Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 127 996
  • 1 571
  •   2
Отговори
# 195
Ах, какво виждат очите ми?  Joy Не бяхме ли малцинство?

# 196
За издръжката на детето има само долна граница, която май е 60 лв. Не е процент от доходите на бащата, ако ще и милион да получава. Зависи от конкретния съд какво точно ще реши. Т.е.  за мъже с еднакъв доход може да има определени различни издръжки... Зависи и адвокатите какви са и кой какво ще извоюва. А като цяло и зависи кой какво е платил извън съда на някого...
60 лева?  Rolling Eyes  Този закон откога не е променян и защо, аджеба, не вземат да го променят?

Ако издръжката не може да надвишава процент от дохода ( май 60 процента), и сметнеш минималната заплата или пенсия, може да се разбере откъде идва тази цифра  Rolling Eyes
Мен ме учудва, че издръжката  не е процент от самия доход.
Явно от там следва пазарлъка и важността на добрите отношения  Simple Smile

# 197
Най-ми е жал за мъжа на Ирина.  Cry Изглежда много свестен на снимката. И май само той няма изневери. Rolling Eyes Ирина е много тъпа да го остави заради Иван.

Каква ценна информация,при това само от един поглед на нечия снимка.Уау.
Това ли е максимума на умствения ти капацитет? (не ми отговаряй,всъщност досещам се за отговора)

Ало, очилататааа, я не обиждай момичетото Joy

# 198
Аз друг въпрос си задавам-всички знаем за купоните и запоите на Иванушка.Е,как така изведнъж тоя човек се сети,че има дете,щото съм убедена,че запоите,махмурлука и работата са отнемали гооооооляма част от времето му.И сега изведнъж...искам да бъда баща.Е, къде беше до сега,защото да бъдеш баща не се изчерпва с купуването на дрехи и играчки.

Няма как да знаем какъв баща е бил, а  и май Вихра е споменавала, че той умира за дъщеря си.

# 199
  • София
Аз друг въпрос си задавам-всички знаем за купоните и запоите на Иванушка.Е,как така изведнъж тоя човек се сети,че има дете,щото съм убедена,че запоите,махмурлука и работата са отнемали гооооооляма част от времето му.И сега изведнъж...искам да бъда баща.Е, къде беше до сега,защото да бъдеш баща не се изчерпва с купуването на дрехи и играчки.
    Мъжете като Иван си мислят,че това е да си баща - да купуваш.Щом купуваш, можеш и любовта на детето си да купиш.

# 200
Аз недоумявам, как може да дъвчете цял ден три ГМО

# 201
  • София
   И какво излиза от анкетата, че много жени харесват,простаци, грубияни и алкохолици?  newsm78

# 202
Е , самата Вихра казвала, че е прекрасен баща, пък вие сега зорлем му отнемате оценката  Mr. Green

# 203
Наистина съм шокирана от скоростта, с която се изписа тази тема. Още повече, че по едно време я бяха заключили.
Вече почвам сериозно да се разочаровам от пишещите в този форум.

Вие не сте добре ooooh!
Благодаря ти от тяхно име!
3xi, allba_a, caprice, Danishka, darka_, flambe, Le`Ciel, magarcho, MaPuHa88, merianna, mireto, misha2004, Nerina Palot, petmil, purko88, roi_roi_roi, Seti Beti, silvencence, stef77, Titina, Ulia, vanian, WhiteAngel, Ламбрина, Мамзел Нитуш, Северина, Хексе (+ 49 Скрит/и) и 38 Гости преглежда(т) тази тема.

# 204
Аз пък хич не знам в коя група съм Thinking.

На Вихра не и вярвам след това толкова изкустено интервю с роклята...ма много неискрена беше, и това с приятелката, пък маман ми беше за капак ooooh!.
До момента с това интервю ми клоняха симпатиите към нея, след него нъц Naughty.

Ирина, изкуствена ми е от самото й появяване на екран, неща не ми харесва в нея, но да кажем, че нямам мнение.

Обаче Иван е страхотен пухльо. Тия чудесии дето ги избълва в ефир - селянка, лицемерка, не можех да я понасям .....компромата ooooh!.
Длъжен е да мисли за дъщеря си в крайна сметка, дори да не е гледала по тв-то, някое хлапе ще я осведоми какви ги е дрънкал баща й за майка й.
Трябва да си тотално неусвет или верно много незрял, за да подлагаш детето си но това Peace.

В обобщение - и  аз в кюпа с Бианка, момъка добре се е подредил с женските страни от триъгълника.

# 205
  • София
Вихра с коментара след делото :

http://tv7.bg/news/society/5388182.html  

Аз разбирам ,че делото е за попечителство над детето? Това не би ли трябвало да означава ,че Иван също иска Ава да живее с него..?
Тази жена защо продължава да нарича Ирина любовница, а Иван съпруг и мъжа ми Simple SmileовцЪ

# 206
Е , самата Вихра казвала, че е прекрасен баща, пък вие сега зорлем му отнемате оценката  Mr. Green
Така си е.
Това, че един човек е лош съпруг, в никакъв случай не го прави автоматично и лош баща.

Аз продължавам да съм на мнение, че Ирина е в основата на ескалирането на напрежението между Иван и Вихра и разразилия се публичен цирк.

# 207
  • София
 Защо решихте,че Вихра сама е решила да се съблича?Всичко е сценарий. А иначе никой не ми е приятен.Всички са ми анти. Иван и Ирина никога не са ми били приятни, а към Вихра изпитвам съжаление.

Стиига, бе, тайна, тя се кефеше през цялото време! Като е сценарий тя да не би да е участвала под страх от смъртно наказание! Просто е решила да извлече максимална полза от личния си живот. Сигурно си се представя като героиня от Дързост и красота - на първа страница, валят предложения да се съблича по разни мъжки списания. Е, не че ще направи последното преди да е минало окончателно всяко дело по развода, но е въпрос на време и това да се случи.

# 208
  • Варна/Лондон
  И какво излиза от анкетата, че много жени харесват,простаци, грубияни и алкохолици?  newsm78
Не Тайна. Просто Иван е нареден в анкета до Вихра, за която не можем да кажем че е алкохоличка, но това не я прави светица. Една жена трябва да си пази достойнството много повече от един мъж. В повечето случай само това има. Laughing

# 209
Какви са мъжете като Иван и вие изобщо знаете ли какъв мъж и баща е той. Може вечер да се напива като свиня,а през деня да грижовен баща. Да говорите, че бащинството му се изчерпва само с плащане на сметките е много, много ограничено. още като бяха заедно с Вихра, много от пишештите тук са казвали, че са го виждали да се разхожда с детето. Не правете изводи, само от позицията на вашия опит.

Общи условия

Активация на акаунт