Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 864
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 480
Нещо май не схванахте логиката. Кои собственици са едни и същи, някой май намекваше за война Нова - 7 дни. Медийно доста се подхванаха, та логика си има.

Аз това разбрах, ама другите не го схванаха май ,за това питах

# 481
заедно са от 7 месеца  ,
детето не страда заради Ирина , а от поведението и кавгите ..

# 482
  • София
....детето не страда заради Ирина , а от поведението и кавгите ..

Да. Всяко дете мечтае баща му да зареже майка му и да заживее с друга жена и нейните деца!

# 483
  • # супернатурална #
Абе от една страна, можеше да е по-широко скроена, да приема връзката и избоът на бившия си, да се събират по екскурзии "като европейците", но от друга...представям си какво и е като майка да приеме детето и да общува с жена, която тя органически не понася - това е видно, а и за това аз поне не мога да я виня. Представете си да ви се налагаше да поверите детето си на грижите на жена, която, меко казано, не обичате и смятате, че има вредно излъчване. Макар и в присъствието на бащата.

# 484
  • Sofia
Нали не му го давала само ако ще ходи в къщата , където пребивава Ирината.

Е, то това е ключът от палатката. Не знам защо има толкова заблудени, че тя не дава детето на него, напротив, видимо Вихра няма проблем детето да стои с баща си, НО не и с новата му любима.
Всъщност Вихра не дава детето при Ирина и говори лошо за нея, ето това е, което вбеси Иван.

# 485
  • София
...
Всъщност Вихра не дава детето при Ирина и говори лошо за нея, ето това е, което вбеси Иван.

Нормална жена не би си дала охотно детето на мащехата веднага след настъпване на травмиращото събитие - родителската раздяла! И не вярвам, че някоя нормална майка мисли по-различно...

# 486
...

Нормална жена не би си дала охотно детето на мащехата веднага след настъпване на травмиращото събитие - родителската раздяла! И не вярвам, че някоя нормална майка мисли по-различно...

Така е с нормалните жени, но....анкетата показва друго....147 потребителки с удоволствие ще си дадат детето при бившият си мъж и новата му любима, да не повярваш колко сме толерантни Wink

# 487
  • София
...

Аз не схващам колко точно болен трябва да си, че да кажеш нещо от сорта"тя лишава детето от едни весели компании и приятно изкарване...."?!

То е нещо от сорта на "Мила Ава, майка ти не ме кефи вече, затова аз тук си живея с тази прекрасна кака и нейните две дечица, а ти можеш да ни бъдеш гостенка уикендите. Обаче, тъй като майка ти е тъпа пача, а каката, с която живея, е любовта на живота ми, просто няма как аз да ти отделям на теб специално внимание, трябва и тя да присъства, щото е супер весела компанията..."

Какъв му е проблемът на Иван?! Какво иска да докаже? Че един супер любящ баща не е в състояние да отделя два уикенда само за собственото си дете? Поне докато порасне? Не стига, че живее с жена, която не е майка на собственото му дете, ами тя е и в комплект с ДВЕТЕ си деца. Те са ДВЕ, заедно с МАМА и мъжа, който живее с МАМА и с когото И те живеят, а Ава е САМА. Без майка си, без братче или сестриче, само с един БАЩА, който НЕ живее с нея. Това е супер веселата компания, за която любящият баща се е загрижил, че Ава ще пропусне. А за мен, като обикновена жена и майка, това е стрес за детето, както и да го нарича по друг начин баща му, явно под влиянието на мъдрите съвети на лайфкоучката. Не могат ли да организират срещите във време, в което децата на Сарачинова ще са с баща си, Иван да се вижда самостоятелно с Ава, а Ирина да си се занимава с нещо лично?!
Какъв е проблемът?
И чий е?!
НА една видимо болна жена - Сарачинова, която, за да наложи тотално превъзходство над Вихра, сега се е заинатила и за това - детето на Вихра да се вижда с НЕЯ.
И защо?!
Защото си няма майка ли? Защото конаткът с нея е супер важен за подрастващата Ава и пропускът би се отразил пагубно на психиката й? Или защото тя не може да се отдели от Иван за два уикенда в месеца? Или се кани да изгради ВРЪЗКА с детето?!

Цялото гнусно интервю на Иван не беше заради детето му. А за да каже великата фраза, че е адски бесен, дето наричали жената на живота му, дето си изоставила семейството заради него - любовница. Това било гадно. hahaha
То бива да се видиотиш тотално, ма чак пък толкоз....

Иначе - лошо няма, да се обичат хората. Нито са първите развели се и събрали се с други, нито са последните. Но едно е сигурно - един мъж си личи по устойчивостта, с която би следвало да понесе реакцията на една засегната и видимо унижена жена и максимално да уважава правото й да има определени претенции поне по отношение на детето им, не да излиза и да се гаври с нея, с подмятания, че е от Харманли, че се бил грижил за цялото й семейство, че я "наказвал", щото била нагла и щото стандартът й бил благодарение на него. Това пък с "наказателната" издръжка от 270лв. е направо гнусно и е срам за нашите закони. Потресающо е как една жена, която публично бе заменена с друга, после и уволнена от работа, бива "наказвана" с ниска издръжка, защото е от Харманли и е супер нагла, че е дала едно интервю, което не се харесало на новата Ивановица.
Аре, нема нужда...

Само да кажа, че Вихра ми е последна грижа, случаят ме потриса глобално, защото не е прецедент по нашите ширини.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 22:01 от КЛОНКА

# 488
  • В тъмната гора.

Да. Всяко дете мечтае баща му да зареже майка му и да заживее с друга жена и нейните деца!

Peace

Имаше една мъдрост "За да направиш детето си щастливо, обичай майка му."

# 489
Колонка, удоволствие е да те чете човек, както винаги Peace

# 490
  • В тъмната гора.
...

Peace

Определено има ненормални във форума...и те най-вероятно се идентифицират с любовницата Ирина разбила семейството. И е любовница, защото Иван е все още обвързан, много и се иска да я наричат негова любима, ама доста е одъртяла и закъсняла за подобни понятия.

# 491
  • В тъмната гора.
...

Аз не схващам колко точно болен трябва да си, че да кажеш нещо от сорта"тя лишава детето от едни весели компании и приятно изкарване...."?!

То е нещо от сорта на "Мила Ава, майка ти не ме кефи вече, затова аз тук си живея с тази прекрасна кака и нейните две дечица, а ти можеш да ни бъдеш гостенка уикендите. Обаче, тъй като майка ти е тъпа пача, а каката, с която живея, е любовта на живота ми, просто няма как аз да ти отделям на теб специално внимание, трябва и тя да присъства, щото е супер весела компанията..."

Какъв му е проблемът на Иван?! Какво иска да докаже? Че един супер любящ баща не е в състояние да отделя два уикенда само за собственото си дете? Поне докато порасне? Не стига, че живее с жена, която не е майка на собственото му дете, ами тя е и в комплект с ДВЕТЕ си деца. Те са ДВЕ, заедно с МАМА и мъжа, който живее с МАМА и с когото И те живеят, а Ава е САМА. Без майка си, без братче или сестриче, само с един БАЩА, който НЕ живее с нея. Това е супер веселата компания, за която любящият баща се е загрижил, че Ава ще пропусне. А за мен, като обикновена жена и майка, това е стрес за детето, както и да го нарича по друг начин баща му, явно под влиянието на мъдрите съвети на лайфкоучката. Не могат ли да организират срещите във време, в което децата на Сарачинова ще са с баща си, Иван да се вижда самостоятелно с Ава, а Ирина да си се занимава с нещо лично?!
Какъв е проблемът?
И чий е?!
НА една видимо болна жена - Сарачинова, която, за да наложи тотално превъзходство над Вихра, сега се е заинатила и за това - детето на Вихра да се вижда с НЕЯ.
И защо?!
Защото си няма майка ли? Защото конаткът с нея е супер важен за подрастващата Ава и пропускът би се отразил пагубно на психиката й? Или защото тя не може да се отдели от Иван за два уикенда в месеца? Или се кани да изгради ВРЪЗКА с детето?!

Цялото гнусно интервю на Иван не беше заради детето му. А за да каже великата фраза, че е адски бесен, дето наричали жената на живота му, дето си изоставила семейството заради него - любовница. Това било гадно. hahaha
То бива да се видиотиш тотално, ма чак пък толкоз....

Иначе - лошо няма, да се обичат хората. Нито са първите развели се и събрали се с други, нито са последните. Но едно е сигурно - един мъж си личи по устойчивостта, с която би следвало да понесе реакцията на една засегната и видимо унижена жена и максимално да уважава правото й да има определени претенции поне по отношение на детето им, не да излиза и да се гаври с нея, с подмятания, че е от Харманли, че се бил грижил за цялото й семейство, че я "наказвал", щото била нагла и щото стандартът й бил благодарение на него. Това пък с "наказателната" издръжка от 270лв. е направо гнусно и е срам за нашите закони. Потресающо е как една жена, която публично бе заменена с друга, после и уволнена от работа, бива "наказвана" с ниска издръжка, защото е от Харманли и е супер нагла, че е дала едно интервю, което не се харесало на новата Ивановица.
Аре, нема нужда...

Само да кажа, че Вихра ми е последна грижа, случаят ме потриса глобално, защото не е прецедент по нашите ширини.

Страхотно написано, просто няма какво да се добави.  newsm10

# 492
Браво Клонке, много добре написано! newsm10 smile3501

# 493
  • София

Peace

Имаше една мъдрост "За да направиш детето си щастливо, обичай майка му."

Тези лексиконни фрази са доста лишени от връзка с реалността.
Не е възможно насила да обичаш някого. И фактът, че една жена е станала майка на детето ти не й дава доживотна гаранция за любов. Но, виж, уважението е задължително.
Ако си мъж, просто нямаш алтернатива - и да не я обичаш, и да не те кефи, и да не кефи новата ти тръпка, щом си бил с нея, щом си градил с нея нещо, щом имате общо дете, тази част от живота ти, която е свързана с ВАШЕТО дете, касае САМО ВАС. Решенията се вземат заедно, съобразяваш се, това е. И да й харесва на новата, и да не й харесва, не изчезваш от живота на майката на детето си, изчезваш САМО и ЕДИНСТВЕНО от живота на бившата си СЪПРУГА. Няма интимност, няма споделено ЛИЧНО време, но време с детето, разговори за детето, помощ, общи празниси с детето трябва да има. Така постъпват цивилизованите и достойни хора. Ако бившата прегърне настоящата - ок, супер. Ако - не, пак - ок. Отделяш единия живот от другия, поемаш си ангажиментите и към старото семейство, и към новото, без да ги противопоставяш, а не се държиш като дивак.
С времето страстите се уталожват, хората си поемат по пътя, но могат да запазят нормални отношения и ето това би било чудесно.

# 494
  • В тъмната гора.
Имам една молба...много моля да ме насочите, къде мога да напиша два реда на Карбовски. Имал сайт, но нещо не мога да го открия...а и ако може да е актуален. Много ще съм ви благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт