Математически турнири - 14

• 83 605
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
2 клас!!!!   Моля Моля Моля

Много ти благодаря !!!!

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 22:19 от mmns

# 736
Само да ви кажа. Вече разполагам с всички задачи от ЕК.    bouquet Нуждаещите се, да се обаждат на ЛС! Задачата за 9-10 клас не е онази с пеперудата.

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 23:15 от Анонимен

# 737
На сайта на РИО София има информация за Великденското състезание. Тази година освен в 119-то и в 125-то ще се проведе и във 2-ро СОУ.

# 738
  • София
На сайта на РИО София има информация за Великденското състезание. Тази година освен в 119-то и в 125-то ще се проведе и във 2-ро СОУ.
Полезна информация.
Крайно време беше да включат още поне едно голямо училище.

# 739
Полезна информация.
Само ,че сега учстниците ще са по-малко. От нашето училище за 1 клас на КМС имаше 8 деца, сега 1, второто е под въпрос.
При нас всичко се прави " след дъжд качулка" ooooh!

# 740
Благодаря много за задачите на Ellie's Mammy!

Здравей, аз не съм видяла че търсиш задачите, сега ги пуснах, но изглежда някой ме е изпреварил:) ..да си признае и да си получи благодарностите!

# 741
  • София
Полезна информация.
Само ,че сега учстниците ще са по-малко. От нашето училище за 1 клас на КМС имаше 8 деца, сега 1, второто е под въпрос.
Колко да са по-малко като цяло? В нашето у-ще е обратното на вашето- в първи клас се яви само моето дете на КМС и ВМС, а сега бяха над 30 на КМС от неговия випуск от неговото у-ще. Второкласниците тази година бяха 557 на КМС, а миналата бяха около 300!
Доколкото разбрах, на КМС в 125-то тази година е било на косъм от Индиго2.

# 742
Полезна информация.
Колко да са по-малко като цяло? В нашето у-ще е обратното на вашето- в първи клас се яви само моето дете на КМС и ВМС, а сега бяха над 30 на КМС от неговия випуск от неговото у-ще. Второкласниците тази година бяха 557 на КМС, а миналата бяха около 300!
Доколкото разбрах, на КМС в 125-то тази година е било на косъм от Индиго2.

Да ,така беше в 125-то ,ние бяхме там.Даже бяхме в липсващата стая.

# 743
Не е ли време за нова тема?

# 744
Имам въпрос? Имате ли инфо за състезанието по математическа лингвистика в Русе?

# 745
Имам въпрос? Имате ли инфо за състезанието по математическа лингвистика в Русе?
Какво те интересува? Това, което знам е, че се провежда в рамките на ПМС. Групите са:
група С - 5-7 клас
група В - 8-10 клас
група А - 11-12 клас
Ще се проведе в РУ " Ангел Кънчев". Задачите ще се проверяват в МГ " Баба Тонка".

Изпратих това-онова на заинтересованите. Ако съм пропуснала някого - да се обади.  Simple Smile

# 746
Някъде назад мернах отговорите на кенгуруто, но не си ги свалих, защото нямах задачите и си мислех, че ще изчакам... Сега обаче имам задачите и ме гложди любопитство, а нямам особено време да претърсвам страничките... Ще може ли някой да ми ги прати или поне да кажета на коя страничка да си ги намеря... Трябват ми за 11-12 клас... Благодаря!

# 747
Момичета, дайте актуална информация за Великденското състезание. На 21 или 22 април ще бъде? В календарния план е обявено за 21, но май е изместено за 22 април. Благодаря предварително!

# 748
Здравейте,
областния кръг на олимпиадата по матеметака за 8 клас , (София) е в НПМГ,  но на 8.04 ли  и от колко? newsm78

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 17:02 от mivan

# 749
http://iztok-smb.hit.bg/
на сайта има информация и за училищата и датата и даже работното време

Общи условия

Активация на акаунт