Математически турнири - 14

• 83 665
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
А някой направи ли си труда да провери 30 задача за 5-6 клас? И какво е мнението ви за коректността на дадения отговор. Защото малко ми е съмнителна.
Според мене задачата никак не е съмнителна и е коректно зададена

# 421
[ ...ние ще ходим на лингвистично кенгуру на 1ви Април и като погледнахме теста от миналата година има задачи с по 2 вярни отговора.
Като стана дума за лингвистичното, ако и при него темите са еднакви за всички държави, отново се очертава невероятен гаф.  Mr. Green
Докато ровех за английския вариант на математическото състезание попаднах на интересни неща.

# 422
Шъъъъъъъъъъъът, Дидева, ще ни стрелят. Виж вчера като подхвърлих за руското кенгуру, какво се заформи............

# 423
 Grinning Grinning Grinning и това май не е редно........... Laughing Laughing

# 424
Ами, да ни стрелят. Ние какво сме виновни, че някой е публикувал уж забранени неща.
Аз още не мога да разбера какъв точно е проблемът състезанието да бъде проведено навсякъде, както е при АМС.
Хихихи... Току-що открих, че според пакистанците:
This Contest is held worldwide on the same day and same
time
therefore the Change of Date & time OR late or
earlier start of exam is not allowed to any institution in
any situation. In case of violation the institution shall be
disqualified.
http://www.kangaroo.edu.pk/download/12/InstructionsIKMC2012.pdf

# 425
аз предлагам да гледаме вече към областната олимпиада по математика, понеже остават по-малко от три седмици. и в тази връзка може ли някой да пусне задачи от 2004,2005г , а и решения от 2003до 2006г. може и на e-mail n.pencheva@europapier.bg

# 426
Моля за задачите 3-4 клас - nicolova74@abv.bg

# 427
Относно 30 - та задача за 5-6 клас, виж по напред в постовете се коментираше....

# 428
[ ...ние ще ходим на лингвистично кенгуру на 1ви Април и като погледнахме теста от миналата година има задачи с по 2 вярни отговора.
Като стана дума за лингвистичното, ако и при него темите са еднакви за всички държави, отново се очертава невероятен гаф.  Mr. Green
Докато ровех за английския вариант на математическото състезание попаднах на интересни неща.

Дааа, не се бях сетила. По-добре да не чета форумите, стана много сложно. И там ли регламент задължава да се проведе на една и съща дата във всички държави?

# 429
Здравейте,аз ви доказах,че 14 задачи за 5-6 клас са абсолютно еднакви в Русия и България,а руския е много близък език със бг.И руските ги има качени на 15.03 в 01.19 и втори път в 02.41 часа,вие спорите за една единствена задача.А за мен отговора е твърдо 25,всичко друго е интерпретации.

# 430
Ами, да ни стрелят. Ние какво сме виновни, че някой е публикувал уж забранени неща.
Аз още не мога да разбера какъв точно е проблемът състезанието да бъде проведено навсякъде, както е при АМС.

Какво е АМС?

# 431
Може някой вече да го е пуснал, но аз сега го видях и за всеки случай пускам линк-а: класиране в РУСЕ

http://smb-ruse.com/materials/klasirane_EK170312.html

# 432
AMC - Australian Mathematics Competition - Преди време му казваха също Австралийско кенгуру и се провежда в цял свят през август, ако не греша, през първия четвъртък на месеца.

# 433
AMC - Australian Mathematics Competition - Преди време му казваха също Австралийско кенгуру и се провежда в цял свят през август, ако не греша, през първия четвъртък на месеца.
newsm10
И да попитам кога за първа година е имало Зимни математически за малката състезателна група?

# 434
Австралийско математическо състезание, известно още като Австралийско кенгуру.
Между другото не е нужно всяко мнение да пускаш в отделен пост. Във форума има опция за редактиране и допълване.
За тези, които ни четат от скоро - в темата на предходни страници има линкове към резултатите от Габрово, Русе, Видин, Ловеч, Шумен, Сливен и Гоце Делчев.

Общи условия

Активация на акаунт