както се казва по-съвременно. Т.е. обиколка при прасеца и височина на ботуша образно казано.

# 260
Имате ли наблюдения доколко тези размери от таблиците (ширина и височина на конча при ботушите), са реални? Търся си елегантни ботуши с дълги кончове, но за широк прасец - оказа се трудна задача.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 12:47 от Чикита

# 261
  • Luxemburg
Има ли някой който да е поръчвал тези ботуши http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__s/280-4748702-0324748/? … _3%26pageCode%3Dd. Нека сподели как стоят, как е кожата, номерацията и най-вече което ме спира е ширината горе, струва ми се че е тесен.

# 262
Поръчах тези в черно http://www.javari.fr/Xti%2024890%20Bottes%20femme%20Noir/dp/B005 … ;asins=B0055IRPYG
Във файла пише, че си отговарят на номера и си взех точния номер пък ще видим като дойдат

# 263
  • София, Хаджи Димитър
Yoshko, благодаря. Този немски............, а  чичко Гугъл нищо не преведе.

# 264
  • Пловдив
Здравейте!
Някой да е поръчвал от френско обувки с марките "Elite" и "Toscania" и да може да каже дали си отговарят.  Praynig
Благодаря!

# 265
  • Sofia
По принцип марката Jana са за по-широк крак Peace

# 266

Дам, влизам там в 41 номер. Без проблеми!

# 267
Ама ужасни стеееееееееее! Joy Heart Eyes Hug
А се зарекох, че няма вече! Embarassed Embarassed Embarassed
Ей това забърсах. Flutter

# 268
Получих тези New Balance 5UK, 37,5EU, 24 см стелка. Много са лекички и хубави, подметката е доста твърда. За поадрък са, надявам се рожденичката да ги хареса Simple Smile

# 269
  • Sofia
Ама ужасни стеееееееееее! Joy Heart Eyes Hug
А се зарекох, че няма вече! Embarassed Embarassed Embarassed
Ей това забърсах. Flutter

Нееее, не сме, грижим се за част от краката на стоножките Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт