Математически турнири - 14

• 83 855
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Нашите сладури били обрали всички първи места - индивидуални, отборни, всички възрастови групи. Даже се шегували помежду си, че повече нямало да ги канят. Laughing

пореден повод за гордост - браво на децата   bouquet

# 151

Награждаване от математическо състезание "Роман Хайнацки"

1.Грамотите на учениците от ПЧМГ и ЧНУ "Питагор" ще бъдат връчени от госпожа Влъчкова в петък, на 09.03.2012 г., от 14.00 ч. в дирекцията на училището.
2. Грамотите на наградените ученици от СМГ ще бъдат предадени на техните преподаватели, които ще им ги връчат.
3.Грамотите на наградените ученици от други училища могат да бъдат получени от офиса на ПЧМГ всеки работен ден между 09.00 - 16.00 ч.

http://www.parvamatematicheska.com/bg/news/175.html

# 152
# 153

Награждаване от математическо състезание "Роман Хайнацки"

1.Грамотите на учениците от ПЧМГ и ЧНУ "Питагор" ще бъдат връчени от госпожа Влъчкова в петък, на 09.03.2012 г., от 14.00 ч. в дирекцията на училището.
2. Грамотите на наградените ученици от СМГ ще бъдат предадени на техните преподаватели, които ще им ги връчат.
3.Грамотите на наградените ученици от други училища могат да бъдат получени от офиса на ПЧМГ всеки работен ден между 09.00 - 16.00 ч.

http://www.parvamatematicheska.com/bg/news/175.html

А как се разбира кои са наградените ученици?  Thinking

# 154
Oт сайта на ПЧМГ не може да се разбере кои са наградените .... Попитах същото чрез е-мейл в 11:24 ч., но все още нямам отговор (въпреки,че са прочели писмото в 11:33 ч.) Thinking newsm78

# 155
Oт сайта на ПЧМГ не може да се разбере кои са наградените .... Попитах същото чрез е-мейл в 11:24 ч., но все още нямам отговор (въпреки,че са прочели писмото в 11:33 ч.) Thinking newsm78

Да, и аз затова се зачудих кои са наградените. Пак прегледах сайта им и не става ясно. Може би трябва да маркират в друг цвят победителите, за да не звънят всички родители и да ги притесняват. Confused

# 156
  • София
В 125-то Димитров им раздаде грамотите. Поне синът ми си я е получил.  Peace

# 157
и в СМГ вчера са раздали грамотите Peace

# 158
Здравейте искам да попитам дали някой може да ми помогне .Трябват ми от предни години задачите на  състезания на " С дръзновението на апостола"     за втори клас в Русе.Благодаря ви предварително.  bouquet

# 159
  • ride my bike...
A aз не мога да намеря отговорите на кенгуруто 2004г. 3-4 клас. Rolling Eyes

# 160
  • София
А къде има задачи за 2004 за 3-4 клас?

# 161
  • София и там където не се пуши
А къде има задачи за 2004 за 3-4 клас?

На първия пост, няма ли в линковете които са пуснати  newsm78

# 162
Аз определено се съмнявам в 12 зад. за 2кл от кенгуруто от 2009  newsm78

# 163
Аз определено се съмнявам в 12 зад. за 2кл от кенгуруто от 2009  newsm78

Според мен няма проблем със задачата, освен че след като в условието на задачата формата на часа е зададен в този вид - 6.15 и 7.30, то и в отговорите би следвало да бъде спазен формата, а не както е дадено 17.00, 17.45 и т.н. Иначе е ОК.

# 164
ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ЕВРОПЕЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ!

От 7 до 10 март 2012г.в гр.Биловец, Република Чехия се проведе 20 международен математически дуел. Участваха училищни отбори от Австрия, Италия, Чехия, Полша, Румъния и България. Отборът на СМГ спечели първо място в младшата възрастова група, първо място в средната възрастова група и второ място в старшата възрастова група. Индивидуални първенци са: Никола Константинов с преподавател Велико Колев, Велина Иванова с преподавател Ирина Шаркова, Емилиян Рогачев с преподавател Елена Станчева, Владимир Суванджиев с преподавател Ирина Шаркова, Даниел Атанасов и Деница Маркова с преподавател Линка Минчева и Виолета Найденова с преподавател Красимира Петрова.

Общи условия

Активация на акаунт