Математически турнири - 14

• 83 830
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Stella Maria , обсъдихме ги в отчетната за 2 клас , но не е гаранция , че са точно такива.

# 286
Stella Maria , обсъдихме ги в отчетната за 2 клас , но не е гаранция , че са точно такива.

А, благодаря, сега ще я открия.

# 287
  • Варна
Много моля, някой ако може, да ми изпрати задачите за 2 клас! Благодаря предварително!
ipg124@yahoo.com.sg

# 288
 А къде да търсим класирането от ЕК и от днешното контролно в МГ Варна?

# 289
Моля, ако някой има отговорите за 7-8 клас да ми ги прати на лични.  Embarassed

# 290
Интересно ми е във Варна какъв е най-високият резултат за 5 клас. Обикновено там дават почти винаги едни от най-добрите резултати и ще ми бъде чудесен ориентир за трудността на състезанието тази година.
Видях за Русе. И там е много интересно - 5-класникът на 1 място е с повече точки от 6-кът, оглавил класирането.

# 291
В МГ-Варна са изнесени отговорите на задачите от ЕК  и на "спорната" задача 13 за 3-4 клас като варен отговор е посочен А.
а останалите отговори са такива каквито ги гледаме по постовете ли? защото имам съмнение за 19 и 20 задача

# 292
В МГ-Варна са изнесени отговорите на задачите от ЕК  и на "спорната" задача 13 за 3-4 клас като варен отговор е посочен А.
а останалите отговори са такива каквито ги гледаме по постовете ли? защото имам съмнение за 19 и 20 задача

19-D, 20-B

# 293
Опитах се да намеря френския вариант на темата 3-4 клас, за да видя, дали проблемът е в превода, но не успях...

# 294
Az ne mislia che 13-ta zadacha e neiasna. Vaprosa e : 'koe ot posochenite chisla moje da e ravno na broia na VSICHKITE deca koito uchat v tozi klas'.

# 295

19-D, 20-B
Не мога да разбера тогава 20 зад
СЛКВ
КЛСВ
ВКЛС
кой е 4 начин

# 296

Zdravei, otgovorite ima li gi v electronen variant ili sa samo zalepeni na uchilishteto?

# 297
# 298
мерси май оставаме с 2 нерешени задачи

# 299
Някой спомня ли си дали за 2011г. разрешиха на четвъртокласници с 3 грешни задачи да се класират за Национален кръг?Върти ми се нещо,че се коментираше,но не си спомням за кой клас Rolling Eyes
Не - моят син беше 90%, но понеже имаше много деца с такъв резултат не ги допуснаха до Националния кръг. Права е Черна станция - само максимален резултат гарантира 100% участие в Националния.

Това важи ли  и за долния клас? Ние сме 3-ти клас  и сме с една грешка (поне така си мислим) - означава ли това че детето може да не се класира за националния?

Общи условия

Активация на акаунт