Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 047
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Навсякъде е с равни ботуши  Wink:

# 706
Ми...
аз имам доста голям проблем май с начина на съчетаване на дрехи и стила на обличане...
явно имам нужда от моден консултант Peace

# 707
Аз също нося само равни обувки, много повече ми харесват от високи токове.

Няма ме, защо да не можеш да съчетаваш дрехи? Не можах да разбера какво имаш предвид.

# 708
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз да се включа в темата за най-любимия ми стил - casual Wink
Почти никога не нося високи обувки, може би защото съм 1.68 и като сложа ток се чувствам малко като на кокили. Случва се да обуя по повод, но наистина рядко.
Обожавам кларкове, това са най-удобните есенно-зимни обувки, взимам ги винаги черни и винаги от естествен велур. Това са единствените обувки, с които зимата не се пързалям  Mr. Green
niama_me според мен имаше предвид, че й е трудно да комбинира дрехи така, че да се получи цялостен, завършен стил. Това като цяло е най-голямата тънкост при обличането, защото всички знаем, че добавянето на един-единствен елемент като шал или жилетка например, променя коренно цялата визия.

Ето няколко готини варианта, на които попаднах тези дни.

И една мацка, комбинирала кларкове с клин, дълга жилетка и шал:

# 709
  • София
зьше Моята подобна пола я нося с бели кецове и дънково протрито яке. Есента обувам и плътен черен чорапогащник  Hug.

УмрЕм за Кларкове  Laughing. Миналата есен си купих едни черни велурени прекрасници. Нямам търпение да се позахлади и да ги нахлузвам. На мен пък ми е по-трудно да съчетавам дрехите, когато съм на висок ток, колкото и рядко да е това. Някак с ниските обувки нещата са ми по естествени. Като се кача на ток внимавам да не стана прекалена......това може би защото нямам кой знае колко елегантни дрехи  Thinking. Токове нося предимно /и единствено май  newsm78/ с дънки и кожено яке.

# 710
И аз много харесвам кларкове...
Но за съжаление, единствените, които си купих на Кларкс ми се оказаха тесни. И то на супер странно място, горе на крака. Може би защото бяха малко високи ли, не знам.
Продадох ги на една дама и то на половината цена, но не съжалявам.
Сега съм в голяма чуденка с какви обувки ще ходя тази есен-зима.
Купих си страхотни боти на Хъш Пъпис, но уви...подозирам, че ще отлежават в кутията. С висок ток са, и ако ми се подуят и съвсем малко краката, дори няма да мога да ги обуя. (((

Иначе, за комбинациите, бих комбинирала с плътен чорапогащник и поли, или клин и пола. Също със слим дънки, панталон и нагоре тениска, пуловер.
С дълга пола стил "бохо" също вървят доста.

# 711
  • Варна
Август свърши и темата се пооживи.
Ей такава есен си пожелавам

irony добре завърнала се и Честито! За кърменето ползвах,че
и оставах в тренда с овърсайз пуловери/ жилетки + задължителното боди
с клин или скини дърки, панталнони и т.н. Равните обувки - задълже  Wink

Кларкове от години се каня да си купя,  все нещо ги изпреварва.Та и така
без време купих едни оксфордки цвят крем, че и лак.Чакам ги, ще се фръцна
като дойдат. Носят ми се с къси панталонки, ама да видим...Нещо такова:
http://media.onsugar.com/files/2010/04/17/1/192/1922564/683156a4 … iane-Kruger-2.jpg

# 712
Ооооооооооо страхотни идеи сте показали ама аз нямам коляно и глезен за клинове и слимове.
Слим нося само с висок равен ботуш, абсолютно същия кафяв като на горната снимка.
А кларковете са ми точно черни велурени.Simple Smile

# 713
Sпециално влизам да честитя на Mirama и Irony  bouquet В сравнение с тaкива прекрасни новини всички придобивки, парцалки и токчета губят по важност   Flutter

Кларкове нямам, но Оксфордки нося със скини дънки, по-плътни клинове, дебел чорапогащник и къси панталонки, с туники или дълги жилетки. Харесвам и с три-четвърти чорапи и някаква свободна туника/дълъг пуловер.

За адекватен вид според мен е важна мярката. Ако си с нещо много късо, нека да е свободно или затворено при деколтето и обратното. Ако си с нещо супер секси нагоре, нека да е с ниски неутрални обувки. Късо, тясно и на ток може да е Барби мечта, но изглежда пошло дори и на най-перфектното тяло. През деня или на работа особено.

# 714
абсолютно подкрепям горното мнение, по-добре не бих могла да го формулирам, винаги съм го мислила  Peace

# 715
Felicidad, благодаря ти много за чудесните думи. ))

Днес пък се сдобих с чудна шапка, от ангора, бяло и сиво. )))

# 716
  • София
Не мога да не я покажа пак Heart Eyes
1 2 3

# 717
  • Варна
Не мога да не я покажа пак Heart Eyes
1 2 3
Как да не я покажеш, фен съм `и от изгряването с No Doubt's .
Панталоните ` и са уникални. Неостаряваща хубавица на 42г. ,
изглежда като на 20 години.Ето я на корицата е на британския Elle

Обаче една друга селебрити персона ми грабна вниманието тази
сутрин. От обикновенните си дървени пози /много ми блъска на
Росито Крилова btw/
Селин Дион направо е разцъфнала в
тази фото сесия за “V” Magazine  направо е трансформър Wink

# 718
На мен комбинацията панталон-обувки на Гуен не ми харесва. Това ниско дъно с тези високи токове я правят много късокрака... някак още по отколкото, ако беше обула нещо равно. А не се и връзват, според мен, 2те неща. Поотделно иначе, са жестоки  Heart Eyes

# 719
irony, честито и от мен!  Heart Eyes

За кърменето, аз така и не попаднах на хубава и удобна дреха, която е специално за кърмачки.
И за мен бодито беше задължително, защото ако се наложеше да си вдигам блузата не се оголваха телеса и гледката не е така стресираща  Mr. Green

Успех  с това начинание!

Общи условия

Активация на акаунт