Математически турнири - 14

• 83 999
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Ако знаете къде е класирането за София, дайте линк  Simple Smile

Joy Joy Joy

Добра шега.

Знаеш ли кога ще има класиране за София? След два месеца най-вероятно.

# 256
  • София
Благодаря на Елл за задачите. При нас излязоха резултатите. С три грешки сме. Не умеем да простираме. Laughing. На 13 задача отговорът е А.

Това официален отговор, по който е проверявано ли  е ?

Черна станция, не е лош резултата, а тя е 3кл.Но каза, че й е било трудно, не обича да бърза и предполагам това я е затормозило.

# 257
Здравейте,

Къде мога да видя отговори за 4 клас?

# 258
Здравейте,

Къде мога да видя отговори за 4 клас?

2-3 страници по-назад - те са и отговори за трети клас, ако не бъркам

# 259
Да - така е. Аз прочетох последните 2 страници и открих само постове с молба за задачите. Не видях отговори и затова попитах. Благодаря.

# 260
Цитат на: Черна станция

Добра шега.

Защо мислиш така,
Кенгуруто се провежда на 17.03.2012г. във всички заявили градове и вече има обявени резултати.
Най-вероятно днес или най-късно понеделник ще бъдат обявени резултатите и за София-град.

# 261
Цитат на: Черна станция

Добра шега.

Защо мислиш така,
Кенгуруто се провежда на 17.03.2012г. във всички заявили градове и вече има обявени резултати.
Най-вероятно днес или най-късно понеделник ще бъдат обявени резултатите и за София-град.

За съжаление имам дългогодишен опит с Кенгуруто. Резултати (точки) на явилите се в СМГ ще има може би в идващата събота, във фоайето на гимназията. Това важи и за други училища.  Обаче обобщените резултати с класираните за втори кръг деца излизат много по-късно. Обикновено май месец. А всъщност това е истинското крайно класиране, от което се интересуваме. То и няма как да се каже колко деца отиват на втори кръг, ако не са обобщени данните за цялата страна, защото точките, с които децата биват допускани, зависят от бройката на децата с висок резултат. Освен това повечето училища в София се бавят много с изпращането на протоколите, а без протоколи няма общо класиране. Дори на градско ниво София винаги е последна.
Е, ще се радвам, ако тази година е различно, но не виждам основание да вярвам в това. Дано ти си права Peace

# 262
Може ли да ми изпратите отговорите за 5-6 клас на имейл vgh2100@abv.bg

# 263
Резултати - Видин

Резултати - Ловеч
Погледнах в старите теми. Някои софийски училища са изнесли резултати около седмица след състезанието. На страницата на РИО са ги качили на 31 март, а състезанието мисля, че беше на 19-ти.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 08:44 от Анонимен

# 264
  • Варна
A резултатите за Варна дали са изнесени и ако да, може ли да ми дадете линк?

# 265
A резултатите за Варна дали са изнесени и ако да, може ли да ми дадете линк?
Обикновено Варна и София се водят за ръчичка.  Mr. Green
За да не заливаме темата с един и същи въпрос относно резултатите в различни градове, ще си позволя да кажа следното - доста хора четат и пишат тук. Когато намерят линк с резултати, обикновено го пускат в темата. Така поне правя аз ( обикновено с големи букви и цветно, за да се откроява на фона на останалите мнения). Така, че е най-добре да се следи темата и ако резултати от конкретно място не са публикувани тук, просто да се изчака малко. Рано или късно ще се появят.  Peace
И тъй като получих доста ЛС - нямам нито задачите, нито отговорите за който и  да било клас.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 09:17 от Анонимен

# 266
Ако знаете къде е класирането за София, дайте линк  Simple Smile

Joy Joy Joy

Добра шега.

# 267
Чакаме и резултатите   в Пазарджик.Ако разберете пускайте  макар,че ако съдя по минали години няма да е скоро

# 268
Някой може ли да ми прати задачите за втори клас  Grinning

# 269
Здравейте, може ли да ми изпратите на ЛС задачите за 2-ри клас. Благодаря предварително!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт