Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 382
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте всички,
.......................
Веднага се лепнах ....................
Laughing Hug Лепилото тук е яко, но съветът ми е не просто да ни информираш какво смяташ да си купиш или вече си купила, а да питаш за размери, ако някой е купувал евентуално от марката, която си харесала, че сигурно на всички ни първите поръчки без питане са били греда. Wink

разбира се ще питам  Hug Hug Hug
и благодаря за бързите отговори
не съм поръчала ботушките и за момента ще се въздържа докато разуча умалени уголемени и т.н. връщам се назад да прочета цялата тема  Hug Hug Hug

# 466
  • София
http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?brands=Kickers&node=21 … 17%26pageCode%3Dd Днес изтървах тези кикърси, но пък огледах и други модели, има доста прилични неща. Чудя се само какъв номер 10.5 или 11, за бг 45, крак 29 см?

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 22:00 от Betelgeize

# 467
Ето тази е- имате ли наблюдения за цената и качеството (марката):
Много несериозно и неудобно(според мен) затваряне има тази скъпа чанта! Thinking

# 468
  • София
Не мога да не споделя безпределната си радост - днес съм получила известие за поръчката си от 06.02. от английско  newsm44 Бях я отписала. Утре ще споделям повече. Върнаха ми парите междувременно, но ще им пиша да ми речарджнат картата отново  Peace
smile3501 smile3501 smile3501

Браво! Моите от същата дата така и не дойдоха, нямаше същия цвят и номер, но си взех същия модел в друг цвят, та даже и друг номер. )преди си бях взела по-голям.  Mr. Green  Днес дори дойдоха....  всичко точно  Grinning

# 469
Oттук проследих една моя поръчка,със същият номер от  немското  ДХЛ-   http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html    .
Има го и на първа страница на  темата  

''http://www.dhl.de/en.html.  Тук се отразява движението на пратката до напускането на страната,след това същият номер се въвежда в сайта на dhl.bg  тук   проследяване по референция на изпращача,като от падащото меню избирате датата на изпращане и направлението на пратката(в случая България).Тук се отразява движението на пратката след пристигането и в БГ. и кога ще ви я доставят на адреса.Ако до два-три дни след пристигането на пратката в България не сте я получили,тогава се обадете в DHL и потърсете пратката си по име на получател.Случва се понякога адреса да не е пълен или да не е даден телефон за контакт,което забавя доставката.
Национален телефон на DHL - 0700 17 700.''

Моята поръчка я проследих до Feucht вчера. От тогава нищо. Кой е последния град в Германия, в който обработват поръчките т.е да знам, че след него вече трябва да следя в българското DHL?

# 470
# 471
Вчера си взех тези http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/280-2697537-4048207/?on … 36%26pageCode%3Dd  ук4 ,моят номер,но нещо са ми големи newsm78 Имам още един чифт Габор,пак от детската секция ,пак 37н и са ми супееер! НО не е фрапантно де,много мека кожа,много.Топличкото е от всякъде(от годе до пръстите).Ако някой иска повече инфо да казва Peace Мързи ме да меря стелката ,но ако искате и кажете ще я измеря  Peace

Едит: все пак я измерих,ако някой има желаещ стелката е 25см,а на другите ми Габорки е 24см ! ХМ! Един и същ номер,детски и ....

ще съм ти много,много благодарна, ако измериш обиколката на глезена и най-горе  Praynig

За съжаление не мога,вече отидоха при приятелка.Замъкна ми ги веднага като разбра,че са ми големи Crossing Arms

# 472
  • София
Моята поръчка я проследих до Feucht вчера. От тогава нищо. Кой е последния град в Германия, в който обработват поръчките т.е да знам, че след него вече трябва да следя в българското DHL?
Много бързаш  Laughing Може да дойде до края на седмицата, може и другата. Моята пратка е напуснала немско от същото място Sat, 25.02.12 03:12 h    Feucht, DE The international shipment has been processed in the export parcel center

# 473
Много бързаш  Laughing Може да дойде до края на седмицата, може и другата. Моята пратка е напуснала немско от същото място Sat, 25.02.12 03:12 h    Feucht, DE The international shipment has been processed in the export parcel center
т.е да не чакам вече в немското DHL. надявам се до края на седмицата да дойде, от английското джавари съм получавала за 10 дни максимум, пък ей я къде е Германия на една ръка разстояние  Laughing

# 474
  • София
... Може да дойде до края на седмицата, може и другата. Моята пратка е напуснала немско от същото място Sat, 25.02.12 03:12 h    Feucht, DE The international shipment has been processed in the export parcel center
т.е да не чакам вече в немското DHL. надявам се до края на седмицата да дойде, от английското джавари съм получавала за 10 дни максимум, пък ей я къде е Германия на една ръка разстояние  Laughing
Ще се появи инфо чак, когато бъде обработена в бг  Peace

# 475
  • Бургас

След Feucht отпътува за БГ.
В бълг. сайт на DHL я търсете след около 3-4-5 дни.

# 476
За съжаление не мога,вече отидоха при приятелка.Замъкна ми ги веднага като разбра,че са ми големи Crossing Arms

Е нищо, благодаря все пак!

# 477
  • София-в сърцата на моите деца
Ето тази е- имате ли наблюдения за цената и качеството (марката):
Много несериозно и неудобно(според мен) затваряне има тази скъпа чанта! Thinking
Напротив закопчаването е много удобно, ама цената е неудобна! PeaceАз имам подобна чанта с премятане, ами много е удобна-никой не може да ти бръкне или да се опита да я разтвори Grinning

# 478
След като преди няколко дни пуснах първо тези, реших, че сега ще са си добра компания с тази, пък ще видим колко съм ги нацелила на цвят.

# 479
Напротив закопчаването е много удобно, ама цената е неудобна! PeaceАз имам подобна чанта с премятане, ами много е удобна-никой не може да ти бръкне или да се опита да я разтвори Grinning
Е, няма как да ме убедиш, че това 6 сантиметрово капаче без магнит, на тази чанта с размерите на малък сак, е някаква сигурност. Rolling Eyes Това дори не мога да го нарека "закопчаване", защото то дефакто не се закопчава с нищо.

Общи условия

Активация на акаунт