Математически турнири - 14

• 83 963
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Грешката е моя. Без да искам съм поставила друг адрес в линка. Оправих го.

# 511
И в 107мо вече били изнесени резултатите.

Това вярно ли е ?

# 512
И аз искам да помоля за условията на задачите за втори клас - ivanova.stefi@abv.bg. Предварително благодаря!

# 513
И в 107мо вече били изнесени резултатите.

А в 31-во ни казаха да чакаме ... пък и няма да ги публикуват, че то толкова мн.състезания има  newsm78 -нищо, че при нас не се организитат...

# 514
  • гр.Варна
И аз да помоля за задачите на 2 клас  milena_zlateva@abv.bg   Благодаря!

# 515
  • Варна
моля и на мен задачите за 4 клас, nadja_kondowa@abv.bg - благодаря ти mst все пак Simple Smile

# 516
И аз да помоля за задачите на втори клас. Предварително благодаря nlnikolova@abv.bg

# 517
Специални благодарности на Veni_Sam и успех!

# 518
Ще помоля за задачите за 3-ти и 11-ти клас  vanyia@abv.bg
Благодаря!

# 519
И аз бих искала за 11-ти клас, ако някой ги има...

# 520
Да помоля и за задачите на пети клас. Предварително благодаря nlnikolova@abv.bg

# 521
# 522
Ще си позволя отново да напомня, че в темата вече има публикувани резултати от - Габрово, Русе, Видин, Ловеч, Шумен, Сливен, Велико Търново, Силистра, Гоце Делчев и МГ-Варна-4 клас. Повечето са дадени с цветен увеличен шрифт, за да могат да бъдат намерени лесно между съучениците на Николай, мухата и малкото кенгуру.  Mr. Green

Златна си  bouquet

За съжаление докато не излязат резултати за София, Варна, Бургас и Пловдив все едно нищо не сме видели. Високите резултати са там и от тези четири града ще се определи летвата за национален кръг.

# 523
Имам неофициални сведения за петокласниците в СМГ - София, но само за точките за първо и второ място. Споделям само на ЛС.  Mr. Green
Като гледам резултатите за втори, трети и четвърти клас до момента ми е много интересно къде ще сложат летвата.

# 524
  • София
Имам неофициални сведения за петокласниците в СМГ - София, но само за точките за първо и второ място. Споделям само на ЛС.  Mr. Green
Като гледам резултатите за втори, трети и четвърти клас до момента ми е много интересно къде ще сложат летвата.
Специално за втори клас, аз предполагам, макс. с една грешна задача /85 точки/, а нищо чудно и с нито една, т.е 90 точки.

Общи условия

Активация на акаунт