Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 110
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък си харесах това. Нали неон трябвало Laughing

Но обувките на Zara са трагично некачествени, по мое наблюдение.

Лу, тези обувки според мен изключват всякакви бижута, розов маникюр, панделки и други аксесоари. Само те са достатъчен акцент - всичко друго монохромно - черно, графит или бяло. Може би бих им сменила само връзките  Rolling Eyes

# 76
От линковете, които пускате напоследък, ми прави впечатление, че много сериозно в ежедневието навлизат чантите плик, някои от които доста големи.  Вие бихте ли носили подобно нещо? На мен лично ми харесват като визия, но ми се струва доста непрактично.  Thinking
Малка чанта плик,като бижу(големите ми са грозни и безформени,приличат на папки)съм носила само и единствено на много официално събитие.И тъй като тазгодишните Оскари свършиха Grinning,мога спокойно да се върна към обичайните за мен дисаги.
Оксфордките са много сладурски и пролетни.
Също мисля,че Зара обувките са само за украса.

# 77
  • Belgium
Съгласна съм за лошото качество на обувките на Зара.

Фелисидат и аз мисля, че само обувките са акцент. Чудех се с каква дължина пола биха си отивали. Иначе с панталон определено ще седят добре. Картинката е примерна, тези които мисля да си купя имат и нещо като лека дантела за акцент. Не знам дали не стават маалко натруфени. Иначе цветът е едно към едно.

Харесаха ми тези дънки:

# 78
  • Варна
Отдавна не съм влизала в тази тема, а е трябвало. Преди черпех много полезни идеи от тук.  Simple Smile

По въпроса за пастелите и неоните - като че ли ги харесвам, но само като акцент или ненатрапчив детайл. В големи количества първите ми изглеждат инфантилни или как да го кажа - прекалено улегнали; вторите пък ми евтинеят.

# 79
Лу, аз лично нося светлите ниски оксфордки  с тесен панталон, скини джинси или къса и широка туника и плътен чорапогащник в същия цвят. Биха отивали и с къса пола с раздут обем, но нямям. За мен лично към оксфордките в цвят трябва да има класически неща - поло, панталон класическа кройка, сако, риза - по-мъжки елементи.

# 80
  • срещу двата комина :)))
неонова закачка  Wink
http://pinterest.com/pin/19562579601356233/

# 81
И аз пък да си кажа  Crossing Arms, Лу , не бих носила подобни обувки . Причините са много и са само в моя "телевизор"  Mr. Green.

На Зара обувките са качество тип "едно лято " , за толкова стават .

За това време навън , определено са си нужни ето тези ботуши , в които съм  просто влюбена . Crazy

От Дона Каран взимам всичкооооо .  Peace Избързах , кориже , взимам първите три снимки . Embarassed

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 15:52 от nice

# 82
  • Belgium
Nice, кажи си, аз за това събирам мнения  Wink

Струват ти се прекалено мъжки ли?  Laughing

# 83

Струват ти се прекалено мъжки ли?  Laughing

Не съм Nice, но да кажа Wink

Обожавам оксфордки във всичките им разновидности, това са ми най-универсалните обувки вече няколко сезона. И дори днес, се сдобих с още едни, класически от сивозелен велур Heart Eyes

# 84
Nice, кажи си, аз за това събирам мнения  Wink

Струват ти се прекалено мъжки ли?  Laughing

Мда , и непоправимо ми скъсяват крака , което е непоносимо . Crossing Arms Имала съм , носила съм , не се получава връзка между нас .

За сметка на това , обаче , с мокасините сме лудо влюбени . Тези ги лапвам веднага . Heart Eyes

И все пак , в духа на разбирателството ви поздравявам с  тези .

Да споделя , че обмислям комбинацията графит-горчица за лятото . Thinking

# 85
  • Варна

Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.

С поздрав от едни съвременни Пижо и Пенда ...макар и минало годишни  Wink
http://www.viewsofia.com/article/5228/Ot-arhiva--Pijo-i-Penda--P … -gradska-istoriia

# 86
  • В полите на Пирин планина
Един сутришен поздрав в стила на темата:

# 87
# 88
Аз пък нямам лоши впечатления от обувките на Зара пък. Не че ги съсипвам от носене де, защото и двата ми чифта са капризни-едните ярко червени с панделка, а другите каре  Laughing Имам и сребърни маратонки/кецове, виж те се поиздраха леко, но пък за 20 лв-толкова Laughing Сега си купих и едни пантофки и чакам по-добри времена.

Важното е, че вече си имам тренч и той не е инфантилен, а като ``за голямо момиче``, както се изрази приятеля ми- предишният беше къс и бонбонено розов Laughing Ето го новия

За съжаление и той ще чака по-добри времена, а аз трябва да се спра вече с това френетично пазаруване за температури над 15 градуса! Но какво да направя като искам вече така, така или поне така

# 89
Здравейте и от мен в новата тема. )
Отдавна не съм се появявала. )
Чудесно оформление и чудесни неща видях. )
И сега един въпрос от мен. Чудя се между 2панталона, изкажете предпочитания. )

Общи условия

Активация на акаунт