Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 230
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Някой да знае какъв е цветът Grau / Fumo? Става дума  тези ботуши. Изобщо не ми изглеждат сиви  Thinking Някой да има мнение за тях?
GRAU е сиво, но това фумо какво е ....  newsm78 Като гледам снимката нещо сиво-кафяво ще да е
Редактирам се - това фумо идвало от италиянски - пушек - тоест пак някакво  сиво, но по-тъмно

# 76
Някой да знае какъв е цветът Grau / Fumo? Става дума  тези ботуши. Изобщо не ми изглеждат сиви  Thinking Някой да има мнение за тях?
FUMO-от италиански е дим,от португалски е "пуша",излиза да е някакво опушено кафяво  newsm78,а на мен от снимката ми прилича на кафяв металик Simple Smile

# 77
  • София
  Леле чак 6-та страница!  Hug

# 78
# 79
  • Варна
Вчера получих тези UK 7:
http://www.javari.co.uk/dp/B003T0FPOO?ie=UTF8&ie=UTF8
Днес ги поразходих, определено кожата е малко твърда, в Амазон мисля бях прочела, че е свинска.
Да се надяваме, че ще се поочупи. Като размер си отговарят.

# 80
  • Düsseldorf
Не мога да пропусна да ви следя, изчака ни се чакането и явно няма да има код за немското, но пък да следя какво става... Wink

# 81
Получих си  ботите - страхотни са! Много съм доволна, че успях да ги поръчам преди да изчезнат отново.  Взех си моя номер - 39  и са ми перфектни, но са теснички и прибрани по крака - няма излишна ширина  и според мен, както и в инфото от файла няма да са подходящ избор за  широко стъпало.  Добра изработка - поръчах едни от същия бранд и за мъжО, за да не ми гледа тъжно кутиите  Mr. Green
За статистиката - поръчани на 10.02, изпратени - 11.02, получени - 21.02, а срокът беше до 23.02.     

# 82
Свекито сега звънна и каза, че ботите са й малки, а носи 37 по принцип...
http://www.javari.co.uk/dp/B003OYK7J8?ie=UTF8&ie=UTF8 тези са ако някой ги хареса може да ми пише, ще поръчвам по-големи...

# 83
Днес получих тези. Наистина са умалени с един номер, какъвто беше коментарът в Амазон. Не са кой знае какво с тази изкуствена кожа, но са удобни. За широк прасец са идеални.

# 84
Здравейте!
Бихте ли ми казали колко трябва да изчакам преди да направя запитване защо се бави изпратена поръчка? На 13.02. получих две отделни писма, бях поръчала два чифта обувки предния ден. Още на15.02. получих единия чифт, но другия още го няма. В писмото пише срок на доставка 20.02. Получих едните обувки в пощата, възможно ли е другия чифт да се е загубил тук, щом имам потвърждение от сайта за изпратена поръчка?
Поръчката ми е от английския сайт, парите и за двата чифта са изтеглени.
Поръчвала съм и друг път, но никога така не са се бавили доставките и започнах да се притеснявам дали проблема е в БГ пощите.

# 85
Според мен проблемът на закъсненията през английския сайт са, че ги пращат с немските пощи. Пиши им не ги жали.
Така, в инфото на първа страница си пише за доставките от немското джавари:

Цитат
Ако номера не се трансформира и /UPU code / matchcode/ го няма,а на негово място излиза  /Product / service/ и срещу него вместо номер е /Shipment for Export/ значи пратката ще се достави с куриер
Да речем, че е вярно но не за всички случаи. Доставката когато е написано Shipment for Export може да не се достави с Български пощи, но може да се достави с немските пощи. Т.е Shipment for Export не означава, непременно бърза доставка. Днес разговарях с dhl и ми обясниха, че не се пращат експресно с куриер, а с техните немски пощи. Доставката от Германия за България се извършва на курсове във вторник, четвъртък и петък, но моята поръчка си стои в Германия от сряда миналата седмица и защо не е са я пратили по тировете в четвърък и петък никой не знае  Mr. Green

# 86
  • Бургас
Днес получих тези. Наистина са умалени с един номер, какъвто беше коментарът в Амазон. Не са кой знае какво с тази изкуствена кожа, но са удобни. За широк прасец са идеални.

Ъх... Кой номер са твоите и можеш ли да премериш стелката, за да се ориентирам?
Не, че не чакам вече едни за майка ми, ама ...  Laughing

# 87
Момичета,виждали ли сте мадамски ботуши на платформа?   bouquet

# 88

Ъх... Кой номер са твоите и можеш ли да премериш стелката, за да се ориентирам?
Не, че не чакам вече едни за майка ми, ама ...  Laughing
Получих 41-ви номер, но на кутията и във фактурата пише UK7. А UK7 трябва да е 40-ти номер, откъдето съдя, че номерацията им е сбъркана. В момента не мога да измеря стелката (утре ще ти пиша на ЛС), но мисля, че ще е 26,5 см, защото стъпалото ми е 26 см, а отпред остава мъничко разстояние в заострената част.
Снимка

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 21:42 от РингиРингиРае

# 89
Получих 41-ви номер, но на кутията и във фактурата пише UK7. А UK7 трябва да е 40-ти номер, откъдето съдя, че номерацията им е сбъркана. В момента не мога да измеря стелката (утре ще ти пиша на ЛС), но мисля, че ще е 26,5 см, защото стъпалото ми е 26 см, а отпред остава мъничко разстояние в заострената част.
Ако стелката е 26,5 това от всякъде си е №41. Стелката на 7 е 25.5 и това е №40.

Общи условия

Активация на акаунт