Отговори
# 285
  • sofia
Честит рожден ден на днешните рожденици!
  party023 

Днес официално Емо духна първата свещичка:

# 286
Честит празник на всички християни! Честити да са всички рожденици и техните родители! Честити да са и именниците днес!
Мирта, личи си колко е щастрив Емо, нека да е все така усмихнат  Heart Eyes
Днес и моето момиченце празнува 1-я си имен ден, почерпете се!
А ето я и Ния лазарка  Laughing

# 287
  Adriya и Мирта, благодаря за пожеланията за моето момченце!   bouquet
  Аз чак днес успях да се добера до тук, вчера ни беше доста натоварен и емоционален ден. Правихме празник 2 в 1- рожден ден с кръщене, както и бях споменала де  Simple Smile Много гости, много емоции, торта със свещичка, всичко както си му е реда Simple Smile В църквата Преско се държа мъжки, въобще не плака, като изключим малко мрънкане, защото мнооого му се спеше. Но попа му беше много интересен, огледаше го с любопитство и и спираше да мрънка като започнеше да пее  Laughing Ето и една снимка от вчерашния ни празник с моята торта:

Накрая- честит празник на всички именници днес, а на всички пораснали бебоци, които днес празнуват рожден ден!  nbirthday
  Мира, Ния е прекрасна лазарка и изглежда като голямо момиченце с тази носия  Simple Smile Да ви е жива и здрава!
  Мирта, и Емо е много готин!  Hug

# 288
Благодаря за пожеланията.Тези дни е пълна лудница и нямам време да седна като хората на компа. Празнувахме две вечери подред и ми се събра доста готвене, респективно и миене на чинии,но не се оплаквам:)

Специални пожелания за здраве и късмет за всички родени на 7 и 8 април!

Честит имен ден на всички празнуващи!

# 289
  • sofia
Честит имен ден на всички цветенца!

Мира, такава сладка лазарка, много е хубава Ния. Heart Eyes Събра ли яйчица за боядисване?

Mama Ivy, и Преско е страхотен, с интерес гледа свещичката. Успя ли да я духне? Моят Емо имаше помощ от батко. Предполагам, че и при вас е било така. Grinning А тортата, която си измайсторила е невероятна, комплименти.  bouquet

bvl , вярно, е че е пълна лудница и човек няма време да се обърне, както се казва, но поводите си заслужават. Grinning

# 290
  Mирта, не можахме да го научим това с духането на свещичката. Но пък баткото беше най-доволен от цялата работа, както и още няколко батковци и каки  Simple Smile Свещичката беше интересна за гризане и чесане на зъби  Laughing, но лошата мама не даде  hahaha

# 291

Честит първи рожден ден на всички дечица, здраве, късмет и много щастливи усмивки да греят на лицата им   bouquet

Въпрос към ЛЛЛ консултаните:
От няколко дни Йоана,която на 6 април ще стане на 1 година, се държи като пристрастена към кърменето. Увеличихме броя на кърменията и буквално се върнахме на две заместени хранения. Това по принцип не ме притеснява много,но все пак искам да чуя и вашето мнение- трябва ли това да ме тревожи?Нормално ли е в тази вързаст да искат да сучат по-често. В момента няма данни да и излизат зъби,не е раздразнителна.Кърмим се и през нощта,напоследък само веднъж, ако не броим това в 23 ч.

bvl, Честит първи рожден ден на Йоана, много здрава и щастлива да бъде!   bouquet

Често децата минават през различни периоди и променят начина си на хранене, навиците си и пр. Понякога след това връщат обичайното си поведение. Хубавото е, че ни "подсказват", за да може да отговорим възможно най-адекватно на нуждите им.
Около годинката децата стават значително по-енергични и много по-активни. Детето не престава автоматично да се нуждае от майчината утеха и от гърдата при навършване на определена възраст. Израстването му е свързано с постепенна, а не рязка промяна на нуждите.
Например може би в момента енергийните нужди на Йоана са се повишили и за това е зачестила сукането.  И както не веднъж сме писали кърменето далеч не е само храна, то осигурява на растящото дете комфорт, защита, сигурност, утеха, близост с мама, просто положителни емоции...кърменето е много повече от начин на хранене. При всички положения вероятно кърменето ще успее да даде на Йоана това, от което има нужда в момента и е чудесно, че ти и го даваш Heart Eyes

Мили малки и големи априлчета, благодарим,  че позволихте да бъдем част от вашите радости, грижи, понякога болки или тревоги. Проекта между Ла Лече Лига и Бг-мамма продължава обичайно 9 месеца и ако имате нови въпроси относно кърменето, захранването и  отбиването,  ще се радваме да ви бъдем полезни и за в бъдеще в консултантския подфорум,  на лични съобщения, на националния телефон  0888 555 385, на стената на Ла Лече Лига във Фейсбук, чрез сайта на ЛЛЛ контакти* -  винаги можете да се свържете с ЛЛЛ лидер/ консултант и да ви бъде помогнато.

Бъдете здрави вие и вашите семейства и се надяваме да продължим да се срещаме онлайн или на ЛЛЛ срещи  Hug

# 292
  • София
Благодарим на Atrakcia и Шаманката за безценната подкрепа. До голяма степен благодарение на вас кърмихме и още кърмим децата си, за да са по-здрави и по-щастливи, а това е огромен принос:)))

# 293
Мили наши консултантки много ви благодаря за всичко!Наистина в най-критичните моменти за кърменето много ми помогнахте! Вие сте основни виновнички още да се кърмим, а това са най-хубавите ми моменти с Йоана!
Днес сме на консултация-пак ще я боцкат за ваксината и за кръв Sad

# 294
Благодаря на Шаманката и Атракция за отделеното време и безценните съвети. Продължавайте да помагате на всички млади и неопитни майки, които много хора объркват с грешни съвети. Вашите лекции и съвети помогнаха на мен и Влади все още да трупаме щастлив кърмачески стаж.  Hug

# 295
Честит рожден ден на малката Катерина на мама Dahila.

Ох  и до нашият рожден ден почти не остана време , колко бързо пораснаха мъниците.
 Огромни благодарности и от мен за нашите консултанти , за безценните съвети и насоки  , които ни дават.
Мира:)  Ния е много сладка лазарка. А как оцеляват тези пухкави котки ,  покрай нея. Моето момиченце от радост само как скубе кучета и котки , а и ако друго животинче й попадне. Едвам я опазвам да не я охапят.
Мирта много е чаровен Емо и само колко е щастлив като гледа тортата , хапна ли си от нея.
Mama Ivy  Преско е много хубав младеж , а тортата ти ли я направи ? Страхотна е . И нашата ще е с мечо пух .

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 22:16 от Adriya

# 296
Според вас, какъв стол за кола да купя на Ния втора ръка Макси кози или нов Чиполино. Аз клоня към втора ръка, но марков. Бях харесала този http://www.mytoys.de/Cybex-Auto-Kindersitz-Pallas-Purple-Potion- … .15.09.01/2066181 заради добрите резултати от краш тестове и надеждността, но не мога да си го позволя да го купя поне до края на годината, а е време да сменя кошницата. От 9 до 36 кг. е за 300 лв. Макси кози в Продавалника са до 18 и са по 120-160 лв  newsm78

# 297
Според вас, какъв стол за кола да купя на Ния втора ръка Макси кози или нов Чиполино. Аз клоня към втора ръка, но марков. Бях харесала този http://www.mytoys.de/Cybex-Auto-Kindersitz-Pallas-Purple-Potion- … .15.09.01/2066181 заради добрите резултати от краш тестове и надеждността, но не мога да си го позволя да го купя поне до края на годината, а е време да сменя кошницата. От 9 до 36 кг. е за 300 лв. Макси кози в Продавалника са до 18 и са по 120-160 лв  newsm78

Не разбрах кой още си харесала, но ние сме от 9-ти месец с Макси-козито от бати и сме супер доволни, защото можем да гледаме навън (иначе беше неистов рев).
Препоръчвам ти го, защото за мен сигурността е на първо място (ако колата ти има изо-фикс, вземи такова за захващане с изо-фикс), но имай предвид , че след 5 години вече не дават гаранция за пластмасата и стабилността, така че като ще купуваш гледай и това.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 19:07 от Ленито

# 298

но имай предвид , че след 5 години вече не дават гаранция за пластмасата и стабилността, така че като ще купуваш гледай и това.
Точно това ме притеснява  Thinking в май тойс има Макси кози приори за 200 лв, май ще се спря на това.

# 299
  • София
За столчетата за кола съм чувала, че е важно колата да не е претърпявала инцидент с него вътре. Не знам дали е възможно видимо да му няма нищо, а иначе да не е надеждно за опазване сигурността на детето.
Ние също сме в размисли за стола. Пътуването ни до вилата миналата седмица (1 час в едната посока) бе ужасно. Калоян прекара около 1% от времето в стола си, а през останалото се катери по мен и обикаля задната седалка. Проблемът е, че сме с Пежо 206, ако това ви говори нещо, но няма много място на задната седалка, кошницата едва се събира, т.е. столът не трябва да е много дълъг напред.

Общи условия

Активация на акаунт