Математически турнири - 14

• 83 576
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Кенгуруто свърши - да попитам някой може ли да помогне със задачки от турнира в Шумен - за трети клас  Praynig

http://www.pmg.icon.bg/index.php?page=turnir&action=akpproblems

Ще проверя дали нямам и още на домашния компютър.

# 481
  • София и там където не се пуши
Да ви кажа от личен опит не правят корекции. Така че не го мислете.

Единствената тъпа корекция, която се прави Е на изпитите на седмокласниците, пак така двусмислени отговори и правят корекции, мислили едно от МОН, децата които са мислили по дадена задача отговарят същото, но родители на немислещи деца доказват, че немислилите могат да имат едикакво си предвид по материал да речем от гимназиален курс . (просто пример не се задълбавайте) .

Това го казвам, за да не се вторачвате много, никой няма да вземе умението на децата ви.

# 482
Резултати - Велико Търново

Резултати - Силистра

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 11:47 от Анонимен

# 483
  • София
...

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 14:18 от Краката му стърчат навън

# 484
  • Варна

Ще проверя дали нямам и още на домашния компютър.

Дидева, тези, които са качени на сайта на Шумен, са ясни, молбата ми беше към частта с "домашния комп" - ще съм благодарна   bouquet

# 485
  • София
извинявам се, че се намесвам, но искам да попитам нещо - знаете ли колко е чертата за преминаване на втори кръг на математическото кенгуру? Прочетох в регламента, че са 10 деца за всеки регион. София-град един регион ли се води?

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 13:24 от Andariel

# 486
Искам да изкажа благодарности на Дидева, която пуска своевременно линкове към класиранията, аз чакам Пазарджик и следя 6-ти клас, защото синът ми е в тази група , и ми прави впечатление , че резултатите са доста ниски.
 Andarielhttp://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … /2011_kenguru.pdf Надявам се да ти е от полза

# 487
  • София
Не ви ли омръзна кенгурчета и Николай вече 4-ти ден?

Ако нечие бъдеще в СМГ зависи от тези 5 точки и детето е на ръба, то не е ли по-добре да потърси друго поприще, дето е по-убедително в него?

# 488
  • София
...

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 14:17 от Краката му стърчат навън

# 489
  • Кори Селести
Моля, за обсъждания на задачи да използвате темата в отчетния форум.

Мненията от тази тема, които касаят кенгурчето и Николай ще бъдат прехвърлени там по-късно днес.

# 490
  • София
Искам да изкажа благодарности на Дидева, която пуска своевременно линкове към класиранията, аз чакам Пазарджик и следя 6-ти клас, защото синът ми е в тази група , и ми прави впечатление , че резултатите са доста ниски.
 Andarielhttp://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … /2011_kenguru.pdf Надявам се да ти е от полза

Много мерси! Нашият има 80%, малко не му достига до чертата, но въпреки това много се радваме за него, това е най-доброто му постижение до момента, а не се е готвил специално.

# 491
Бих искала и аз да помоля за задачите и отговорите за 2 кл на :  veni_sam@abv.bg  Благодаря много на този който се отзове!

# 492
# 493
# 494
Съгласно регламента, разработен въз основа на Заповед № РД 09-1738/24.11.2011 г. на министъра на образованието, младежта и науката и съгласно Приложение № 1 (Изисквания за организиране и провеждане на ученическите олимпиади, националните състезания и националните състезания по професии през учебната 2011/2012 година), срокът за проверка на работите от областния кръг на Математическото състезание „Европейско кенгуру” е 14 работни дни от състезателния ден.
Това е за Пловдив!!!Колко сме изпълнителни,а другите градове - как не спазват наредбата!

Общи условия

Активация на акаунт