Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
vanirka, аз от чакане на код за немското, вече поръчах 2 чанти  Laughing
Единственото утешение е да следиш цената- на някои модели почти всеки ден се променя,макар и с малко- ту нагоре, ту-надолу/оприличавам го с  акциите на борсата/. Тъй, че решаваш в кой момент ти е най-изгодно и поръчваш . Е, на следващия ден може да е и по-ниска, ама рискуваш.

# 451
  • София
Здравейте! Някой има ли детски Crocs 9 или 10 и може ли да ми каже колко см. са.

# 452
Момичета как следите пратките през DHL newsm78.Аз ги проследих до Германия и след това в българския сайта няма нищо Sad, кога се появяват....
Хората от немското не могат да кажат даже. Laughing

Цитат
Ihre Sendung wurde in das Ausland transportiert. Aufgrund unterschiedlicher Sendungsverfolgungssysteme bei unseren Zustellpartnern ist es möglich, dass Sendungsdaten verspätet oder gar nicht an uns zurückgeleitet werden. Wir bitten um Ihr Verständnis.

# 453
Oттук проследих една моя поръчка,със същият номер от  немското  ДХЛ-   http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html    .
Има го и на първа страница на  темата  

''http://www.dhl.de/en.html.  Тук се отразява движението на пратката до напускането на страната,след това същият номер се въвежда в сайта на dhl.bg  тук   проследяване по референция на изпращача,като от падащото меню избирате датата на изпращане и направлението на пратката(в случая България).Тук се отразява движението на пратката след пристигането и в БГ. и кога ще ви я доставят на адреса.Ако до два-три дни след пристигането на пратката в България не сте я получили,тогава се обадете в DHL и потърсете пратката си по име на получател.Случва се понякога адреса да не е пълен или да не е даден телефон за контакт,което забавя доставката.
Национален телефон на DHL - 0700 17 700.''

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 20:45 от Susie

# 454
  • Където е сърцето
Момичета да ви попитам мога ли да върна 2 чифта обувки с един колет, за да спестя от разходите за поща? Много се изнервих вече, заради милата ми свекърва  #Cussing out . Поръчах едни боти, оказаха се малки, поиска по-големи и днес като я питам дали са станали ми вика: "Ми, горе-долу..." . Решила съм да взема и двата чифта и да ги върна и да остане без подарък. Какво й пречи да ми каже пряко какъв е проблема не знам  #2gunfire
Проблема и е да не и поръчваш повече,че да се научи.Не стига,че и поръчваш ами и с претенции.Без подарък. hahaha
А сега по темата за Тамариса,имам подобни ботуши на тези от преди няколко поста.Купувахме ги когато имаше код ама сега ги няма за да ги покажа.Нося 38 номер,поръчах такъв,но според мен са с половин идея по-тесни и от там малко ме протесняват отпред на пръстите,по точно встрани.Нося ги само с тънко чорапче иначе ми стискат.Така,че според мен ако си между 2 номера си вземи по-големия.

# 455
  • Варна
Днес получих тези Camel Active - Знаех че са уголемени с 0.5 номер, поръчах моя - 4-ка защото нямаше 3.5 и са ми леко големи, но с дебел чорап ще са добре.

# 456
Здравейте всички,
надявам се приемате нови пазаруващи в темичката.
Отскоро се регистрирах и все още не съм пазарувала от сайта. Засега успешно изкупувам ebay  Laughing Laughing Laughing
Веднага се лепнах за едни ботушки и се чудя та чудя дали да ги поръчвам  newsm78 newsm78 newsm78
ето тези

# 457
vanirka, аз от чакане на код за немското, вече поръчах 2 чанти  Laughing
Единственото утешение е да следиш цената- на някои модели почти всеки ден се променя,макар и с малко- ту нагоре, ту-надолу/оприличавам го с  акциите на борсата/. Тъй, че решаваш в кой момент ти е най-изгодно и поръчваш . Е, на следващия ден може да е и по-ниска, ама рискуваш.
Ето тази е- имате ли наблюдения за цената и качеството (марката): http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/276-4645464-8263756/?on … _2%26pageCode%3Dd

# 458
Имам питане
цената е посочена така:
13,84 € - 20,52 €
какво значи това и коя е цената  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 459
Вчера си взех тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/280-2697537-4048207/?on … 36%26pageCode%3Dd  ук4 ,моят номер,но нещо са ми големи newsm78 Имам още един чифт Габор,пак от детската секция ,пак 37н и са ми супееер! НО не е фрапантно де,много мека кожа,много.Топличкото е от всякъде(от годе до пръстите).Ако някой иска повече инфо да казва Peace Мързи ме да меря стелката ,но ако искате и кажете ще я измеря  Peace

Едит: все пак я измерих,ако някой има желаещ стелката е 25см,а на другите ми Габорки е 24см ! ХМ! Един и същ номер,детски и ....

ще съм ти много,много благодарна, ако измериш обиколката на глезена и най-горе  Praynig

# 460
Не мога да не споделя безпределната си радост - днес съм получила известие за поръчката си от 06.02. от английско  newsm44 Бях я отписала. Утре ще споделям повече. Върнаха ми парите междувременно, но ще им пиша да ми речарджнат картата отново  Peace

# 461
  • ...край Дунава
Имам питане
цената е посочена така:
13,84 € - 20,52 €

Такива цени има, когато има няколко цвята. При разцъкване из цветовете ще видиш, кой цвят колко струва, тоест варират от 13,84 € до 20,52 € в твоя случай Peace

# 462
Имам питане
цената е посочена така:
13,84 € - 20,52 €

При навеждане на курсора на цвят ще видиш за какъв цвят каква е цената Grinning За ботушите виж отзивите в амазон .

# 463
Такива цени има, когато има няколко цвята. При разцъкване из цветовете ще видиш, кой цвят колко струва, тоест варират от 13,84 € до 20,52 € в твоя случай Peace

Hug Hug Hug Hug мерсииииииииииииииииии  Hug Hug Hug Hug

# 464
Здравейте всички,
.......................
Веднага се лепнах ....................
Laughing Hug Лепилото тук е яко, но съветът ми е не просто да ни информираш какво смяташ да си купиш или вече си купила, а да питаш за размери, ако някой е купувал евентуално от марката, която си харесала, че сигурно на всички ни първите поръчки без питане са били греда. Wink

Общи условия

Активация на акаунт