Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 136
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Ох, блейзери! Откога съм се наканила да се сдобия с един и все кусури намирам.
Търся точно такъв като показания от Nice. Ще проверя в НМ, но изчаквам да намалят тълпите, а докато това стане прекалено горещо, за да го нося.Simple Smile

Попаднах на страхотен блейзер , но каквато съм къръчка няма моя номер! Crossing Arms

# 196
Kölsches Mädel, няма кой знае какви тълпи. Дори и в събота следобяд не беше нещо фрапиращо  Peace

# 197
Kölsches Mädel, няма кой знае какви тълпи. Дори и в събота следобяд не беше нещо фрапиращо  Peace

Мда , потвърждавам , тълпи няма от втория ден  Whistling, може би ,защото няма и кой знае какво като стока . Rolling Eyes Въпреки липсата на хора , обаче , на касата са драматично бавни .

# 198
  • Belgium
Още в неделя нямаше много хора, а на касите бяха бързи. Това от моя опит  Laughing

Иначе има и интересни неща, но трябва човек да знае какво да търси.

Ето тази разкошна пола ми е от там  Heart Eyes

http://4.bp.blogspot.com/-M76YpoW5TaQ/TyBPUr8WWKI/AAAAAAAADEM/su … 1600/IMG_6061.JPG

Единственият и недостатък е, че шумоли като станьол.  hahaha Но поне няма как да влезеш някъде незабелязана  Laughing

Ей тъй мисля да се облека уикенда, ако не е прекалено топло де:

# 199
Хм , от "Х и М"  Crazy - както се изрази един културтрегер до мен ,с тежък диалект , облечен в анцуг  и напътстващ половинката си -, си взех един шал , клипс с лилия и една тeниска от детския щанд  Heart Eyes.

Това е моята рокля за всички времена , еххх.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 16:49 от nice

# 200
  • Попово

Страхотна е роклята, наистина. Изключвам факта, че прозира доста, но иначе е...убиец. По-късия вариант също е много сполучлив. Може би, ако е от друга материя, но тогава вероятно ще се прецака ефекта... Знам ли... Но наистина е рокля един път.

# 201

Ние с мъжа ми му викаме Ха енд еМ, понеже главно в Холандия сме пазарували от тях и там така го произнасят. Сега ми е малко трудно да си пречупя езика и може някой да се чуди за кой точно магазин говоря, но като си говоря с прятелката ми, която дълги години живя в ниската земя, си се разбираме идеално  Crazy

Лу, супер е тази пола, наистина малко шушка, но това да й е пробелмът.

# 202
  • София
Привет на вдъхновителите на любимата тема  Hug. Аз в една друга посока влагам усилия и енергия и ми се иска да споделя положителни резултати, но това с подобряване кожата на лицето се оказва доста трудоемко. Ако не друго, доста се информирах за различни продукти, маски и прочие  Mr. Green. И така борбата на този фронт продължава.

За лятото отново са ми личен фаворит бели топове и смятам да се сдобия с бели ризи. Неутралните цветове са моите и пастели и неони оставям на мацките, на които им отиват и харесват.
Едни черни платформени сандали са ми влезли в главата и ще се похваля скоро.
Макси пола имам от преди 3 години и ще си я нося с кеф -еспри в етно стил и с много цветове.

Нещо любимо

# 203
# 204
Днес съм рожденничка и по принцип не бих си казала, но искам да се похваля с една гривна подарък от приятелка.  Heart Eyes

цък цък и цък. И по темата аутфита от днес.

Моят мъж попита, какъв е смисъла от темата при положение, че всяка публикувана снимка е с грим, по токчета и с направени прически.  Mr. Green  Whistling

# 205
  • Belgium
Нана, не е баш така - аз лично съм пускала снимки без ток, без грим и само с издухана коса  hahaha

Честит празник   bouquet

И един страничен въпрос: с какъв лак си на снимката?  Whistling

Аз днес се сдобих с бледо ментови скини дънки  Heart Eyes

Из магазините има огромно шествие от солей поли - всякакви цветове и модели, повечето обаче не особено качествени.

Сега имам нова мъка - не мога да си намеря нормални балеринки - всичко е или с ток, или с камъни, или в бабешки цветове  Crossing Arms

Харесала съм си едни обувчици с малко токче, но ще ги пусна, когато мъжът на Нана не гледа  Wink

# 206
Нана, здраве и усмивки от мен! Hug

Прав е доста мъжа ти Laughing
Гривната е жестока. Да попитам за чантата:каква е, от къде и колко?

# 207
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нана, честит ден ден Hug. Страхотна гривна Heart Eyes

# 208
  • Варна
Нана, честит рожден ден! Имаш интересен блог и прекрасни творби! Явно усетът за стил не спира само до облеклото!   bouquet

# 209
Благодаря!  Hug

goddess, чантата е е тази. Беше 120 паунда.

Лу, не му обръщай внимание на моят мъж. Той веднъж в годината надниква къде, какво пиша и чета. Пускай смело.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт