Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 623
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 705
...
Тук обаче не е така самата Вихра казва ,че Иван е чудесен баща .
Детето няма как да се адаптира добре ако майка му непрекъснато го настройва против бащата и новата му любов .т.е. изцяло от нея зависи състоянието на Ава  и как тя ще чувства.
...

Ами не може ли пък заради детето тези велики любови  Crazy да се оставят настрани за известен период и времето наистина да е посветено на детето му. Мислиш ли сериозно, че каквото и да казва една майка, детето няма собствени интерпретации и чувства. Не говорим за бебче на няколко месеца, имам близки разделени и знам как разсъждават децата им. Понякога сърцето ме боли от случайни детски коментари, които подсказват за разсъжденя, каквито никога не бих предположила за едно дете.
Как да бъдат оставени на страна и защо пък да е нужно?
Не са разделени от месец все пак.
Мислите и чувствата на детето на тази възраст са доста зависими от родителите.
Около 30 минути ми бяха нужни да разясня на  пет годишния си син какво е развод и как мама е най-най- важна .След това ми трябваше повече време да го успокоя и да го убедя ,че с тати се обичаме и няма да се разделяме.
Идиотска работа от моя страна.  ooooh!

# 706
Скрит текст:
Тук определено са много сладки
http://www.avahristova.blogspot.com/
Скрит текст:
  Heart EyesСъщински бонбон.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 14:11 от andota

# 707
Аз също знам за деца на по 7-8години, за които разводът на родителите им е бил шок. Въпреки, че не е бил публичен като тоя. Просто демонстрирането на любов от страна на единия родител към чужд човек и деца е достатъчно да ги травмира. Така че тая демонстрация на велика любов към Ирина е шамар не само към Вихра, а и към детето. Има нужда от време да послегнат нещата и тогава всичко щеше да си дойде на мястото. И ако Ирина беше благородна жена, за каквато се напъва да се представи, щеше да повлияе на мъжа до себе си и сама да се откаже от срещи с детето на първо време.

# 708
Най-страшното от интервюто на Иван  е,  че избълва неща, които ще рефлектират върху дъщеря му.
Нали никой не се заблуждава, че ще е нужно много време 6г. Ава да разбере за начина, по-който говори за майка й Wink.
При това по всяка вероятност от някой връстник подочул коментари, което пък ще е  ooooh!.

каквото й да говори, целта на това  интервю беше да изчисти образа на Ирина като разбивачка на семейства.

Между другото, това за Кузов и Вихра и трите дни неизлизане от стаята, факт ли е?
Тоя донос и изцепките за "харманлийския й мозък" са ми пречката да застана на страната на Иван.

# 709
Може смс-ът да е следствие на паника от проведен половин час преди това разговор /измислям си, моля не го пишете утре в Шок!/, на който Иван да й е казал: "Гледай сега, какво ще те направя, тъпа овца такава!" и нейният мозък да е измислил само това, за да го спре. Аз мога сега да ти кажа, че никога не бих паднала на това ниво на нейно място, ама да благодарим на бога, не съм на нейно място и не мога да знам със сигурност. Да пази Господ!  Stop
Това беше и първата ми мисъл, когато излъчиха предаването в събота, така че може и да не е далеч от истината.   Wink

# 710
Но Иван сгреши точно тук, щастливия човек трябва да е щедър към останалите, не да злобее и от от екрана на национална медия Sad

Да така е Peace По принцип от наранения, от този който още има чувства може да се очаква всичко понеже е в състояние на афект. Все си мисля , че другият,  който уж е намерил любовта трябва да е окрилен от новите чувства и да се държи по-снизходително и великодушно.
Мисля, че тук се е намесила Ирина и така се е вживяла в ролята на великата страдалка, че на един влюбен глупак от мъжки пол колко му трябва. Мъжете се манипулират много лесно, когато са влюбени-примери мноооого. Така че за това поведение на Иван немалка роля има фенката на турски сапунки Ирина Peace

Подчертаното е и моето мнение.
Този, който рита кочината, трябва да бъде по-отговорен и да прояви достойнство.
От прочетеното дотук впечатлението ми е, че Вихра се държи по-умерено от това, което би могло да бъде, във всеки случай по-умерено от бившия си. Историята познава и по-големи публични панаири, направени от наранени жени.

# 711
Аз се изумявам как заради една съблечена рокля, което си е  продуцентско решение, Вихра беше едва ли не изпратена на психиатър или пък едва ли не се подготвя за Плейбой. Една камара жени се показаха дибидюс  по разни списания или пък си пускаха еротични клипчета в името на кариерата, а тя просто си свали сватбената рокля, под която дори не беше гола,  и вече я превърнахте в недостойна и ненормална жена.

# 712

детето,  иначе не би го споменавала. Дано да се разбира какво казвам. ам. Но може не всичко да е така, както изглежда.  Simple Smile Може смс-ът да е следствие на паника от проведен половин час преди това разговор /измислям си, моля не го пишете утре в Шок!/, на който Иван да й е казал: "Гледай сега, какво ще те направя, тъпа овца такава!" и нейният мозък да е измислил само това, за да го спре. Аз мога сега да ти кажа, че никога не бих паднала на това ниво на нейно място, ама да благодарим на бога, не съм на нейно място и не мога да знам със сигурност. Да пази Господ!  Stop
/Наистина е трудно да се коментират толкова лични неща за непознати хора. Може и ти да си правата в случая. Аз говоря само за една вероятност./

В такъв случай не бива да се отрича така бурно и  правото на Иван също да има своите емоционални /и не добре обмислени/ реакции. В интервюто му имаше няколко такива момента, които го представиха в - светлина.
Аз като цяло май ги 'натоварих' с интелгентност, която не притежават.  Simple Smile
Общо взето Вихра ми се струва една психясала селска пръчка, а той ми е доста първобитен, макар в спора да съм на негова страна определено.

# 713
Аз също знам за деца на по 7-8години, за които разводът на родителите им е бил шок. Въпреки, че не е бил публичен като тоя. Просто демонстрирането на любов от страна на единия родител към чужд човек и деца е достатъчно да ги травмира. Така че тая демонстрация на велика любов към Ирина е шамар не само към Вихра, а и към детето. Има нужда от време да послегнат нещата и тогава всичко щеше да си дойде на мястото. И ако Ирина беше благородна жена, за каквато се напъва да се представи, щеше да повлияе на мъжа до себе си и сама да се откаже от срещи с детето на първо време.
На първо време да ,но явно това първо време е изтекло вече ,все пак делото е в ход.Нали на това дело ще се решава колко и при какви условия бащата ще вижда детето си за в бъдеще.
Колко време трябва да мине за да може майката да настрои достатъчно добре детето против другия родител и новата половинка ?

Може смс-ът да е следствие на паника от проведен половин час преди това разговор /измислям си, моля не го пишете утре в Шок!/, на който Иван да й е казал: "Гледай сега, какво ще те направя, тъпа овца такава!" и нейният мозък да е измислил само това, за да го спре. Аз мога сега да ти кажа, че никога не бих паднала на това ниво на нейно място, ама да благодарим на бога, не съм на нейно място и не мога да знам със сигурност. Да пази Господ!  Stop
Това беше и първата ми мисъл, когато излъчиха предаването в събота, така че може и да не е далеч от истината.   Wink
И това само защото ти е минало като мисъл ? Laughing

# 714

Това беше и първата ми мисъл, когато излъчиха предаването в събота, така че може и да не е далеч от истината.   Wink
И това само защото ти е минало като мисъл ? Laughing
  Да!  Wink

# 715
  • Sofia
....
 И ако Ирина беше благородна жена, за каквато се напъва да се представи, щеше да повлияе на мъжа до себе си и сама да се откаже от срещи с детето на първо време.

Галана  Peace исках да напиша същото едно към едно.

Iliana__  и си права и не си. Виж какви  ooooh! главоболия ти е донесъл един хипотетичен разговор и си представи колко по сложно би могло да е в действителност - доколкото разбирам не ти се е налагало да го разбереш.  Peace Да, можем до някъде да влияем на мислите и чувствата на децата си, но наистина само донякъде. Съдейки по моите деца, Ава е във възраст, в която вече със сигурност си съставя и собствена картинка.
Да го кажа и така в едно изречение - В със сигурност не е успяла на 100% да скрие преживяванията си от детето, дори и да иска. За какво точно и е на малката да гледа баща си влюбеното гълъбче и "най-добрата майка" и къде е ползата за нея?

# 716
Изобщо цялата история е като наръчник как НЕ трябва да се държим , когато се развеждаме
/особено с богатите си мъже  Twisted Evil/

# 717
  • Sofia
За да не ни накажат  ooooh! С издръжка от 270лв. Е той Иван ще дава и повече, но другото ще е защото така е благоволил, за което следва да получи подобаваща благодарност сигурно.  Sick

# 718
На първо време да ,но явно това първо време е изтекло вече ,все пак делото е в ход.Нали на това дело ще се решава колко и при какви условия бащата ще вижда детето си за в бъдеще.
Колко време трябва да мине за да може майката да настрои достатъчно добре детето против другия родител и новата половинка ?
Нали не мислиш, че човешките отношения се движат и определят от срокове Rolling Eyes Колкото е необходимо-толкова. Вихра не спира Иван да се вижда с Ава. Тя е против присъствието на Ирина. Присъствието на Ирина не е и нужно. Какво ще прави тя? Ще им свети на срещите ли? Защо и е на Ирина да присъства? Не издържа без да види Ава, много я обича, липсва и? Тинтири-минтири. Това, което цели е да зътвърди позициите пред мъжа си.
Пак казвам ако е оная тактична и благородна жена търпеливо ще се оттегли настрани. Има време да се опознаят-цял един живот.

mds Hug Hug Hug

# 719
В такъв случай не бива да се отрича така бурно и  правото на Иван също да има своите емоционални /и не добре обмислени/ реакции. В интервюто му имаше няколко такива момента, които го представиха в - светлина.
Аз като цяло май ги 'натоварих' с интелгентност, която не притежават.  Simple Smile
Общо взето Вихра ми се струва една психясала селска пръчка, а той ми е доста първобитен, макар в спора да съм на негова страна определено.

Абсолютно не му отричам това право. Била съм свидетелка на доста недостойни прояви и изблици на хора, които обичам, харесвам и ценя, така, че ...на всеки може да му се случи. Сега... тва, че конкретно този пич аз го смятам за леке си е лично мое субективно мнение.  Grinning
Всъщност темата стана интересна и въпреки нашите реалити герои.

Общи условия

Активация на акаунт