Отговори
# 210
Привет Simple Smile
Влизам да ви почерпя виртуално за първия рожден ден на Нейно Величество:
Да ми е здрава и щастлива девойката, това най-много ме радва Simple Smile

Мислех да не каня никакви гости, но май все пак ще поканя поне моите родители. Има ли такива като мен, на които не им се празнува? Вече се притеснявам, че не съм съвсем наред. Crazy
Не си единствена. Не ми се организира нищо у дома и за това днес купона ще е семейна празнична вечеря с торта, балони и шапчици... Естествено и усмивки Simple Smile

Ще направим и един импровизиран празник навън в пакра - пикник с приятелите на сина ми и техните майки. С торта и лакомства. Да си побеснеят на воля децата, да си хапната сладичко и да са доволни Simple Smile
Пък за някакъв по-съществен празник ще мисля в близката седмица, че тази доста от майките имат също РД и някак си не можем да се съберем Simple Smile

Хубав, слънчев и усмихнат ден ви желая и весел празник на астралните близначете   bouquet

# 211
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден на Сава, Анелия, Деян, Рая и Ивелина!
Да са здрави, весели и обичани!

# 212
  • София
Здравейте мами и бебоци
Мирта, КАТИ, Mama Ivy благодаря ви  Hug
Mama Ivy, между другото много ми харесва аватара ти, много е нежен и сладък... кога им бяха толкова малки крачетата ... Wink
Честит първи рожден ден и на патерици на всички големи бебоци .
Да са ви живи и здрави и много, много да ви радват всички малките рожденници! Нека опознават с пълна сила света около тях!
А тортите които показвате са страхотни! Ох исках да пиша още неща, Но Коси се събуди, така, че до скоро!

# 213
Момичета, аз съвсем ви изпуснах. Бих искала и Дани да добавите към колажа на първа страница. Ето една интересна снимка:

не се сдържам да покажа и тази  Joy:

Иначе от няколко дни малкият мъж не е добре - вчера вдигна 39 градуса темп., през нощта пак беше като печка, днес пак. Не знам дали е от зъби, но всички признаци са на лице - дрискане, лигавене и т.н.
Вече има 8 зъба. Притеснява ме да не е нещо друго.

Да са живи и здрави всички рожденици!

Лек ден на всички  Hug.

# 214
Мами, помагайте!
Трябва ми крем, с който са покрия торта, но в който да няма яйца, мляко, сирене или други млечни продукти, защото сме с АБКМ. Опитах с крем-нишесте, но се разтича и ми трябва някаква по-гъста консистенция. Много съм зле с готвенето и не ми идва никаква идея. Някоя от вас ако се сеща, ще бъда много благодарна... В случай, че няма рецепти без мляко, бих могла да го заменя с Фризопеп Simple Smile))
Много ви благодаря предварително Simple Smile)

# 215
Млякото може да се замени с кокосово мляко.

# 216
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден!
Анастасия и Дамян, Георги, Преслав, Виктор, Деа, Теодор,
Беатрис, Божидар, Димитър, Ноела Анаис, Благосвета, Ивон и Леонид

И весело изкарване на тези, които Днес са решили да Кръщават съкровищата си...
Да са щастливи, спокойни и игриви на този ден.   

Честито Благовещение! 
Честит Имен Ден на всички именници! Живи и здрави! 

Мариета, голям сладур си имате вкъщи.. Много е сладък.   Peace

# 217
  • Червено знаме 11:)
Благодаря Кати,ние днес имахме троен празник-рожден ден,имен ден и кръщавка.Всичко мина много добре!Честито и на останалите пораснали бебоци!

# 218
  • España (Плевен)

Добро утро...
Как сте мамчета? Нещо се губите...   Mr. Green Mr. Green
С това време забравихме да пишем.
Ние напоследък много ревем. И не знам защо. Оставям я да си поплаква,
но тя в повечето случай не се отказва.
Само мен иска и не знам какво ще правя с мойта лепка..  hahaha

Честит Рожден Ден! 

Теодор и Кера-Тамара    Много щастливи и обичани...

# 219
  • sofia
Честито на рождениците.
Ние днес бяхме на РД на Тео и го поздравихме лично. Wink

Напоследък въобще не мога да стигна до компа. Постоянно сме навън, в което няма нищо лошо, но и къщната работа изостава.

# 220
  • София
Да са ви живи и здрави малките рожденици!!! Много да сте щастливи заедно с тях и да се сбъдват всички детски мечти!!!

Относно тортата без яйца и мляко, закъсняла съм да се включа, но искам да ви кажа, че откакто се ровя по темата суровоядство открих страхотни неща. Много е просто и лесно готвенето по този начин и става за мъниците. За рождения ден на ММ, тортата покрих с разбит банан с пасатора, който поръсих с кокос и изписах годините със сушени боровинки по липса на пресни плодове за украса. Дори след това започнах разбит банан по този начин да давам и на Калоян, с добавки и от други плодове, разбира се!

Ние тази неделя кръстихме Калоян в църква. Държа се мъжки човека, но като го извади попа от водата ревна и така бяхме до края. Като цяло, церемонията мина толкова бързо и незапомнящо се, че ми липсваше малко повече тържественост. Само ще ви кажа, че докато обличахме детето, той вече беше написал кръщелното свидетелство. Освен това на мен попа ми дойде малко прекалено твърд отначало, защото така ни пресираше, че се обърках, за кои имена ме пита и пр. Същият този поп е кръщавал и сестра ми и племенника, но сега явно съм по-чувствителна сега. Иначе с детето се държа добре.
Като цяло, обаче, на детето му дойде твърде много празнуването и страшно се измори. Скоро няма да го подложа пак на такова натоварване и мисля РД да е в много тесен кръг и за кратко!!!

# 221
  • sofia
ЕлБиЕн, честито християнче!
Големи емоции сте имали. Grinning

Marieta , страхотен е Дани. Сам ли е влязал в пералнята или сте му помогнали? Laughing

Емо също много харесва пералнята, сигурно, ако можеше щеше да се навре в барабана.

# 222
ЕлБиЕн,Djulia - честити ви християнчета!
Ние още нямаме яснота кой и кога ще кръщава момата.
Още сме си с 2 зъбчета,но пък ходи все по-активно,вече хваната само за една ръчичка.В градинката общо взето не се спира по 1 час без почивка тичаме двете Simple Smile
Вечер обаче заспива все по-късно и все повече спи при нас на спалнята.
Междувременно в неделя батко и стана тийнейджър-навърши 13 години Simple Smile
Marieta много сте сладки!

# 223
Здравейте мамчета,
аз не съм била участник във вашата тема досега, но попаднах случайно, тъй като и аз се вълнувам за първия рожден ден на нашето мъниче. Реших да пиша, тъй като и ние сме на същия етап и напълно съм съгласна със slavabg  че празненството е предимно за родителите, но ако малките проявяват интерес към непознати и за тях ще е голямо събитие. моето гардже също много се забавлява в парка и се радва на по-големи деца най-вече и смятам да бъде в ресторант, но не в детски клуб, тъй като другите деца са само 5-6 на най-различна възраст, като се опитвам да намеря такъв с кът или разни занимавки за деца.
Много хубави снимки и прекрасни деца има тук  Grinning Честито на всички скорошни рожденици!!

# 224
Добро утро, мами, минавам да ви почерпя за рождения ден на Кирил  newsm38
Не мога да акчвам снимки, за това си прдставете една хубава торта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт