Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 047
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Темата беше на 4-та страница  Crossing Arms.

Идвам с въпрос Laughing. Тюлена пола в този цвят от дясно, но модела е по-скоро такъв. Бухнала е. Въпросът ми е с какви обувки бихте я носили. Черен или бял ще е топа, но цвета на обувките не мога да измисля  Crossing Arms. С черни изобщо не ми харесва  newsm78.
Очаквам да ми предложите най-най-най подходящите  Crazy.

# 646
  • София
Мишчица , мисля си, че много зависи от това как си представяш общия вид и излъчване на такова съчетание  Peace. Веднага ми хрумна, че такива поли се носят с балеринки, може би с цвета на полата или пък сребристи. Аз бих заложила на сребристи за този цвят. Иначе,  бих я съчетал  с кецове, вероятно черни или бели, някак си да избегна кукленския вид. За по-пънк вид и с ниски ботуши, тип кубинки би могло. За мен тези поли са идейни за парти и може да се развихриш на воля.

# 647
  • София
И аз искам да избегна кукленскитя вид. Балеринки имам тъмно зелени и златисти  newsm78. С кецове не е подходящо да я обуя, въпреки че ми е най на сърце  Laughing.

# 648
  • София
Дали горещините са причина за избледняване на кежуълските вдъхновения  Crazy?!
За себе си съм открила най-удобната дреха през лятото и това е роклята. Обличаш и не мислиш повече, а е и най-леко. Любимите дънки бях натикала назад в гардероба до снощи  Laughing. А вие какво основно носите? Надявам се да е бански и усмивки  Heart Eyes.
 Поздрав за всички почиващи и работещи в момента кежуъл мацки:

# 649
Снощи попаднах на много красива детска колекция на италианска марка....но днес не откривам снимките из фейсбука си...) ще поровя и ще покажа, чудесни модели (а и не съвсем детски).

Аз се завърнах след 10дневна почивка и напълно подкрепям farscape за роклите. ) Само обличаш....и си готов. )
Основно с рокли се подвизавах..) имам малко снимки във фейса, но мисля повечето от вас тук го нямат.

# 650
Здравейте, момичета!
Вярно, темата е доста назад, но и аз не съм писала сигурно от година в нея (само чета от балкона Simple Smile )

Започвам да стягам есенния гардероб аз, вие на тази вълна ли сте вече?

# 651
Гледам, че е много ваканционно тук Simple Smile

Аз се включвам с молба за помощ - сватбата ми е след 10 дни, а нямам чантичка. Искаше ми се да си намеря бял клъч, но нямаааа. Цената няма значение. Ето нещо такова, просто в бяло - ЦЪК.

Ако някой ми помогне, черпя едно кафе, честно.

# 652
Мишчица, аз бих заложила на така модерния неон за цвят на обувките Wink

# 653
Tanzen, оглеждам се вече за нови попълнения за есента, макар че в жегите трудна работа. Simple Smile

Да питам и нещо друго, някой носи ли ботушки тип боксови? С какво обикновено ги съчетавате?
Скрит текст:

# 654
  • София
Tanzen, оглеждам се вече за нови попълнения за есента, макар че в жегите трудна работа. Simple Smile

Да питам и нещо друго, някой носи ли ботушки тип боксови? С какво обикновено ги съчетавате?
Скрит текст:

Ето тук  има подобни обувки и ми харесва как ги съчетава блогърката (оф, каква дума само  Crazy). Но горе долу и аз така си представях: скини дънки и размъкнат/ асиметричен пуловер.

Есента не я усещам и съответно не съм на такава вълна. Е, има някои неща, които са ми "лепнали" на кежуалската душа, но не и на кежуълския портфейл Twisted Evil.

# 655
farscape, мерси за линка, хареса ми и на мене този блог. Peace

# 656
  • София
Лурдес Аз не съм почитателка точно на този тип "боксьорски", предпочитам този тип....незнам как се водят, олд скуул версия май  Mr. Green
Скрит текст:
Иначе ги нося със скини дънки и широк топ.

# 657
Показаните в линка от блога кецки са Isabel Marant. Влюбена съм в тях  Heart Eyes обаче цената им е около 900$. Обаче в ASOS има всичкоооооо  Laughing
Най-якото е, че са със скрит 7 см ток  Flutter

Иначе аз нося кецове от плат  и през лятото и ги съчетавам с къси панталонки или скини дънки. Моите са ментови и стоят много лятно  Grinning

# 658
единствените неонови и пастелени цветове,които бих си сложила е в/у ноктите си!

# 659
  • Варна
Изобщо не ми е есенно. Още съвсем ми е лятно... та в тази връзка споделям:
http://www.vogue.co.uk/fashion/spring-summer-2013/ready-to-wear/ … than-saunders-pre
Jonathan Saunders - Pre - Spring/Summer 2013  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт