Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 042
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Зеленото в последните показани снимки на balenciaga ужасно много ми харесва! Simple Smile

# 691
Имам слабост към смахнати панталони и този на Гуен страшно ми хареса  Heart Eyes

Мирама, много се зарадвах на новината! Желая всичко най-най-най-най хубаво  Hug

От мен новия кежо имидж на Майли Сайръс. Не обичам такова русо хич, обаче промяната й ми допада, най-вече защото предпочитам този стил пред захаросаните Барби-тийн-девойчета.

Чакам да минат още два-три дни от завръщането ми към нормалния нелетен и неваканционен живот, и ще се наканя за есенната нова тема. Сега в главата ми все още битуват пясъци, вълни и ледени фрапета...  Crazy

# 692
  • Кацнала на едно дърво.
Не съм почитателка на Майли, но новият й имидж много ми харесва. Бих се докарала така, но вече съм била и никак не ми отиваше.  Rolling Eyes

От миналата зима ме човърка мисълта, че е задължително да имам и по-цветно палто, не в обичайната сиво-черна-кафява гама. Не мислех да е нещо чак ТОЛКОВА в цвят, ама... Crazy 
Та се подлъгах по един светофар в "Асос".  Joy
Хоп.

П.П. Мирама, много се радвам! Heart Eyes

# 693
Благодаря ви момичета, много сте мили. )))
Ще видим колко ще съм в крак с тенденциите тази есен-зима. )
Понакупих си разни дрешки още пролетта, до някое време до към октомври ще ми стават. )

# 694
Момичета, имате ли идея за някакви пиърсинг сайтове да погледна? Нещо ми е влязла една муха в главата и не иска да излиза.  Simple Smile

# 695
Ооо, и аз съм хвърлила око на няколко цветни палта за тази зима, ама ще видим дали накрая няма пак да съм в черно...

# 696
Напоследък и аз съм в есенно настроение. Допада ми този стил.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgYlY7pH2_CYfvX0iiMmp5g … yNaWbBf9dIGKsnRbA
Имам такава риза и ще я съчетая с кожен панталон, но не съм сигурна дали ще подхожда на пола и каква точно.

# 697
И при мен вече е есенно. В тази връзка се сдобих (малко спонтанно) с дълга до земята черна пола - плисе  Heart Eyes.
Всичко хубаво ама сега съм в голяма чуденка с какво да я съчетая нагоре. Та ... ако някой има идеи ще съм благодарна да сподели.  Simple Smile

# 698
зьше,

Аз бих я носила и с късо дънково яке в по-хладните дни.

Намерих и комбинация с тясна блузка с тигрова шарка, но тук и като скрит текст не смея да я пусна  Mr. Green иначе не стоеше зле.

# 699
Аз бих я носила така Peace

# 700
Привет момичета  Hug
Не съм писала в темата отдавна, но... и аз малко бях извън тренда, Simple Smile  моето най-хубаво възможно оправдание  Heart Eyes  вече е на 20 дена  Flutter
Мирама - честито! Леко чакане и прекрасен здрав резултат ти пожелавам !

Сега малко по малко ще се опитвам да влизам в час... и да разтоварвам тегло, но все още на бебешка вълна да ви подпитам за идеи за дрехи, които позволяват кърмене навън без да изглеждат потресаващо зле  newsm78 Примирих се, че временно 3/4 от гардероба ми поне е неадекватен, но все пак искам да се чувствам и изглеждам добре... За косата също обмислях рязка промяна... ама сега се колебая дали все пак няма да ми е по-лесно да поддържам дълга, макар и почти перманентно прибрана коса, от къса рошава прическа  newsm78

А зеленото на Balenciaga е просто любимото ми от едно известно време...  Heart Eyes

# 701
Нахлувам в темата и доректно питам....защото въпроса е спешен а вас ви чета и тайничко завиждам на вкуса от мисля около 3 години:)
Та..... Моля данте ми отговор и съвет, могат ли и с какво да се съчетаят обувки тип кларкове , така че да изглеждат стилно и секси. Задължително ли е да бъде женствена и сексапилна единствено визията съдържаща в себе си висок ток или платформа?
Може би подкрепени със снимков материал ще ми помогнете най-много....
Благодаря в аванс Simple Smile

# 702
  • София
Хей, много хубави новини носите в темата  Heart Eyes.

irony, аз не успях да намеря удобни дрехи за по-дискретно кърмене преди години. То или заголваш рамо или излагаш на показ корем, паласки и прочие  Mr. Green (това за себе си).

niama_me, за мен и кларковете, както и оксфордките, са приоритено мъжки обувки т.е. носят един не толкова женствен акцент. Затова всичко зависи от съчетаването с останалото облекло. По-нагоре имаше постнати снимки с оксфордки, които страшно ми допаднаха. И няколко от мен:

# 703
niama_me, кларковете аз бих си носила с дрехи като от първата снимка на farscape.
Имам позната, която ги носи с дебели цветни чорапогащници и къси поли, най-често дънкови.

Mirama, честито  Hug

irony, честито бебче!
Във форума мисля, че има потребителка, която шие дрехи каквито търсиш.Шаманката http://www.facebook.com/boobamara.fb

# 704
Значи тази зима ще ми е удобно и топло /защото са тип боти/, но няма да съм особено женсвена....
А нагоре на какъв тип зимно яке да се спра?
И ботушите ми са равни....

Общи условия

Активация на акаунт