Математически турнири - 14

• 83 582
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Аз залагам на това че в БГ превода са пропуснали някоя ключова дума от типа на "относно правата b".

# 706
Представям си как се чувства някой, ако случай не е отбелязал никакъв отговор
  Joy Нали!  и аз си го помислих, но реших че все пак това на е Черноризец... Виж, ако дадат такава задача на Черноризеца, вече ще е win-win  Joy

# 707
[ Виж, ако дадат такава задача на Черноризеца, вече ще е win-win  Joy
А пък, ако е от последната група на " Хитър Петър" ще е суперджакпот за онези, които са дали грешен отговор. Mr. Green
Аз друго не мога да разбера. Явно след състезанието организаторите са седнали, прочели са задачите, може и да са ги решили. Какво аджеба им пречеше да го направят преди състезанието?
Силно се надявам догодина да изберат една от последните възможни дати за провеждане на Кенгуруто, за да не се налага пак апокрифна кореспонденция и нервно гризане на нокти, докато чакаме състезанието да се проведе в Долно-Бонго-на-морето, та да публикуват задачите.

# 708
  • ride my bike...
да, ама ако изберат последните дати, някои майки ще научат Долно-бонговски за да могат да си преведат задачите преди състезанието в България

# 709
да, ама ако изберат последните дати, някои майки ще научат Долно-бонговски за да могат да си преведат задачите преди състезанието в България
Един чужд език винаги е полезен.  Joy
Достатъчно е просто състезанието да се проведе в един и същи ден навсякъде по света.

# 710
  • ride my bike...
Toгава ще разчитаме на часовата разлика

# 711
Аз имам 3-4 клас. Опитали се да ги вземат, обаче моето дете понеже е ходило на други състезания не ги дало (защото нормално не им ги взимат), те нещо проверявали и накрая я оставили да ги отнесе.. Ако на някого са му спешни ще ги сканирам.

# 712
Бях обещала задачи за трети клас от " Академик Кирил Попов" - Шумен. Оказа се, че нямам много извън каченото на сайта на ПМГ - Шумен. Но все е нещо.
2-4 клас - индивидуално и отборно - 2009

Резултати - Хасково-2-7 клас

Резултати - Смолян

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 18:52 от Анонимен

# 713
  • Варна
Бях обещала задачи за трети клас от " Академик Кирил Попов" - Шумен. Оказа се, че нямам много извън каченото на сайта на ПМГ - Шумен. Но все е нещо.
2-4 клас - индивидуално и отборно - 2009

благодаря   bouquet

# 714
Някой знае ли защо се бавят толкова резултатите за Варна?

# 715
Някой знае ли защо се бавят толкова резултатите за Варна?
Варненци традиционно са едни от последните, изнасящи резултати, заедно със София. Иначе те хората си казаха - след 2 април, т. е. ще си спазят срока, който по регламент е 14 дни от провеждане на състезанието. Съдейки по многобройните промени на отговори в няколко възрастови групи, може би това е по-добрият вариант за един голям град, където се явяват много деца и ще трябва да се преразгледат значителен брой работи.
Иначе в МГ " Петър Берон" бяха качили резултатите на 4 клас, но след като стана ясно, че има задача с два верни отговора ( според организаторите) - ги свалиха.

# 716
  • Пловдив
Моля за задачите за 3 клас: ivanova.siana@yahoo.com

# 717
# 718
Брей, в Кърджали за национален кръг класират дете 4-ти клас с 110 точки  Thinking

Кофти за детето е да правят такова ранно обявяване, още повече когато нито са сигурни, нито са оторизирани да казват кой е класиран за нац.кръг и кой не.

# 719
  • София
И в 18 СОУ в София  са излезнали резултатите. Няма максимален резултат за нито един клас.

http://www.18sou.net/

Общи условия

Активация на акаунт