Математически турнири - 14

• 83 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • България
Може ли да ми изпратите отговорите за3-4 клас на ЛС.Благодаря предварително!

# 271
Може ли да ми изпратите отговорите за 7-8 клас на ЛС.Благодаря предварително

# 272
Благодаря на Елл за задачите. При нас излязоха резултатите. С три грешки сме. Не умеем да простираме. Laughing. На 13 задача отговорът е А.

Това официален отговор, по който е проверявано ли  е ?

Как може да е А? Наистина, това официалните отговори ли са? Е те тая задачка няма да ни класира на Националния! Cry

# 273
Robi-bobi, ако имаш отговорите за 7-8 клас, моля те изпрати ми ги на лс! Благодаря предварително!

# 274
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здарвейте!
Може ли някакви задачи и отговори за 6 клас.
t_manolova@yahoo.com
Благодаря

# 275
Здравейте, може ли да ми изпратите на sne@dir.bg  задачите за 5-ри клас. Благодаря предварително!

# 276
Моля ако някой който се е класирал и знае отговора на задача 13 от 3 и 4 клас със сигурност да го каже дали е А или D.Благодаря предварително.Тук се спори ,а няма смисъл.

# 277
искам да споделя нашите отговори за 3-4 клас от днес
1A  2D  3B  4C  5A  6C  7E  8D  9E  10B  11E  12C  13A  14B  15D  16C  17D  18C  19D  20B  21A  22D  23E  24C
Ако някой може да сподели дали има други отговори

Zdravei, nie poluchavame sashtite otgovoril.

# 278
A kakav drug otgovor moje da ima zadacha 13? Triabva chisloto da se deli na 3 za da moje 2/3 da sa momicheta i 1/3 momcheta.

# 279
Ops, vidiah che spored vas e vazmojno da e D. Predpolagam , che v tezi sastezania vsichko e vazmojno, predpolojenieto mi e neoficialno (za A)

# 280
Искам да кажа, че нямам официални отговори. За 13 стигнахме до този извод, тъй като има три сигурни други грешки, а има 105 точки. Все пак е добре да се изчакат официалните отговори. Според мен, ако отговорът е А, има грешка в превода. По- правилно, според мен, е да се каже в класа на Николай.

# 281
Погледнах в старите теми. Някои софийски училища са изнесли резултати около седмица след състезанието. На страницата на РИО са ги качили на 31 март, а състезанието мисля, че беше на 19-ти.

ОК, нека си смекча малко изказването и аз. Резултати по училища - след седмица общо взето (например във фоайето на СМГ).
Резултати за София - може и до края на месеца да има.
Но истинско КЛАСИРАНЕ и най-вече информация кой отива на втори кръг ще има наистина май месец.
Може да прозвучах крайно, но аз разните градски и училищни класирани (и награждавания) не ги броя, защото са много необективни. В един град дете с 80 точки може да е на първо място, в друг град дете със 130 точки да е на 21-во. 

# 282
В МГ-Варна са изнесени отговорите на задачите от ЕК  и на "спорната" задача 13 за 3-4 клас като варен отговор е посочен А.

# 283
Може ли да попитам,аз ли отново не съм в час,или само в нашия град са взели на децата и чернови,В и белови?Отново ли регламента не е за всички,или всяко училище си рашава само за себе си?И аз бих желала да видя и задачите, и отговорите.В последно време все има някакви проблеми.

# 284
Maми, моля ви, ако някой има задачи и решения за 2 клас, да ми ги прати или да пусне линк. Изчетох темата, нищо не намирам, само отчаяни призиви на други майки на второкласници!

Общи условия

Активация на акаунт