Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 119
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • Кацнала на едно дърво.
Не ме е страх нито от неон, нито от пастел. Есента най-после открих "килимчето на Лебовски" (онова нещо, което ми връзва гардероба) - права пола до коляното от тъмен деним, недолюбваният от мен Ливайс  Laughing. Чудесно нещо за ежедневието, може и с по-висока обувка, може и с кецове. Пък се съчетава с всякакво нагоре, и шарено, и всякакво.  Laughing
А като стана дума за неон, тъкмо си купих неонов пуловер. Ще си го нося с полата или наметнат върху някоя тъмносиня рокля, в хладните вечери край морето.

П.П. Моят е памучен, плетен, не е тънък като този, но е в същия ужасен цвят:
http://ourfavoritestyle.blogspot.com/2012/01/neon-sweater.html

# 91
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мирама, тъмнорозовият ми допада повече Peace. Сякаш стои по-добре в талията.

# 92
# 93
Мирама, аз пък съм за първия, много обичам такива крачоли и ми харесва цвета Simple Smile

# 94
И сега един въпрос от мен. Чудя се между 2панталона, изкажете предпочитания. )
И двата,дядо попе,и двата...
Памучни са най-вероятно,удобни изглеждат,ежедневни,свежи,предполагат много комбинации и дълго носене.И ако с цената не са се оляли,пробвай и взимай.

# 95
Благодаря момичета за мнението.)
Но...за съжаление няма да ми стане номера, от този сайт не можело да се пазарува с БГ карта. ((((
Ако мярнете нещо подобно из онлайн дебрите, ще се радвам. )

LilaC, цената е супер поносима, 15паунда са на намаление. ((( но, нямам английска карта. (((

# 96
Благодаря момичета за мнението.)
Но...за съжаление няма да ми стане номера, от този сайт не можело да се пазарува с БГ карта. ((((
Ако мярнете нещо подобно из онлайн дебрите, ще се радвам. )

LilaC, цената е супер поносима, 15паунда са на намаление. ((( но, нямам английска карта. (((
А,така ли.Не го преживявай,сладки са панталончетата,но не са нищо уникално.
А и не е зле да се пробват,за да си сигурна,че не ти изкривяват и скъсяват краката или правят някоя гадна гънка.Конкретно не съм търсила още,но като минавам покрай магазините,доста шарени панталони забелязвам.

# 97
Е, няма да стане моя номер категорично, пробвах и с пей пал и през там не ме пуска. )
Обиколих и родните магазини...е няма такава трагедия. Модата поне в нашия град е с 10г. назад.

# 98
  • ...край Дунава
Mirama, от кой сайт са въпросните панталони?

# 99
Доколкото разбрах - NewLook

# 100
  • ...край Дунава
КД шопинг, правят покупки от много сайтове-опитай с тях Mirama Peace

# 101
Чстит национален празник sohappy sohappy

Отдавна се каня да ви споделя, колко ми харесва стила на Хелена Бонъм Картър

още

За мен е невероятно симпатичен начина по който се изразява

# 102
# 103