Вашите обеци 2

• 35 870
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Два чифта обеци от мен: 1 2 Simple Smile

# 121
  • Там, където ме обичат

И двата са много хубави, но в първия направо ми останаха очите. От къде са?

# 122
  • UK
Сама си ги правя. Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 123
Мога да направя нещо такова, но имам само дебела тел Sad И вие можете самички да си го спретнете, ако ви се занимава - адска играчка е Simple Smile

От днес Heart Eyes:
http://www.picvalley.net/u/2450/252646701627293441361120258e02RR … R3ih3G9geDmle.JPG
Ставам му вече редовна клиентка на чичкото с керамиката, страхотни неща прави Crazy
Много харесвам тежки обици, но за съжаление не ми отиват. Вс епак - цени и местоположение на този чичко?

# 124
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Далечко, Бонбонче Embarassed- в Прага до Карловия мост в едно магазинче. Не са прекалено скъпи иначе- към 25 лв. излиза комплекта. Тези също са ми оттам.

# 125
  • Там, където ме обичат
Поздравления! Страхотни са! bouquet
А като творческа натура, може ли да дадеш съвет къде мога да си окачвам обеците, които от вътрешната страна имат по едно силиконово кръгче. Дани успях да се изразя ясно. За тези като твоите, няма проблем, те могат да се окачват, но за другите... Нахвърлила съм ги в една кутия, а искам да висят и да са прегледни, за да мога по-лесно сутрин да правя избор.

# 126
Освен поставка за обеци, друго не мога да измисля Sad И моите са в кутия

# 127
  • Mediterraneo
Освен поставка за обеци, друго не мога да измисля Sad И моите са в кутия

Аз все се каня да снимам къде си държа обеците- в един класьор на щерката за карти  Mr. Green Не е съвсем идеално удобно, но е по- добро от кутия, където всички ми се смесват, закачат една към друга, объркват. Довечера ако не ме домързи отново, ще пусна снимка.

# 128
  • UK
Ето такава кутия си направи за обеците - http://blog.tinaphan.org/2012/12/24/diy-jewelry-box-for-stud-earrings/ Simple Smile

# 129
  • Somewhere far away
ема тая кутия е само за такива обеци ... малки. доколкото виждам. а тия висящите и големите как ще ги сложиш вътре?  аз примерно имам предимно големи и висящи обеци и също имам голям проблем, засега съм открила решението да закачвам част от тях на дантела която съм залепила за шкафа, а другата част са ми в кутия , но много се оплитат и е мното дразнещо!

# 130
Да де, нали по-напред питаха за нещо за не висящи обеци. Иначе, тия с кукичките ги слагам на един  плат,който съм забола с габърчета. Как издържа цялата тежест, нямам грам идея Simple Smile

# 131
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моите всичките висящи са в една ламаринена кутия от бонбони, довечера ще я снимам. Не ровя като кокошка в тях (или поне се старая Laughing), и не се оплитат. Малките стоят в отделна, по-малка кутия.

# 132
  • UK
Моите висящи обеци в старата ми квартира стояха закачени на ленти, сложени по рафтчетата спалнята. Ето една снимка от преди няколко месеца. Понеже непрекъснато си правя нови обеци, в един момент от всички рафтове висяха разни неща... Иначе си бях направила това още преди да започна да правя обеци, можете да си купите една рамка за картина/огледало от ИКЕА или някой евтин магазин за боклуци, да я облечете в хартия/плат, например лента от плат, залепена със силикон или пък да я намажете с лепило и да я посипете с брокат, ако ви харесва, или просто да си я оставите както си е, и вместо стъкло да сложите някаква дребна мрежа, може дори да е за комари, или дантела, или просто лентички както е моята рамка. Моята само че съм си я правила сама от картон и тапет. Simple Smile

# 133
  • Somewhere far away
да това с рамката точно от него откраднах идеята с опъването на о е дантела или нещо друго мрежесто. много е идейно, побира доволно количество и е супер подходящо за хора с много обеци. Wink

# 134
  • UK
Мда... Ама моите му дойдоха множко, сега всичките ми обеци са на рамката, и са твърде много. Ако използвате ленти като мен, можете да им вържете възелчета, за да стоят отделени обеците, да не се скупчват в средата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт