Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 135
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
И аз не съм почитател. Изглеждам като бременна и се чувствам все едно с пеньоар Laughing Може би не съм уцелила точния модел и материя, но определено не е моята дреха. Имам 1-2, които ползвам за домашни.
Харесвам обаче много дълга пола с едноцветен топ, изглежда доста по-спретнато и секси, според мен.

# 181
  • В полите на Пирин планина
Харесвам макси рокли, но на други жени/момичета. Аз предпочитам с дължина около коляното. С дългите се чувствам като лелка  Crazy

# 182
Ето точно затова аз съм така придирчива към дългите рокли. Много е лесно да замязаш на флорална лелка, на безформена бременна или на увита с басмяно перде, или на всичко това заедно. Но уцели ли си човек модел и цвят, няма нищо друго на света, което да се мери с дългата рокля по отношение на удобство и женственост. Мисля аз  Crazy

# 183
Така е, наистина. Аз имам само една макси рокля, споменавала съм  в предишни теми, на Том Тейлър - страхотно комфортна и женствена дреха, която , уви, трябва да бъде пенсионирана...Но така и не и намерих заместник.
При нас (а вероятно и навсякъде) времето е такова, че каквото и да облечеш, все ще сбъркаш  Wink. Изведнъж от бяло поло, преминах на бял потник, без да ми остане прехода за бяла риза  Laughing Laughing...Стана така, че шаловете, с които целогодишно съм омотана, взеха да ми стягат  Grinning

# 184
Не съм фен на макси роклите, по простата причина, че не съм достатъчно висока за тях.  Whistling Но, с удоволствие бих "надянала" това или това  Heart Eyes

# 185
 Не съм се включвала от година-две в тази тема, само кисна на балкона, но понеже дойде реч за макси рокли....аз съм фен на макси роклите, защото някак "прибират" високия ми ръст, но определено и моделът има значение. С тази ми рокля на рецепция в болница ме попитаха дали съм за женска консултация, защото тогава не се плаща такса  Embarassed Много е удобна, държи хладно, но наистина има бременен вид. Тази по ми допада , но пък материята не е приятна за лятото, спарва. Сега дебна няколко с вертикално райе в ebay, че рядко излизат големи размери...дано имам късмет Simple Smile

# 186
Не съм фен на макси роклите, по простата причина, че не съм достатъчно висока за тях.  Whistling Но, с удоволствие бих "надянала" това или това  Heart Eyes
Тези са по-добри от цветните бременни сутиенести рокли,и бих  пробвала такава.
Иначе избягвам дълги рокли,въпреки,че със 180 см.мога да си ги позволя.
Не знам,не се чувствам много комфортно....обичам лятото да си вея краците.
Но за горните две поне бих се пробвала.

# 187
Роклите от Манго са страхотни и аз бих се "прежалила"  Heart Eyes  с тях, стига да ми стоят, в което се съмнявам.

инфантилна, първата рокля е страхотен десен  Heart Eyes

# 188
  • срещу двата комина :)))
наистина са страхотни роклите на Манго, аз със моите макси-рокли не се чувствам бременна  newsm78 но може би си е до човек и до структура ( а аз не съм от слабите )

# 189
  • София
Не съм от редовно пишещите в темата, за сметка на това редовно четяща, но за макси роклите ще се включа! Обожавам дълги,почти влачещи се рокли и поли. И в тях се чувствам наистина женствена, както каза Крейзи. Инфантилна, Лу, страхотни рокли! Имам същата пола като на Лу, освен кораловата, и в сиво, безкрайно си ги обичам!
Малко снимки (дано съм се справила)
http://prikachi.com/images/187/4545187A.jpg
http://prikachi.com/images/185/4545185w.jpg
http://prikachi.com/images/193/4545193E.jpg
http://prikachi.com/images/144/4545144I.jpg

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 15:03 от placebo7

# 190
На трета страница ? Нашето кежо стана чак инкогнито Simple Smile Макси роклите и полите са ми страст голяма, носят ми едно принцеско усещане Grinning Но имам цял анекдот със същата рокля, която инфантилна е показала: прибирам се от двумесечно лятно училище и слизам от самолета с въпросната рокля. Баща ми ме чака на летището и още влизайки в залата на посрещачите, преди изобщо да съм стигнала близо до него, виждам как на лицето му се изписва тих ужас, когато успях вече да стигна до него ме попита с налудничав тон ``какво е това?!``, гледайки право корема ми; аз още неразбираща накъде отива работата обидено казах ``рокля и си е много хубава даже``, но в следващия момент проумях какво всъщност се случва и се обидих още повече Laughing Та оттогава имаме неписан пакт по отношение на въпросната рокля. Другата ми е много красива, но много неудобна, постоянно ми се събира около глезените и ме спъва, малко и спарва, нося я рядко, но с мерак- http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=7495729

Макси полата ми е тип ``мечтата на ромското фешън гуру``- зелен сатениран солей, с цветни мотиви, нещо страшно Laughing  Ще си я нося и тази година, обикновено я комбинирам с едноцветна бяла блуза или черна риза и сако, но сега съм се амбицирала да комбинирам с райе и пантофки по примера на Оливия Палермо

А съботата я виждам с голи крака, велурени боти до глезена и къси дънкови панталони или пола:

# 191
Ето точно затова аз съм така придирчива към дългите рокли. Много е лесно да замязаш на флорална лелка, на безформена бременна или на увита с басмяно перде, или на всичко това заедно. Но уцели ли си човек модел и цвят, няма нищо друго на света, което да се мери с дългата рокля по отношение на удобство и женственост. Мисля аз  Crazy

Подкрепям !

На Никол Ричи роклята е точно това , за което мечтая като материя , мотив и общ изглед .  Peace

Дълги поли не харесвам- придават ми неугледен вид , както и да ги съчетавам. Tired От тях съм се отказала категорично и завинаги , с изключение на дълго плисе или солей.

В издирване съм на "моя" блейзър . Безуспешно до момента .Това е търсеният изглед .

# 192
Найс, през есента си взех от Зара тъмносин блейзър с 1 златисто копче (с котвичка  Laughing) ръкавите му се навиват и маншетите са много приятен бял сатен с тънко черно райе, страхотна кройка   Heart Eyes стои секси. Дано съм помогнала  Peace

такъв е едва ли все още има същия, но пък това си е бейсик за гардероба, така че сигурно има нещо много подобно, което да ти допадне  Hug

# 193
Мравчице , благодаря , ще се поогледам тези дни . На Зара имат много хубави подплати , винаги . Peace

Да споделя една много любима колекция - Alberta Ferretti , старичка , но ... Нищо не си харесвам от новите като вдъхновение . Rolling Eyes

# 194
Блейзер - Zara или H&M

Общи условия

Активация на акаунт