Вашите обеци 2

• 35 873
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Mediterraneo
Страхотни обеци! Ще наснимам и аз скоро  Peace
Аз ще минавам на клипсове явно  Cry Ужасна алергия развих към метала, направо не се трае. Слагам обеци, докато стигна до работа( половин час), трябва да ги махна  Tired Сърби, боли, зачервява се... Пробвах да ги мажа с едно мазилце, препоръчано тук, в началото имаше ефект, но сега и това не помага...

# 106
новите ми придобивки

# 107
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От днес Heart Eyes:
http://www.picvalley.net/u/2450/252646701627293441361120258e02RR … R3ih3G9geDmle.JPG
Ставам му вече редовна клиентка на чичкото с керамиката, страхотни неща прави Crazy

# 108
  • София
Аз ще минавам на клипсове явно  Cry Ужасна алергия развих към метала, направо не се трае. Слагам обеци, докато стигна до работа( половин час), трябва да ги махна  Tired Сърби, боли, зачервява се... Пробвах да ги мажа с едно мазилце, препоръчано тук, в началото имаше ефект, но сега и това не помага...

Чувала съм за лакиране на частта която влиза в ухото с безцветен лак,но не знам до колко помага. Peace

# 109

Чувала съм за лакиране на частта която влиза в ухото с безцветен лак,но не знам до колко помага. Peace

При мен помогна нищо не губиш ако пробваш  Peace

# 110
  • Mediterraneo
И това съм пробвала  Tired

# 111
  • UK
Моите нови обеци:
Мартеничките ми -
тук
И други:
1
2
3
4

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 16:41 от Малката Госпожица Мърморана

# 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:

# 113
  • UK
Новички от мен, развалих една огърлица, която нямаше да нося, и си направих няколко неща от топчетата...
1 2 3 4 5 6 7

# 114
Чудни са, отново!!

# 115
  • UK
Mерсии Simple Smile

# 116
Малката Госпожица Мърморана, много красиви неща, браво Simple Smile

Ето нещо, което си купих вчера:

# 117
Още нещо от мен:

# 118
# 119
  • Там, където ме обичат
Здравейте момичета,
Случайно попаднах на темата, която много ми допадна и реших да се включа.
Надявам се да не възразявате, понеже харесвам хубавите аксесоари и се надявам да харесам още повече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт