Клуб ``Без грим, без токчета, без ролки`` 31

• 79 124
  • 723
  •   1
Отговори
# 105

О, не!  С това телосложение неонов скини панталон е последното нещо, което е нужно Laughing

# 106
А бре, що не казвате, че трябват тъмни очила за тука бре! Извадих си очите!!  Laughing Laughing

Покрай тая неонова феерия се сетих, че миналото лято случайно се сдобих с ярък и очеизваден оранжев неон под формата на извратен потник и чехли Стела Маккартни. Тайничко си ходех с тях по запустелите плажове и сокаци, щото да не ме обърка някой със сигнален пътен конус, но сега, така като гледам, мога гордо и на бял свят да ги покажа. Ни комар ще ме ухапе, ни друго зло ще ме сполети - отдалеч ще бляскам и фосфоресцирам, внушавайки тревога и мобилизация.  Mr. Green

И за балансиране на ретината, да добавя една Жизел за Еспри 2012:

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 23:52 от crazy chick

# 107
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да повдигна малко темата с аватара си Flutter:

Страшно много ми харесва и конкретната комбинация, и стила на Каси като цяло (за който е гледал "Скинс") Heart Eyes

# 108
Пропуснала съм новата тема  ooooh!
Вал, справила си се отлично!   bouquet

Имам усещането, че тази пролет няма да съм тренди - не харесвам нито пастелни цветове, нито неонови  Rolling Eyes Поне не върху себе си  Mr. Green Но добавих дантелена рокля към мечтателния списък, а изборът на подобни в пастелни цветове е голям, така че нищо не е сигурно  Grinning

Това ми хареса от обиколката по магазините:
  Реално цветът е почти същия, като на показаната пола  Rolling Eyes

# 109
Слънчо, цветът на полата е най-любимият ми, заедно с вишневочервеното Heart Eyes. И аз мисля да остана неактуална този сезон Mr. Green.

# 110
  • Пловдив / София
В Пловдив май ще отварят Н&М. Имат обяви в Джобс-а за набиране на персонал.
Някой знае ли по-конкретна информация.

Снимката на Крейзи ми допада с Жизел. Само не вога да разбера кво толкова й харесват на фейса.

# 111
  • срещу двата комина :)))
Слънчо, роклето от къде е, че съм тръгнала на поход точно за такъв тип рокля  Embarassed

# 112
От Манго  Peace В Зара също има много голям избор от подобни рокли  Grinning

# 113
  • срещу двата комина :)))
От Манго  Peace В Зара също има много голям избор от подобни рокли  Grinning
мерси  Hug
видях ги в Зара, харесах си една зелена, но нещо не ми хареса как ми стои  Thinking и в Pull and bear съм харесала една, но да видим кога ще стиган до там

# 114
Pull and bear са страхотни Heart Eyes, имам доста парцалки оттам. От младежките линии само те, Bershka и Benetton ми допадат, но последните ми идват скъпички Rolling Eyes.

# 115
Никога нищо не съм купувала от Pull and bear, все не мога да се впечатля много.От Bershka имам само един панталон, но скоростта с която избеля ще ме накара да не повтарям повече. Много харесах дълга зелена рокля с кафяв колан от Зара, малко по-светла от показаната пола по-долу.

# 116
Тази ли?  Flutter

# 117
Да, само че дълга до земята без ръкав:)

# 118
Значи не е тази  Laughing Намерих, от колекцията на TRF:

# 119
Мда, тази е! Много е красива и е точно мой стил, да си джапам с ниски сандали и да си гоня децата по плажовете:)

Общи условия

Активация на акаунт