С мартенички да закичим,януарските дечица! Тема 34

• 36 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
аз май преди време споделих, една приятелка от Мед. колеж правиха химичен анализ на активия за упражнение и се оказа, че вътре няма никакви бактерии, а рициново масло  Laughing Тъй че...

# 76
Добър ви ден!

Ние днес голям сън ударихме. И сега Кали си гледа Бейби ТВ от кошарата в спалнята, ММ излезе за храната на Кали, каката се приготвя за у-ще, а мама си пие кафето и разцъква интернетУ  Whistling

Бебеш, определено водите всички по брой зъбки.

Кали за сега няма реакция от ваксината за шарките.

аз май преди време споделих, една приятелка от Мед. колеж правиха химичен анализ на активия за упражнение и се оказа, че вътре няма никакви бактерии, а рициново масло  Laughing Тъй че...

Joy Joy Joy   Тогава е  ясно защо е такъв ефекта.

# 77
аз май преди време споделих, една приятелка от Мед. колеж правиха химичен анализ на активия за упражнение и се оказа, че вътре няма никакви бактерии, а рициново масло  Laughing Тъй че...
Shocked

# 78
Това с рициновото масло съм го изтървала, но съм склонна да повярвам  Peace

По-скоро не вярвам, че има нещо живо и полезно в Активия, била тя натурална, с плодове, с мюсли...
 Naughty

Вяра имаше затруднено изхождане по едно време, но се оправи с овесени ядки.
Всяка сутрин и трите закусваме един и същ бъркоч -варя овесени ядки, добавям тиквено брашно/понякога много малко шипково брашно за цвят, че затяга/, медец малко и олио от гроздови семки!
Акат като за Олимпиада  Mr. Green
Аз също не се оплаквам вече  Embarassed

Варена тиква, печена тиква, сини сливи във всякакви варианти, круши...доста спомагат за  разхлабване.

# 79
  • София
рициново масло, найс, а  Joy  никога не съм вярвала, че има нещо полезно вътре

ние си имаме 3 зъбчета, горкото се измъчи. Иначе още покашля, но поне от 2 дни няма температура.

Нашата ЛЛ нещо ме дразни напоследък и ми се иска да имам резервен вариант, та може ли някой да ми препоръча добър частен педиатър (а ако е от южните квартали още по-добре)

Буби, как е Зори, кашля ли още?

# 80
  • sofia
Ехоооу!

Ние днес пак станахме в 8ч. На Лия и се показва 4то зъбче долу.
Мила, верно бъркоч ядете. Медът как понася на бебките? Каката как е?
Нещо ми е замотано, до скоро.

# 81
Мила, верно бъркоч ядете. Медът как понася на бебките? Каката как е?

Бъркоч, ама много вкусен   chef
Добре им понася медецът, няма проблеми  Peace
На каката дадох много късно мед, но то при нея няма и за какво. Чая си го пие чист. А тя е ток и жица. Здрава, ама проклета...  Mr. Green

А на малките не знам за какво го слагам тоя мед, те и без мед ядат бъркочката Simple Smile 

И в тоя ред на мисли - чудех се кога и по скоро дали да добавя канела и ванилия...в бъркоча  Laughing

О, и тия зъби... Някой ми смени децата-станаха едни мрънкащи, тръшкащи, ревящи, неспящи...
Може ли пък наведнъж да растат и кучешки и кътници и всякакви други  Tired отвсякъде зъби аха аха наболи и подути венци  Tired

# 82
Джанче, не знам от кога се дава канела, но Кали вече си хапна с един от десертите от ДК. Понесе и добре, без проблеми.
А за зъбите, какво да ти кажа, Кали миналата седмица изкара двата горни кътника, а сега гледам, че и един от долните е пробил, значи и втория долен ще пробие до два-три дни. А при теб всичко е по 2.

# 83
  • sofia
Аз ванилия съм давала.
В Кауфланд Пампрс 4 е 38 лв за 99 бр. Добра цена ли е?

# 84
  • Варна
Бърз запис
Люба мерси  bouquet

# 85
Здравейте, момичета! Вече няколко дена се каня да пиша и докато ви прочета, малката се събуди. Днес успях да ви прочета и май ще се разпиша.
За фонтанелата - и нашата не се е затворила напълно и понеже нямаме почти коса много се вижда Laughing Иначе Вигантол давам по 2 капки от както се е родила, рядко да съм пропускала. Иначе се роди с доста голяма фонтанела.
Калинчо голям алпинист и голям красавец.
За заспиването - през деня заспива сама в креватчето или в количката, ако сме навън. Вечер след кърмене я гушкам, без да я люлея и тя заспива.
Сокове и АМ и моята не иска, кара само на кърма. Вода също не обича.
В неделя мисля да правя прощъпулник, да видим какво ще избере и ще докладвам.

# 86
  • София
Момичета,дайте идея за прощъпулника какво може да се сложи за актриса и стюардеса?

# 87
  • Пловдив
О, и тия зъби... Някой ми смени децата-станаха едни мрънкащи, тръшкащи, ревящи, неспящи...
Може ли пък наведнъж да растат и кучешки и кътници и всякакви други  Tired отвсякъде зъби аха аха наболи и подути венци  Tired
уфффф и мойто е така  Confused

Калин голям катерач  Simple Smile Стаско вчера се качи на ниската маса , преди се катереше на шкафа и се набутва зад телевизора  Crazy

и от антибиотика си имаме обрив  Whistling - на моменти е изразен, в други не се забелязва.

Гъбка - за актриса един диск , за стюардеса - самолетче Simple Smile

# 88
  • sofia
За стюардеса - шалче( като от униформите им)
За актриса- перука, гримове, реквизит

# 89
Люба, за мене не е добра цена. Бройката идва по 38ст., сравнени с турските които са по 33ст. бройката. Нали говориш за Актив Бейби.

Общи условия

Активация на акаунт