Вашите обеци 2

• 35 846
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив

# 211
# 212
  • Пловдив
ifz, прекрасни са.

# 213
Страхотни обички показвате да си ги носите със здраве!Нямам нищо снимано,но много обичам обеци,без тях не излизам.И едно въпросче към Десиссслава-къде се намира този магазин Бижуленд в Пловдив?Като гледам какви красоти си показала трябва да го посетя Grinning

# 214
  • Пловдив
Бившето Макалали където беше на малката главна, след него е магазин Мартини свивате вляво и няма начин да не го видите. Другият им магазин е на Пешеходния мост /вляво като идваш от центъра, но не е толкова зареден/

# 215
Благодаря  bouquet

# 216
  • Пловдив
Другото магазинче, където имат интересни неща на сносни цени е магазинчето на малката главна, след магазин Паоло Ботичели, скоро го отвориха Гиздилница ли /едва ли/ но името беше интересно.

# 217
ifz, от Ali express ли са ти обечките или от някъде тук?

# 218
Не, взех ги от една книжарница, от моя град. Бяха толкова евтини,че нямаше как да не ги взема.  Laughing

# 219
  • Пловдив
Малко е размазана снимката, но ще ме извините  Blush

# 220
Не, взех ги от една книжарница, от моя град. Бяха толкова евтини,че нямаше как да не ги взема.  Laughing

Прекрасни са. Благородно завиждам и е жалко, че тук няма такива Laughing

# 221
Здравейте момичета  bouquet
Извинявам се,че нахлувам в темата ви.Прекрасни неща показвате!
Защо не направите и тема за размяна на бижута? Peace

# 222
  • Пловдив
Аз по принцип съм съгласна, но скоро едва ли ще се включа в такава тема, бижутата, които не носих ги пуснах в благотворителен търг...а всички налични, които имам си ги нося, но все пак ако направите такава тема, публикуввайте и тук линк към нея.

# 223
  • Sofia
   А не е ли на лошо да се носят чужди бижута?  Rolling Eyes

# 224
  • София
   А не е ли на лошо да се носят чужди бижута?  Rolling Eyes

За мен ми било по-скоро нехигиенично, но аз лично имам бижута които никога не съм носила и с радост бих ги разменила, а колкото до обиците най-лесното е да се сменят кукичките с нови Peace

Общи условия

Активация на акаунт